Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ “ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ” ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ - ΑΘΗΝΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

“ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ “ΠΑΕ”, ΙΔΙΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, Η ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΤΟΥ “ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ” ΚΑΙ ΤΗΣ “ΠΑΕ” ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ”

Φίλοι του Πανιωνίου,

Όπως είχαμε αναδείξει - προβλέψει από τις εβδομαδίαιες περίπου συνεχείς ανακοινώσεις μας, από τον Οκτώβριο του 2011 μέχρι σήμερα, έφθασε πλέον η στιγμή : Ώστε τα μέλη, οι απλοί φίλαθλοι και οι οργανωμένοι οπαδοί μας, να έχουν όλοι πλέον πειστεί για το πόσο κακό έκαναν στον Σύλλογό μας, οι σημερινές Διοικήσεις της “ΠΑΕ” και του “ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ”.

Γι’ αυτό οι παραιτήσεις και των υπόλοιπων Συμβούλων, είναι ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. Αυτό πρέπει να γίνει άμεσα. Προκειμένου μίας έκτακτης Γενικής Συνέλευσης , να αναλάβει τα ηνία του Συλλόγου μας μία νέα Διοίκηση. Η οποία θα έχει ως βασικό της έργο να ενώσει όλες τις ΠΑΝΙΩΝΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, για την σωτηρία του Συλλόγου μας.

Επειδή πλέον γνωρίζουμε καλά το “προφίλ” των “επικίνδυνων τύπων” και του “Ανύπαρκτου” αλλά εξίσου επικίνδυνου, που είναι επικεφαλής των, οι οποίοι πάση θυσία θα εξακολουθήσουν να κάνουν τα πάντα για να παραμείνουν στις θέσεις των, (προκειμένου να έχουν τις πάσης φύσεως προσωπικά οφέλη από την συμμετοχή τους στις Διοικήσεις), τα μέλη της Λέσχης μας, θα πάρουν την πρωτοβουλία της συλλογής υπογραφών των μελών του Συλλόγου μας. Για να καταθέσουμε πρόταση μομφής εναντίον τους. Είναι υποχρέωση όλων των ΜΕΛΩΝ μας, άμεσα να υπογράψουν το κείμενο που θα κυκλοφορήσουμε. Ώστε έγκαιρα να κατατεθεί στην Γραμματεία. Για να ξεκινήσει και τυπικά η διαδικασία της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.

Σ’ αυτή η παρούσα Διοίκηση είναι υποχρεωμένη να απολογηθεί :

α)       Με οικονομικά στοιχεία το πως φτάσαμε σ’ αυτό το σημείο. Να μην μπορούμε να εκπληρώσουμε ούτε τις στοιχειώδης οικονομικές υποχρεώσεις μας προς την πολιτεία, με ότι αυτό συνεπάγεται. Παρότι ξεκλήρωσαν ολόκληρο το περσινό “ρόστερ” της ομάδας μας. Χωρίς φυσικά να μάθουμε, για κανέναν ποδοσφαιριστή τι κέρδος αποκόμισε η “ΠΑΕ”.
β)       Γιατί εδώ και μήνες έχουμε κάνει στάση πληρωμών παντού.
γ)       Γιατί έχουν υποβιβάσει την λειτουργία και τις φιλοδοξίες όλων των τμημάτων μας.
δ)       Γιατί δεν έχουμε ενημερωθεί, ποιο ήταν το οικονομικό άνοιγμά μας στην “ΠΑΕ” και στον “ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ” όταν ανέλαβαν.
ε)       Ποια ήταν τα έσοδά μας αλλά και τα έξοδά μας, κατά το διάστημα της θητείας τους στην “ΠΑΕ” και στον “ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ”.

Πάνω απ’ όλα όμως οφείλουν να απολογηθούν για τις ενέργειές τους και την συμπεριφορά τους, εναντίον των ανθρώπων των προηγούμενων Διοικήσεων. Πριν αναλάβουν τα ηνία του Συλλόγου μας αλλά και κατά την διάρκεια της θητείας των.
Επίσης για ποιο λόγο κατόρθωσαν ακόμη και σ’ αυτούς τους λίγους πιστούς φίλους τους, αλλά και τους απλούς φιλάθλους μας, να τους λένε επί μήνες τόσες ανακρίβειες. Αλλά και να τους “παραμυθιάζουν” συνεχώς, χωρίς ώστε να λένε ποια είναι η πραγματική αλήθεια σε κανένα θέμα.

Μοιραία έφτασαν στο σημείο να μην τους πιστεύει κανείς ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και όλοι σήμερα να είναι εναντίον τους. Με αυτά που έχουν κάνει, όπως αναλυτικά μέσα από τις ανακοινώσεις μας έχουμε αποκαλύψει.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥΝ. ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ “ΙΣΤΟΡΙΚΟ” ΜΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟ.

Υ.Γ. :  Ανεξάρτητα από την θέση μας απέναντι στα πεπραγμένα της Διοίκησης, οφείλουμε όλοι μας να στηρίξουμε με την παρουσία μας στους αγώνες την ομάδα μας. Χωρίς ίχνος μεμψημοιρίας (ιδίως σε νέους σε ηλικία ποδοσφαιριστές μας). Γιατί αυτοί δεν φταίνε, αλλά μαζί τους θα δώσουμε τον αγώνα μας, για μία αξιοπρεπή πορεία στο Πρωτάθλημα.