Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ “ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ” ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ - ΑΘΗΝΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

“ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΤΑΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Η “ΠΑΕ” ΚΑΙ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ “ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ””

Φίλοι του Πανιωνίου,

Μετά την έντονη πίεση που δεχθήκαμε από τους απλούς Φιλάθλους μας, είμαστε υποχρεωμένοι για μία ακόμη φορά να αναδείξουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο “ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ” μας Σύλλογος, σε διάφορους τομείς. Ελπίζοντας μήπως όλοι μαζί πείσουμε τους νυν αποτυχημένους Διοικούντες να παραιτηθούν πριν ολοκληρώσουν πλήρως το καταστρεπτικό τους έργο.

Ας ξεκινήσουμε από την Διοίκηση Πρωτοδικείου της “ΠΑΕ”, η οποία έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί. Καθ’ ότι έχει λήξει ο ρόλος και η θητεία της. Μία Διοίκηση η οποία με εντολή της Συνέλευσης έπρεπε να έχει πραγματοποιήσει τα εξής.

Να δώσει στην Γ.Σ. με λεπτομερή στοιχεία ποιο ήταν στις 31/12/2011 το οικονομικό μας άνοιγμα. Τι όφελος είχε η “ΠΑΕ”, για τον καθένα ξεχωριστά από τους ποδοσφαιριστές (που συμπληρώνουν ένα ολόκληρο ρόστερ ομάδας) που αποχώρησαν για διάφορους λόγους κατά την διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου 2011 – 2012.

Ήδη έχουν διαρρεύσει στους ποδοσφαιρικούς κύκλους (από το Λιμάνι και όχι μόνο) για την μεθόδευση καθώς και για το ευτελές τίμημα που αποκόμισε η “ΠΑΕ” (καθώς οι διάφοροι εμπλεκόμενοι δεν γνωρίζουμε τι αποκόμισαν . . .) σύμφωνα με την αξία του συγκεκριμένου παραχωρηθέντος ποδοσφαιριστού, αλλά και των υπολοίπων πρωτοκλασάτων.

Καθ’ ότι ουδέποτε υπήρξε επίσημη ενημέρωση για τις παραχωρήσεις. Δεν μας εξήγησαν για ποιο λόγο, δεν πήραμε την αδειοδότηση με ότι αυτό συνεπάγεται, ενώ μας είχαν διαβεβαιώσει για το αντίθετο.

Τελικά, ποιο είναι σήμερα το οικονομικό μας άνοιγμα; Καθ’ ότι από ότι γνωρίζουμε εδώ και αρκετούς μήνες έχουν κάνει στάση πληρωμών παντού. Με συνέπεια να μας φεύγουν απαραίτητοι ποδοσφαιριστές (όπως ο Κούτσι και άλλοι) για ελάχιστα χρήματα.

Είμαστε στο μέσον της περιόδου των μεταγραφών και η ομάδα μας συνεχώς αποδυναμώνεται. Με την ευκαιρία ο ΟΜΟ, ο ΣΙΔΕΡΑΚΗΣ, ο ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ, γιατί δεν αγωνίζονται στα φιλικά ματς; Μήπως τους σπρώχνουμε να αποχωρήσουν και αυτοί για ευνόητους λόγους;

Πιστεύει η Διοίκηση ότι έστω σε ένα ακόμη περισσότερο από πέρσι υποβαθμισμένο πρωτάθλημα, με πολλές ομάδες που αντιμετωπίζουν πολλά οικονομικά προβλήματα, το σημερινό μας “ΡΟΣΤΕΡ” έχει την δυνατότητα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Ιστορίας της ομάδας; Που πάντα είχε σαν στόχο κάθε χρόνο να διεκδικεί έξοδο στην Ευρώπη; Γιατί ενώ έχουν ορισθεί να είναι διαχειριστές του Συλλόγου μας, για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και οφείλουν να ενημερώνουν τα μέλη και τους φιλάθλους μας συμπεριφέρονται σαν να είναι δικό τους το “μαγαζί”; Ενώ δεν έχουν βάλει ούτε σκοπεύουν να βάλουν ούτε ένα ευρώ.

