Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ  «ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ» ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ –ΑΘΗΝΑΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
·         « ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΤΡΙΩΝ ΑΚΟΜΗ ΒΑΘΜΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ »


 Φίλοι του Πανιωνίου,
      Συγχαίρουμε την ομάδα μας, η οποία με την αγωνιστικότητα και την φιλοτιμία όλων των ποδοσφαιριστών μας, κατόρθωσε να αποκομίσει τρεις ακόμη πολύτιμους βαθμούς, νικώντας με 2-1 τον ΟΦΗ στην έδρα μας.
      Όλοι μας , Φίλαθλοι- Διοίκηση-Προπονητικό team- ποδοσφαιριστές, οφείλουμε να συνειδητοποιήσουμε ότι πρέπει να συνεχίσουμε να εκμεταλλευόμαστε το «βατό» μας πρόγραμμα, συγκεντρώνοντας όσο μπορούμε περισσότερους βαθμούς. Εμείς πιστεύουμε, όπως το έχουμε τονίσει και σε προηγούμενες ανακοινώσεις μας, ότι εάν οι ποδοσφαιριστές μας εξακολουθήσουν να αγωνίζονται όπως μέχρι σήμερα, μπορούμε να φέρουμε τη νίκη και στους επόμενους αγώνες( πχ στον εκτός έδρας αγώνα  με τη Λειβαδιά). Παράλληλα οι  πιστοί μας φίλαθλοι οφείλουν να  ενισχύσουν με την παρουσία τους στο γήπεδο, την προσπάθεια που είμαστε σίγουροι ότι θα καταβάλουν εκ νέου όλοι οι ποδοσφαιριστές μας, ώστε όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε μία ακόμη επιτυχία της ομάδας μας.

·         «ΌΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΜΑΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΟΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ»


Φίλοι του Πανιωνίου,
     Έχουμε χρέος όλοι μας να ενισχύσουμε την ομάδα μπάσκετ του Συλλόγου μας και τον επιτυχημένο πρόεδρο της «ΚΑΕ» κύριο Λιανό, αγοράζοντας τα εισιτήρια Διαρκείας που κυκλοφόρησαν. Με την αγορά των εισιτηρίων αλλά και με τη συμμετοχή μας σε όλους τους αγώνες εντός και εκτός έδρας , θα δώσουμε δύναμη στους αθλητές μας να υπερβάλλουν εαυτούς ώστε  και φέτος η ομάδα μας να διακριθεί όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Φέτος η ομάδα μας έχει έναν νέο προπονητή αλλά και πολλούς καινούργιους αθλητές, τους οποίους όλοι μας πρέπει να βοηθήσουμε, προκειμένου να μπορέσουν να προσφέρουν ό,τι καλύτερο μπορούν στους δύσκολους αγώνες που θα δώσουν. Επίσης οφείλουμε δημόσια όλοι μας  να ευχαριστήσουμε τον κύριο Λιανό, ο οποίος για μια ακόμη χρονιά συντηρεί μόνος του την «ΚΑΕ» , δίνοντας την ευκαιρία στους φιλάθλους μας, να είναι υπερήφανοι  που  έχουμε εδώ και χρόνια μια τέτοια επιτυχημένη ομάδα, που είναι δικό του εξ ολοκλήρου δημιούργημα.



Υ.Γ
 Πριν από λίγες μέρες , δημιουργήθηκε μεγάλη αναστάτωση στο Τμήμα Στίβου του Συλλόγου μας.  Αφορμή ήταν η ξαφνική προσωπική απόφαση του προέδρου να ανακοινώσει την απόλυση ενός από τους προπονητές του. Ο απολυθείς προπονητής , ο οποίος στα νιάτα του ήταν επί σειρά ετών από τους καλύτερους αθλητές της Ελλάδας , έχει και σαν προπονητής μια εξίσου μεγάλη καριέρα.  Στο Σύλλογό μας επί συναπτά έτη προσέφερε πολύτιμες υπηρεσίες και έχει μεγάλο μερίδιο διαχρονικά στην εξέλιξη πολλών πρωτοκλασσάτων αθλητών μας χωρίς μάλιστα να έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα σε κανένα τομέα. Στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας των αθλητών και των ανθρώπων του Στίβου που ζήτησαν εξηγήσεις από την Διοίκηση για αυτή την απόφαση , η απάντηση που τους εδόθη ήταν αόριστη. Δηλάδη , ότι είναι μέσα στα πλαίσια της αναδιοργάνωσης του προπονητικού team του στίβου. Επίσης, στις έντονες διαμαρτυρίες  των συγκεντωθέντων που δεν πείσθηκαν , ήταν ταυτόχρονα και αδικαιολόγητα επιθετική.  Ειπώθηκαν μεταξύ άλλων προς τους αθλητές , ότι όποιος αμφισβητεί τις αποφάσεις μπορεί να πάρει το δελτίο του και να φύγει από το Σύλλογο.  Άποψη μας είναι ότι τέτοιου είδους αποφάσεις , εφόσον δεν συντρέχουν άλλοι λόγοι  , πρέπει να συζητιούνται κατ’αρχήν με τους ανθρώπους του Στίβου και εν συνεχεία στο Δ.Σ , καθώς και πάντοτε να εντάσσονται τεκμηριωμένα και μόνο στην αναβάθμιση του τμήματος.  Επειδή αυτή η διαδικασία δεν ακολουθήθηκε , πιστεύουμε ότι καλό είναι να «παγώσει» αυτή η απόφαση  και να συζητηθεί σε μια έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ  με παρουσία και των ανθρώπων του στίβου , προκειμένου να επανέλθει  εκ νέου  η ηρεμία στο τμήμα.