Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ “ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ” ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ - ΑΘΗΝΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

“ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η Γ.Σ. ΤΗΣ “ΠΑΕ” ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΛΗΨΕΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ”

Φίλοι του πανιωνίου,

Με έκπληξη αλλά και αγανάκτηση ταυτόχρονα διαβάσαμε όλοι μας την 1η Ανακοίνωση της “ΠΑΕ”. Ότι επρόκειτο να γίνει στις 02/03/2012 μία ενημερωτική συγκέντρωση για τους φιλάθλους μας αντί για Γ.Σ., όπως υποχρεούται από τον Νόμο. Εν συνεχεία δε με 2η Ανακοίνωση ενημερώνει η “ΠΑΕ”, ότι αυτή η συγκέντρωση ματαιώνεται χωρίς να μας λένε πότε θα γίνει, γιατί δήθεν υπάρχει πρόβλημα με τα Ηλεκτρικά στην αίθουσα “Η. ΜΙΣΑΗΛΙΔΗ”. Μα δεν ντρέπονται αυτοί οι “επικίνδυνοι τύποι” που θεωρούν την “ΠΑΕ” μαγαζί τους, να λένε τέτοιες αστείες δικαιολογίες προς τους φιλάθλους μας. Επειδή φοβούνται την αντιπαράθεση που θα έχουν από τα μέλη της Γ.Σ. λόγω της μέχρι σήμερα επικίνδυνης πολιτικής τους, στα δρώμενα του Συλλόγου μας. Αλήθεια δεν υπάρχουν άλλες αίθουσες σε ολόκληρη την Νέα Σμύρνη;

Για το συμφέρον της “ΠΑΕ” πρέπει κατά την άποψή μας να γίνει άμεσα Γ.Σ. στην οποία προτείνουμε και τα εξής :

1)       Να υποβληθούν ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ οι παραιτήσεις από το Δ.Σ. των “ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΤΥΠΩΝ”. Για τους λόγους που έχουμε αναπτύξει κατ’ επανάληψη σε προηγούμενες ανακοινώσεις μας. Οι λόγοι αυτοί έχουν απηχήσει όχι μόνο στους απλούς φιλάθλους μας, αλλά ήδη την ενστερνίζονται πλέον και πολλά μέλη της “ΠΑΝΙΩΝΙΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ”, στην οποία ανήκουν.

2)       Να παρουσιάσει το Δ.Σ. στα μέλη μας τα εξής στοιχεία, για το καθένα ξεχωριστά από τους ποδοσφαιριστές μας που κατά την διάρκεια της φετινής περιόδου αποχώρησαν (να συμπεριληφθεί και ο Λεμονής με το team του) :

                   α)       Το ποσό και η λήξης των συμβολαίων τους.

                    β)       Όταν έφυγαν, τι χρήματα τους όφειλε η “ΠΑΕ”.

                   γ)       Τι χρήματα μπήκαν στα ταμεία της “ΠΑΕ”.

δ)       Εάν τηρήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες (ιδίως για τον Εστογιανώφ και Ριέρα), δηλαδή εάν υπήρχε νόμιμο Δ.Σ. κ.λ.π.).

3)       Το ποσό και η διάρκεια των συμβολαίων, για τον κάθε ένα ξεχωριστά, από τους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν στην χειμερινή περίοδο των μεταγραφών.

4)       Να παρουσιασθεί σε λεπτομέρειες, εάν ο φάκελος της αδειοδότησης είναι έτοιμος και να μας πουν το οικονομικό άνοιγμα της “ΠΑΕ” με ημερομηνία 31/12/2011.

5)       Αναλυτικά οι οικονομικές υποχρεώσεις μας και ο προϋπολογισμός εσόδων μας μέχρι την λήξη της φετινής περιόδου.

6)       Ενημέρωση για τον ΣΙΟΒΑ και τον υποψήφιο επενδυτή Κύριο ΠΑΤΣΗ, με βάσει την συνέντευξη που έδωσε ο Πρόεδρος στο “ΦΩΣ”.

