Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2012

ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ “ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ” ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ - ΑΘΗΝΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΡΩΤΑΜΕ : ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΤΗΣ “ΠΑΕ” ΚΑΙ ΤΟΥ “ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ” ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΚΙΝΗΣΗ” ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΡΙΣΙΜΩΝ ΣΤΙΓΜΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΜΑΣ;”

Φίλοι του Πανιωνίου,

Στις διάφορες εβδομαδιαίες ανακοινώσεις μας που έχουμε αναρτήσει στο blog μας, από τον Οκτώβριο του 2011 μέχρι σήμερα, (αξίζει κανείς να τις ανατρέξει) έχουμε αναλυτικά : αναδείξει - τοποθετηθεί - προβλέψει για τα σημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζει η “ΠΑΕ” και ο “ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ”, τα οποία κατά την γνώμη μας στο μεγαλύτερο βαθμό, οφείλονται στις ενέργειες συγκεκριμένων νυν συμβούλων με τους “κολλητούς” τους πριν από την θητεία τους, αλλά και όλων των σημερινών διοικούντων.

Αυτό που προκαλεί μέγιστη εντύπωση στον κόσμο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ είναι το εξής. Ότι κανείς τους δεν συναισθάνεται την κρισιμότητα των στιγμών που περνά ο Σύλλογός μας και συνεχίζουν να Διοικούν και να συμπεριφέρονται σαν “το μαγαζί” να είναι δικό τους. Ενώ δεν έχουν βάλει, ούτε σκοπεύουν να βάλουν, ούτε ένα ευρώ, δεν ενημερώνουν κανέναν μας για τίποτα και κάνουν ότι θέλουν οι λιγοστοί συγκεκριμένοι Σύμβουλοι. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΙΝΟ. Ξεχνούν τελείως ότι έχουν ορισθεί από τα μέλη μας, να είναι διαχειριστές του Συλλόγου μας για συγκεκριμένο διάστημα. Με σκοπό να εφαρμόσουν το πρόγραμμά τους και τα οράματά τους για τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ μας, όπως υποσχέθηκαν στους φιλάθλους μας.

Πάνω από όλα όμως σαν Διαχειριστές που είναι, οφείλουν να μας ενημερώνουν σε όλα τα θέματα. Προκειμένου να μη δίδουν την αφορμή να λένε εις βάρος τους οτιδήποτε οι φίλαθλοί μας. Π.χ. :

α)       Τι άνοιγμα παρέλαβαν για την “ΠΑΕ”.
β)       Ποιο είναι το σημερινό άνοιγμά της.
γ)       Ποιο ήταν το κέρδος για την “ΠΑΕ” από την απομάκρυνση πάνω από 18 πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών μας (για τον κάθε ένα ξεχωριστά).
δ)       Για ποιο λόγο δεν πήραμε δεν πήραμε την αδειοδότηση όπως μας έλεγαν.
ε)       Τι άνοιγμα παρέλαβαν για τον “ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ”.
ζ)       Ποιο είναι το σημερινό άνοιγμα.
η)       Για ποιο λόγο εδώ και αρκετούς μήνες έχουν κάνει στάση πληρωμών παντού, κ.λ.π.

Για όλα αυτά επικρατεί βαθύ σκοτάδι και δεν ακούγεται τίποτα.

Μετά τα ανωτέρω ΡΩΤΑΜΕ τους Κυρίους Συμβούλους :

Α)       Γιατί δεν μας ενημερώνουν και
Β)       Να μας πουν καθαρά, συμφωνούν όλοι τους για την πορεία του Συλλόγου μας και ιδίως εάν αύριο θα είμαστε σε καλύτερη μοίρα ή όχι;

ΡΩΤΑΜΕ επίσης : Δεν διαβάζουν τον Αθλητικό Τύπο για την κριτική που τους κάνουν για την “ΠΑΕ” και τον “ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ”. Δεν ακούν το τι λένε γι’ αυτούς στα διάφορα “στέκια” μας οι φίλαθλοί μας. Δεν βλέπουν ότι τα μέλη μας, οι πρώην παράγοντές μας, οι φίλαθλοί μας, ακόμα και οι φίλοι τους τούς έχουν γυρίσει την πλάτη. Μη συμμετέχοντας στις Γενικές Συνελεύσεις, μη αγοράζοντας εισιτήρια διαρκείας, μη συμμετέχοντας στην αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου. Όλα δε αυτά οφείλονται, γιατί δεν τους εμπιστεύονται πλέον, την διαχείριση της τύχης του Συλλόγου μας και των χρημάτων τους.

