Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2013                     ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ «ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ» ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ
                                                   ΑΝΑΚΟΙ ΝΩΣΗ
«Ο ΑΓΩΝΑΣ   ΤΗΣ  ΟΜΑΔΟΣ  ΜΑΣ  ΜΕ ΤΗΝ  ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΟΔΟΞΙΩΝ ΜΑΣ  ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΘΛΗΜΑ»
Φίλοι του Πανιωνίου,
Μετά την ήττα της ομάδος μας με αντίπαλο την ΑΕΚ, πλέον ο Αγώνας με την ομάδα των Ιωαννίνων  θεωρείται  πλέον καθοριστικός για τους στόχους που θα βάλουμε, σ΄ αυτό το φετινό υποβαθμισμένο πρωτάθλημα.
Εάν μεν κερδίσουμε θα έχουμε ελπίδες να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους μια αξιοπρεπέστατη θέση. Εάν όμως δεν γίνει αυτό, τότε η μοναδική μας φιλοδοξία για τα υπόλοιπα παιγνίδια είναι να συγκεντρώσουμε ορισμένους βαθμούς προκειμένου απλώς να σώσουμε την ομάδας μας από τον υποβιβασμό.
Εμείς πιστεύουμε ότι εάν όλοι μαζί  Φίλαθλοι-Διοίκηση-Προπονητικό  Τιμ  και Ποδοσφαιριστές ανταποκριθούμε, ο κάθε  ένας από τον δικό του χώρο ευθύνης στις απαιτήσεις του αγώνα, μπορούμε να κατακτήσουμε τους βαθμούς της Νίκης.
Υ.Γ.
Θέλαμε να μεταφέρουμε  μια είδηση που μάθαμε και που αποδεικνύει την αδιαφάνεια των ενεργειών των Διοικούντων. Στους κύκλους των Ακαδημιών μας συζητείται, ότι με εισήγηση του εμμίσθου μέλους της Διοίκησης  που είναι υπεύθυνος για τις ομάδες των Ακαδημιών και με την σύμφωνη γνώμη της Διοίκησης, με αδιαφανείς διαδικασίες και χωρίς η «ΠΑΕ» να κερδίσει τίποτα  παραχωρήθηκαν   νεαροί παίκτες μας ( στον Ολυμπιακό και  σε μεγάλη ομάδα της Αγγλίας). Οι παίκτες αυτοί είναι μεγάλα ταλέντα, έχουν αγωνισθεί στις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας μας και άνθρωποι των δύο Συλλόγων παρακολουθούσαν την εξέλιξή τους για μεγάλο διάστημα. Ζητάμε από τη Διοίκηση να γίνει επίσημη ενημέρωση   εάν αληθεύει αυτό το γεγονός.
Καθ΄ ότι εάν αυτό αληθεύει, είναι εις βάρος των συμφερόντων της «ΠΑΕ» και η ευθύνη της Διοίκησης είναι μεγάλη.  Επίσης θα διαψευσθεί  για μία ακόμη φορά ο Πρόεδρός μας, ο οποίος κατ΄ επανάληψη  έχει  πει στις συνεντεύξεις του, ότι στρατηγικός στόχος της νυν Διοίκησης είναι να στελεχώνεται η Πρώτη ομάδας μας από τα ταλέντα που έχουμε στις Ακαδημίες μας.