7)       Να μάθουμε ακριβώς τι συμβαίνει με τις υποχρεώσεις μας σε πρώην ποδοσφαιριστές μας.

8)       Τα Οικονομικά Στοιχεία της “ΠΑΕ” από  01/01/2011 - 31/12/2011 (ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ, κ.λ.π.)

Φίλοι του Πανιωνίου,

Όλα αυτά τα ζητάμε προκειμένου επίσημα να γνωρίζουμε όλοι μας την πραγματική εικόνα που έχει η “ΠΑΕ”. Επίσης να έχουμε πλέον όλοι μας την ευθύνη, εάν χρειασθεί στη Γ.Σ. να παρθούν συγκεκριμένες αποφάσεις για το συμφέρον του Συλλόγου μας, να τις πάρουμε όλοι μαζί. Εμείς έχουμε καταθέσει κατ’ επανάληψη σε προηγούμενες ανακοινώσεις μας, για ποιους λόγους η σημερινή Διοίκηση δεν δύναται μόνη της όχι μόνο σήμερα, αλλά και μελλοντικά να φέρει σε υψηλά επίπεδα τον Σύλλογό μας.

Επαναφέρουμε ξανά την ενωτική πρότασή μας η οποία είναι η εξής :

α)       Η ενεργοποίηση εκ νέου του Κ. Τσακίρη. Αυτό μπορεί να γίνει εφ’ όσον με πρόταση του Δ.Σ. και αποδοχή από την Γ.Σ. να διαχειρισθεί εκ νέου τις μετοχές του τις οποίες είχε δώσει στον Ερασιτέχνη.

β)       Ο σχηματισμός Δ.Σ. “ΣΩΤΗΡΙΑΣ” μέχρι την λήξη της φετινής περιόδου. Σ’ αυτό το Δ.Σ. θα επιστρατεύσουμε να συμμετάσχουν, όλοι οι μέχρι σήμερα έμπειροι παράγοντές μας, οι οποίοι με ευθύνη βασικά των “επικίνδυνων τύπων” αυτή τη στιγμή έχουν αδρανοποιηθεί.

Θα κληθούν να συμμετάσχουν επίσης και μέλη του νυν Δ.Σ. (εκτός φυσικά από τους “ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ”). Αυτό που προτείνουμε το θέλουν όλοι οι φίλαθλοί μας. Εάν γίνει δεκτή η πρότασή μας πιστεύουμε ακράδαντα έστω και τώρα :

          α)       Η μεν ομάδα μας να παραμείνει στην κατηγορία.

          β)       Το καλοκαίρι να εξασφαλίσουμε την αδειοδότηση και

γ)       Θα βάλουμε τις βάσεις ώστε όλοι μαζί ενωτικά, να ξαναγίνει  Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ και ΟΧΙ όπως τον κατάντησαν σήμερα Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥ.

Αυτή η ολοκληρωμένη πρότασή μας οφείλει ο νυν Πρόεδρος, σαν θεσμικός παράγων, να την επεξεργαστεί και να την φέρει εις πέρας για το συμφέρον του Συλλόγου μας.

ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ Η ΙΣΧΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ
Υ.Γ. : Στις προηγούμενες ανακοινώσεις μας είχαμε τονίσει, ότι οφείλει να προσέξει πολύ η Διοίκηση τις Διαιτησίες που θα έχουμε από εδώ και τώρα. Δυστυχώς για μία ακόμα φορά δικαιωθήκαμε και σ’ αυτή την πρόβλεψή μας. Η οποία απετυπώθη με την τραγική εις βάρος της ομάδος μας διαιτησία, η οποία είχαμε στον άτυχο αγώνα με τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ. Οφείλει πλέον η Διοίκηση να φέρει το θέμα στα αρμόδια Όργανα της “ΕΠΟ”. Επίσης οι φίλαθλοί μας έχουν την υποχρέωση να είναι κοντά στην ομάδα μας, μέχρι την τελευταία αγωνιστική χωρίς ίχνος “γκρίνιας” κ.λ.π. και απαισιοδοξίας.