Αρκετοί μεγάλοι Σύλλογοι (βλέπε ΑΕΚ - ΑΡΗΣ, κ.λ.π.) δυστυχώς έχουν τα ίδια προβλήματα με εμάς. Καθ’ ότι και σε αυτούς για μεγάλο διάστημα είχαν την ατυχία να διαχειρίζονται τις τύχες των Συλλόγων τους άνθρωποι κατώτεροι επιεικώς των περιστάσεων και της ιστορίας των.

Παρόλα αυτά έστω και στο πέντε αποφάσισαν να παραδώσουν τα ηνία και κάνουν όλοι μαζί πλέον την προσπάθεια να περισώσουν, ότι είναι δυνατόν από την πλήρη καταστροφή τα Σωματεία τους. Γιατί και η σημερινή Διοίκησή μας δεν κάνει το ίδιο.

Ήτοι να πάρει την πρωτοβουλία, θέτοντας στην διάθεσή της Γενικής Συνέλευσης τις παραιτήσεις των. Ώστε όλοι μαζί να βγάλουμε τα “κάστανα από την φωτιά”. Αυτή την πρωτοβουλία πλέον οφείλουν πρωτίστως να την επιβάλλουν σε όλους μας, όλοι αυτοί οι οποίοι πίστεψαν στα ανεδαφικά προγράμματα - οράματα των σημερινών διοικούντων και μας οδήγησαν σ’ αυτό το καταστρεπτικό αποτέλεσμα.

Εμείς πιστεύουμε, ότι οφείλουμε απέναντι στην μεγάλη Ιστορία του Πανιωνίου μας, να τολμήσουμε να κάνουμε όλοι την υπέρβασή μας και να είσαστε σίγουροι ότι εάν δώσουμε όλοι μαζί την μάχη θα την κερδίσουμε.

Υ.Γ. Νο 1 :    Όπως είχαμε προβλέψει ο “Κύριος” Σύμβουλος, μετά τα αρνητικά σχόλια εις βάρος του από τους φιλάθλους μας, σχετικά με τις άδικες δηλώσεις του εναντίον του Τσακίρη, με αφορμή το “ΑΠΗΛΙΟΝ”, επανήλθε με νεότερες, όπου προσπάθησε να αποκηρύξει τις αρχικές. Οφείλουμε όλοι μας να τις διαβάσουμε και τις δύο. Για να καταλάβουμε την προσωπικότητά του, αλλά και να χειροκροτήσουνε την απόφαση της Ομοσπονδίας της Γυμναστικής, που άμεσα το ειδοποίησε ότι θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στους Ολυμπιακούς στο σπορ της Κυβίστησης.

Υ.Γ. Νο 2 :     Με έκπληξη διάβασαν οι φίλαθλοί μας την ανακοίνωση της “ΠΑΕ” που καταφέρεται και πάλι εναντίον του Τσακίρη. Προκειμένου να αποπροσανατολίσουν ξανά την κοινή γνώμη από την δική τους ανεπάρκεια στο Διοικείν. Χρησιμοποιώντας μάλιστα τα εξής λόγια “. . . Σε καλή μεριά κύριε Εφοπλιστή. Ελπίζουμε να είναι όσα ακριβώς χρειαζόσουν”. Αφορμή πήραν στο ότι ο Τσακίρης χρησιμοποιώντας την νόμιμη οδό κατοχύρωσε το συνολικό ποσό των 61.326,00€ στο οποίο η “ΠΑΕ” του χρωστούσε από παλιά. Όταν οι ίδιοι του ζήτησαν να τους διευκολύνει με την προοπτική σε συγκεκριμένη ημερομηνία θα του τα επέστρεφαν, κάτι για το οποίο φυσικά δεν το πραγματοποίησαν. Καλά αυτοί οι Σύμβουλοι δεν έχουν καταλάβει, ότι με αυτή την συμπεριφορά τους μόνο κακό κάνουν στον Σύλλογό μας : Ν Τ Ρ Ο Π Η  Τ Ο Υ Σ.