Με έκπληξη επίσης καθημερινά μαθαίνουμε τις σοβαρές πρωτοβουλίες και αποφάσεις, για τον Σύλλογό μας που παίρνουν οι έμμισθοι σύμβουλοι του Δ.Σ. χωρίς να ενημερώνουν τα Δ.Σ. της “ΠΑΕ” και του “ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ”. Τους έχουν άραγε τόση μεγάλη εμπιστοσύνη; Γιατί οι φίλαθλοί μας έχουν άλλη πληροφόρηση.

Σύμφωνα με τα έργα τους στις προηγούμενες έμμισθες θέσεις σε διάφορους Αθλητικούς φορείς, που τους είχε τοποθετήσει ο Πολιτικός τους φορέας, τους οποίους σήμερα δεν θέλει ούτε να τους βλέπει. Καθ’ ότι είχαν παραπεμφθεί στην Δικαιοσύνη με βαρύτατες κατηγορίες για Διασπάθιση Δημοσίου Χρήματος, κ.λ.π.

Έχουμε στα χέρια μας τα κατηγορητήρια, για όσους θέλουν να πληροφορηθούν. Αλήθεια για ποιο λόγο έφυγαν οι Κύριοι Τερζόπουλος και Παυλόπουλος; Οι οποίοι είχαν θετική προσφορά στον Σύλλογό μας και διαμαρτύρονται οι γονείς των παιδιών των Ακαδημιών μας.

Επίσης θα θέλαμε να ρωτήσουμε τον συντάκτη της Ανακοίνωσης της Διοίκησης όπου απειλεί με μηνύσεις τον Τύπο. Καθ’ ότι κατά την άποψή τους σχολιάζουν και μεταφέρουν λανθασμένες πληροφορίες για τα τεκταινόμενα του Συλλόγου. Αυτός ο Κύριος δεν γνωρίζει ότι ζούμε σε καθεστώς Δημοκρατίας και δεν υπάρχει λογοκρισία στον Τύπο. Μήπως νομίζει ότι μπορεί να επιβάλει στην Ελλάδα και τον Σύλλογό μας την πλήρη σιωπή ή την κατευθυνόμενη πληροφόρηση για ότι γίνεται. Όπως θα ήθελε ο Κομματικός φορέας τον οποίο υπηρετεί.

Η καλύτερη πάντοτε αντιμετώπιση του Τύπου, είναι η συνεχής πλήρης διαφάνεια όλων των ενεργειών της Διοίκησης. Κάτι για το οποίο από τότε που ανέλαβε τα ηνία του Συλλόγου μας η “ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΚΙΝΗΣΗ”, έχει παύσει να υπάρχει.

Με την ευκαιρία για ποιο λόγο, ενώ διέδιδαν τα “παπαγαλάκια” τους ότι το θέμα ΜΑΧΟ είναι λυμένο (γιατί επίσημα δεν είχαμε πληροφόρηση), εμφανίζεται ξαφνικά απόφαση Αθλητικού Δικαστηρίου ότι δικαιώνεται πλήρως; Μήπως θα φταίει και σ’ αυτό ο Τύπος, που θα το σχολιάσει αρνητικά ή οι συγκεκριμένοι αρμόδιοι έμμισθοι υπάλληλοι; Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

Χαιρετίζουμε την απόφαση ενός ακόμη Συμβούλου να παραιτηθεί. Ο οποίος έβλεπε μέρα με την ημέρα τα έργα και τις ημέρες των πρωταγωνιστών της Διοίκησης, να διαλύουν τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Όπως είναι το Πόλο που είχε σχέση. Το οποίο τα τελευταία χρόνια μετρά 8 συμμετοχές σε τελικούς αγώνες εκ των οποίων οι δύο σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.  ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ! ! !

Αλήθεια οι υπόλοιποι Σύμβουλοι δεν έχουν καμία ευαισθησία για τα τεκταινόμενα; ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ! ! !

Σε προσεχείς ανακοινώσεις μας θα σας ενημερώσουμε για τις συμπεριφορές - αποφάσεις, καθώς και τους προσωπικούς στόχους όλων των Συμβούλων της “ΠΑΕ” και του “ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ”. Αυτό θα το πράξουμε μόνο για το καλό του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ. Γιατί ενώ δεν προσφέρουν τίποτα, αρνούνται να παραιτηθούν προκειμένου όλοι μαζί να πάρουμε εκείνες τις αποφάσεις για την σωτηρία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΜΑΣ πριν είναι τελείως αργά.