Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ « ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ»  ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ – ΑΘΗΝΑΣ
                                 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
          «ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΜΕ 1-0 ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΡΗ»
          «ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ ΤΑ ΛΕΧΘΕΝΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΑΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΗΣ «ΠΑΕ» , ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΝΥΝ Δ.Σ.  ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ».



Φίλοι του Πανιωνίου,
      Η ομάδα μας έχοντας στην σύνθεσή της μόνο ‘Ελληνες ποδοσφαιριστές , εκ των οποίων πέντε ήταν σχετικά μικρής ηλικίας , κατόρθωσε να κερδίσει την ομάδα του Άρη με 1-0 στην έδρα μας. ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.  Η δύσκολη , αλλά σημαντική αυτή νίκη έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία , διότι επιτεύχθηκε επί ενός αντιπάλου ο οποίος σήμερα έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με εμάς. Ο βασικός κορμός είναι νέοι  Έλληνες παίκτες και ένα σωματείο που έχει μεγάλα οικονομικά προβλήματα από τα σφάλματα των Διοικούντων τους , όπως και εμείς. Είναι δε μαζί με εμάς , μεταξύ των ακόμη έξω ομάδων , οι οποίοι λόγω των κακών οικονομικών δυνατοτήτων τους  έχουν δημιουργήσει ένα περιορισμένων δυνατοτήτων «ρόστερ» και φυσικά κάθε επιτυχία της ομάδας μας επί αυτών των συλλόγων  συνιστά μέγιστο κέρδος.  Αυτό το κέρδος απορρέει από το γεγονός ότι θα παλέψουμε με αυτούς  για την παραμονή μας σ’αυτό το υποβαθμισμένο ελληνικό πρωτάθλημα. Πιστεύουμε ότι και στον επόμενο αγώνα με τη Βέροια εκτός έδρας( μια ομάδα που και αυτή έχει τα ίδια χαρακτηριστικά και στόχους με εμάς) , εάν οι ποδοσφαιριστές μας δείξουν την ίδια φιλοτιμία σε συνδυασμό με την συμπαράσταση των πιστών μας οπαδών , θα πανηγυρίσουμε μια ακόμη επιτυχία .  ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑΣ  ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΚΑΙ  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ  ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
      Την ίδια ημέρα με την προηγούμενη ανακοίνωση μας , η «ΠΑΕ» έβγαλε και αυτή αντίστοιχα ανακοίνωση , όπου μεταξύ των άλλων αναφέρει , ότι έδωσε ένα μέρος των οικονομικών υποχρεώσεών της προς την πολιτεία . Με αυτή την ενέργεια της φυσικά πήραμε μόνο μια χρονική παράταση , έως την πλήρη τακτοποίησή τους . Επίσης , αναφέρουν ότι είναι ερασιτέχνες παράγοντες και ότι είναι έτοιμοι να παραιτηθούν , εάν αναλάβει ο Τσακίρης . Έστω και πολύ αργά βλέπουμε ότι υπάρχουν ακόμη ορισμένες λογικές φωνές στο Δ.Σ. που βλέπουν , όπως και όλοι πλέον οι φίλαθλοί μας , ότι το μεγάλο έγκλημα όλων μας ήταν ότι με τα σφάλματά μας , κατορθώσαμε να απομακρύνουμε από τα κοινά του Πανιωνίου τον Τσακίρη , ο οποίος έδωσε πολλά και μπορεί να προσφέρει περρισότερα . Για να γίνει αυτό , κατά την άποψη μας , χρειάζεται να πραγματοποιηθεί  Γενική Συνέλευση , όπου θα ορίσουμε μια προσωρινή Διοίκηση με μικρής χρονικής διάρκειας θητεία (χωρίς φυσικά τους «επικίνδυνους τύπους» και τους «κολλητούς» τους ).  Η προαναφερθείσα θα έχει σαν πρώτο στόχο , την ένωση όλων των Πανιώνιων Δυνάμεων που έχουν σήμερα αδρανοποιηθεί . Δεύτερος στόχος θα είναι να ετοιμάσει ένα βιώσιμο ρεαλιστικό σχέδιο διάσωσης της «ΠΑΕ» και του «Ερασιτέχνη». Εμείς πιστεύουμε ότι μόνο τότε ο Τσακίρης θα αποφασίσει του χρόνου και τον τρόπο της επανασχόλησης του  με τα κοινά. Εάν δεν γίνουν αυτά άμεσα εμείς είμαστε αποφασισμένοι να βοηθήσουμε σε συλλογή υπογραφών των μελών για κατάθεση πρότασης μομφής προς το Δ.Σ.  καθ’ότι τα μέχρι σήμερα πεπραγμένα της Διοίκησής τους στην « ΠΑΕ» και στον «Ερασιτέχνη» , δεν είναι αντάξια της ιστορίας του Συλλόγου μας.