Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ «ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ» ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ- ΑΘΗΝΑΣ
                           ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
1.    «ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ».
2.    «ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ «ΠΑΕ» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ».
  

Φίλοι του Πανιωνίου,
      Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους για την δύσκολη , αλλά πολύτιμη νίκη της ομάδας μας επί της Βέροιας . Η συγκομιδή των τριων βαθμών της νίκης αποκτά μεγαλύτερη αξία , διότι επιτεύχθηκε επί ενός αντιπάλου που  τόσο το «ρόστερ» του , όσο και ο στόχος του , είναι το ίδιο με το δικό μας. Ήτοι η παραμονή στην κατηγορία . Κάτι για το οποίο ο προπονητής μας , προσδιόρισε με την δήλωσή  του μετά τον αγώνα. Παρεπιπτόντως , του αξίζουν συγχαρητήρια για την τακτική που ακολούθησε η ομάδα μας. Δυστυχώς , μετά την ‘’εκδίωξη’’  του επενδυτή Τσακίρη  από τους νυν Διοικούντες σε συνδυασμό με τον ‘’διωγμό’’ όλων των πρωτοκλασσάτων ποδοσφαιριστών του περσινού «ρόστερ» μας (χωρίς η ΠΑΕ να κερδίσει κάτι το ιδιαίτερο εξαιτίας της κακής διαχείρισής τους) ,τα οικονομικά μας δεν μας επιτρέπουν να έχουμε άλλη φιλοδοξία.
    Στον επόμενο αγώνα που είναι στην έδρα μας με τον ΟΦΗ (που έχει τα ίδια με εμάς προβλήματα και στόχο ) οι ποδοσφαιριστές μας οφείλουν να κάνουν εκ νέου την υπέρβαση τους ,αλλά συγχρόνως και οι φίλαθλοι μας οφείλουν να τους βοηθήσουν με την παρουσία τους στο γήπεδο  , ώστε να κατακτήσουμε ακόμη 3 βαθμούς. Πρέπει όλοι μας να συνειδητοποιήσουμε  , ότι με βάση το «βατό» πρόγραμμα που έχουμε , επιβάλλεται να κάνουμε συγκομιδή βαθμών με τις αντίστοιχες με εμάς ομάδες , προκειμένου να έχουμε τα   περιθώρια σε τυχόν απώλειες , όταν αγωνισθούμε με άλλες ομάδες πιο πλήρεις  από εμάς.Παράλληλα και  για να αποφύγουμε να έχουμε εκ νέου το περσινό άγχος της παραμονής μας στην κατηγορία  μέχρι τις τελευταίες αγωνιστικές. Γνωρίζουμε καλά τις απαιτήσεις που έχουν οι φίλαθλοι μας με βάση την μακροχρόνια παρουσία μας στο πρωτάθλημα , που πάντοτε ήταν η διεκδίκηση μιας θέσεως που οδηγεί στην Ευρώπη. Ωστόσο , πρέπει να καταλάβουμε ότι εφόσον δεν υπάρχει επενδυτής και ενώ ταυτόχρονα έχουμε μια Διοίκηση που ούτε χρήματα βάζει , αλλά ούτε έχει τα προσόντα του «Διοικείν» (μεταχειρίζεται τον Σύλλογο μας σαν να είναι δικό τους το μαγαζί , ενώ είναι διαχειριστές του) , μοιραία θα έχουμε μόνο αυτές τις φιλοδοξίες.
               Στο χέρι των μελών και των  φιλάθλων μας , είναι να πιέσουμε να παραιτηθούν και τα υπόλοιπα μέλη των Διοικήσεων της «ΠΑΕ» και του «Ερασιτέχνη» , προκειμένου μέσα από μια έκτακτη Γ.Σ  να σχηματιστεί μια νέα Διοίκηση , η οποία θα έχει σαν στόχο να αγκαλιάσει και να ενεργοποιήσει ξανά όλους τους Πανιώνιους που μπορούν να βοηθήσουν. Καθ’οτι τώρα με τη συμπεριφορά  των Διοικούντων απέναντί τους, έχουν πλέον απομακρυνθεί και είναι αδρανοποιημένοι από τα κοινά του Συλλόγου μας. Μόνο έτσι θα μπορέσουν ξανά όλα τα τμήματά μας να έχουν τη δυνατότητα των φιλοδοξιών και των πετυχημένων εμφανίσεων, που από σειρά ετών είχε ο σύλλογός μας . Εάν όλοι μας το πιστεύουμε, αυτός ο απαραίτητος στόχος μπορεί να επιτευχθεί.


Υ.Γ.    Όλοι οι φίλαθλοί μας επικροτούν την  επιπρόσθετα βελτιωμένη πρόταση του Τσακίρη προς την Διοίκηση σχετικά με τον τρόπο πληρωμής  του σύγχρονου προπονητικού κέντρου «ΑΠΗΛΙΟΝ» για την εξυπηρέτηση των ομάδων μας . Ελπίζουμε να τελειώσει ομαλά το θέμα αυτό, το οποίο έχει δημιουργηθεί από τη μη τήρηση των οικονομικών συμφωνιών από τη Διοίκηση . Μάλιστα, συνεχώς υποδαυλίζεται με τις γνωστές  δηλώσεις  των ‘’ γνωστών Συμβούλων’’, που έχουν προσωπική κόντρα με τον Τσακίρη. Άλλωστε ,  όπως όλοι γνωρίζουμε είναι και οι πρωταίτιοι του «διωγμού» του από τον Σύλλογό μας. Με την  τελευταία απόφαση του Τσακίρη ,  δικαιώθηκαν  για μια ακόμη φορά οι φίλαθλοι μας, οι οποίοι  ανέκαθεν πίστευαν  ότι η εκ νέου ενασχόλησή του με τα κοινά θα είναι ό,τι καλύτερο για τον Σύλλογό μας.