Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012


ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ «ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ» ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
1.     «ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΠΙ ΤΟΥ «ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ»

Φίλοι του Πανιωνίου,
     Θα θέλαμε να δώσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στην ποδοσφαιρική μας ομάδα, η οποία μετά από ένα δύσκολο αγώνα κατόρθωσε να φέρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, από την πόλη των Ιωαννίνων. Με την επιτυχία αυτή, η ομάδα μας συνεχίζει την απαραίτητη συγκομιδή βαθμών και δείχνει ότι ξέρει να εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο το «βατό» μας πρόγραμμα. Στον επόμενο αγώνα που θα δώσουμε στην έδρα μας με την ομάδα της Κέρκυρας(η οποία και αυτή έχει τα ίδια με εμάς οικονομικά προβλήματα), πιστεύουμε ότι οι ποδοσφαιριστές μας θα δείξουν την ίδια φιλοτιμία και αποφασιστικότητα, ώστε με μία ακόμα νίκη θα κεφαλοποιήσουμε στο ακέραιο την μέχρι σήμερα πορεία μας. Οφείλουν όμως και οι φίλαθλοί μας  να κατακλύσουν το γήπεδό μας, προκειμένου αφ’ενός να χειροκροτήσουμε και να ευχαριστήσουμε τους συντελεστές των επιτυχιών, αλλά αφ’ετέρου να τους βοηθήσουμε, δημιουργώντας μία θερμή ατμόσφαιρα καθ΄όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης στην διεκδίκηση μίας νέας νίκης ,η οποία θα δώσει στην ομάδα μας ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Εάν όλοι μαζί πιστέψουμε αυτόν τον στόχο, να είστε σίγουροι ότι θα το επιτύχουμε απόλυτα.


2.     « ΟΦΕΙΛΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΕΧΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ»


Φίλοι του Πανιωνίου,

     Διαβάζουμε συνεχώς το τελευταίο διάστημα στον Τύπο, ότι η Διοίκηση της «ΠΑΕ»  δεν έχει ανταποκριθεί στις οικονομικές της υποχρεώσεις, απέναντι στους προπονητές, ποδοσφαιριστές και γενικώς σε όλους τους ανθρώπους που στελεχώνουν την ποδοσφαιρική μας ομάδα και τους οφείλει  δεδουλευμένα πολλών μηνών. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, πάρα πολλοί από αυτούς, να έχουν προβλήματα επιβίωσης. Θα θέλαμε και εμείς με τη σειρά μας, να τοποθετηθούμε σ’αυτό το σοβαρό πρόβλημα. Κατά τη γνώμη μας, οι άνθρωποι της Διοίκησης πρέπει να γνωρίζουν το εξής: ότι εάν σε έναν εργαζόμενο , ο οποίος όχι μόνο είναι συνεπέστατος στις υποχρεώσεις του, αλλά επιπλέον όταν όλοι μας με τη συμπεριφορά μας τους πιέζουμε να αποδίδουν ακόμη περισσότερο( και εκείνοι ανταποκρίνονται μέχρι σήμερα με τον καλύτερο τρόπο), τότε η αδικαιολόγητη μη ανταπόκριση των υποχρεωτικών οικονομικών υποχρεώσεων εκ μέρους της Διοίκησης απέναντί τους, εγκυμονεί τους εξής κινδύνους: Κάποια στιγμή και εκείνοι βλέποντας αυτή την αχαριστία από όλους μας, να σταματήσουν να υπερβάλλουν εαυτούς. Με κίνδυνο ένα ωραίο ξεκίνημα της ομάδας μας, να μην έχει και την ανάλογη συνέχεια. Γι’αυτό εμείς σαν απλοί φίλαθλοι ,επειδή το παραπάνω γεγονός είναι άδικο, αλλά εάν εξακολουθήσει να γίνεται προβλέπουμε ότι θα είναι και επιζήμιο για την ομάδα μας, τονίζουμε ότι εάν δεν δοθεί άμεσα λύση, θα αναγκαστούμε να πάρουμε το μέρος των ανθρώπων που στελεχώνουν την ομάδα μας στην διεκδίκηση εκ μέρους τους των δεδουλευμένων τους.