Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2012

ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ «ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ» ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ
                               ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
1.    « ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ».

Φίλοι του Πανιωνίου,
    Η ομάδα μας είχε μια πολύ μέτρια απόδοση στον εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό, με συνέπεια να ηττηθεί με 3-0. Οφείλουμε  όμως όλοι να ξεχάσουμε το άτυχο αποτέλεσμα και να συμπαρασταθούμε στην ομάδα με την παρουσία μας στο γήπεδο μας στον επόμενο αγώνα με την ΑΕΚ. Αυτός ο αγώνας , όπως και οι δύο επόμενοι είναι « κομβικοί» για την συνέχεια των αγώνων του Α’ γύρου για την ομάδα μας . Καθ’ότι οι αντίπαλοί
 μας έχουν μαζί με εμάς α. Τα ίδια οικονομικά-διοικητικά προβλήματα , β. έχουν για φέτος τους ίδιους με εμάς στόχους ,γ. η μέχρι σήμερα αγωνιστική τους πορεία, δείχνει ότι δεν έχουν καλύτερη ομάδα από την δική μας. Σ’αυτούς τους τρεις αγώνες , πρέπει να συγκεντρώσουμε όσον το δυνατόν περισσότερους βαθμούς , διότι εν συνεχεία θα αντιμετωπίσουμε πιο ισχυρούς αντιπάλους και η συγκομιδή βαθμών θα είναι πιο δύσκολη. Για αυτούς τους λόγους , όλοι πρέπει να βρισκόμαστε κοντά στην ομάδα μας. Το δε «προπονητικό team» μαζί με τους ποδοσφαιριστές οφείλουν να υπερβάλουν τους εαυτούς τους ,προκειμένου να πετύχουμε το στόχο μας , ο οποίος στην περίπτωση μας είναι εφικτός.

2.    ΡΩΤΑΜΕ: « ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο “ ΕΛΕΓΧΩΝ” ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ Ο “EΛΕΓΧΟΜΕΝΟΣ”» ;

Φίλοι του Πανιωνίου,
       Όπως γνωρίζουμε όλοι μας μετά τον «διωγμό» από τα κοινά του Συλλόγου μας του επενδυτή Κ.Τσακίρη (που όπως έχουμε αποκαλύψει πρωταγωνιστικό ρόλο στη διαμόρφωση του κλίματος είχαν συγκεκριμένοι νυν Σύμβουλοι για δικούς τους λόγους) ο «Ερασιτέχνης» πλέον είναι ταυτόχρονα και μεγαλομέτοχος της «ΠΑΕ» . Αυτό έχει σαν συνέπεια το εκάστοτε συμβούλιο του «Ερασιτέχνη» , το οποίο ορίζεται από την Γ.Σ., για συγκεκριμένο διάστημα, έχει την υποχρέωση όχι μόνο να διαχειριστεί τον «Ερασιτέχνη» αλλά έχει α) την αρμοδιότητα της στελέχωσης του Δ.Σ. της ΠΑΕ , β)  οφείλει να προσφέρει τη βοήθειά του όπου του ζητηθεί αλλά γ) προπαντώς έχει την ευθύνη να τους ελέγχει σε όλα τα επίπεδα . Εδώ και αρκετούς μήνες έχουμε το εξής παράδοξο : Η θέση του προέδρου του Δ.Σ. της «ΠΑΕ» και του αντιστοίχου του «Ερασιτεχνη» κατέχεται από το ίδιο πρόσωπο.  Αυτό όχι μόνο δημιουργεί προβλήματα εύρρυθμης λειτουργίας των δύο Συμβουλίων, καθ’ότι για συγκεκριμένα σύνθετα προβλήματα που αναγκαστικά θα εμπλέκονται τα δύο Δ.Σ. , δεν έχουμε τις απόψεις δύο προέδρων αλλά ενός. Πάνω απ’όλα όμως δεν υπάρχει δυστυχώς η απαραίτητη ασφαλιστική δικλείδα για τον Σύλλογό μας, που είναι ο έλεγχος της οικονομικής διαχείρισης της «ΠΑΕ» από τον «Ερασιτέχνη». Καθ’ότι ο «ΕΛΕΓΧΩΝ» την «ΠΑΕ», που είναι ο «ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ» έχει βάλει σαν πρόεδρο και των δύο Δ.Σ. το ίδιο πρόσωπο. Δηλαδή με λίγα λόγια ο «ΕΛΕΓΧΩΝ» είναι ταυτόχρονα και «ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΣ». Όταν μάλιστα διαβάζουμε για διάφορα σκάνδαλα σε διάφορες «ΠΑΕ», (ήδη σε δύο από αυτές που έχουν τα ίδια οικονομικά προβλήματα με εμάς η Δικαιοσύνη έχει απαγγείλει κατηγορίες σε δύο πρώην προέδρους τους) , είναι μεγάλο λάθος για το Σωματείο μας να μην έχουμε αυτή την Ασφαλιστική Δικλείδα. Εμείς προτείνουμε όπως το Δ.Σ. του «Ερασιτέχνη» άμεσα πρέπει να αποφασίσει τον διορισμό διαφορετικού προσώπου για την προεδρία των δύο Διοικητικών Συμβουλίων. Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ότι στην τελευταία Γ.Σ. , ο ίδιος ο πρόεδρος είχε δεσμευτεί ότι πρέπει να υπάρχουν δυο διαφορετικά πρόσωπα στις θέσεις των προέδρων των δύο Συμβουλίων. Μόνο που ενώ έχουν περάσει αρκετοί μήνες δεν έχει υλοποιθεί. Μετά από αυτήν την εξέλιξη, ο κάθε φίλαθλος δικαιούται να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα για όσα λέει και πράττει ο πρόεδρός μας.