Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ “ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ” ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ - ΑΘΗΝΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

“ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΘ’ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ”

Φίλοι του Πανιωνίου,

Απομένουν ακόμη 4 αγώνες προκειμένου να λήξει το φετινό πρωτάθλημα. Οφείλουμε όλοι μας, Φίλαθλοι - Διοίκηση - Προπονητικό Team - Ποδοσφαιριστές, να είμαστε κοντά στην ομάδα μας. Προκειμένου να ξεπεράσουμε τα άτυχα αποτελέσματα που είχαμε μέχρι σήμερα, με αποκορύφωμα τον αγώνα με τον ΑΡΗ. Όπου από αδράνεια και ολιγωρία μερικών λεπτών, χάσαμε από τα χέρια μας μία μεγάλη εκτός έδρας Νίκη. Αυτό ας μας γίνει μάθημα και να μην αναπαυόμαστε σε κανέναν αγώνα. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι, ότι το φετινό μας “ΡΟΣΤΕΡ”, δεν έχει την πολυτέλεια του εφησυχασμού, όταν προηγείται σε έναν αγώνα και μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Διαιτητή, να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Γι’ αυτό όλοι μας, ο κάθε ένας από την δική του μεριά, αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Χωρίς επιπολαιότητες με αυτοσυγκέντρωση και πίστη για τον τελικό σκοπό μας. Οφείλουμε να συνεχίσουμε την μεγάλη ιστορία που έχει δημιουργήσει η ομάδα μας στο ποδόσφαιρό μας.


ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Υ.Γ. : Μεταφέρουμε τον αρνητικό σχολιασμό των φιλάθλων μας για την απόφαση που πήρε το Δ.Σ. για τον αποκλεισμό από την αποστολή της ομάδας στον Αγώνα με τον ΑΡΗ των Μανίκα και Λίμα, την οποία σε σοβαρά σωματεία δεν θα γινόταν ποτέ. Οι οποίοι με την εμπειρία τους και τις γνώσεις τους όπως εξελίχθηκε ο κρίσιμος αγώνας θα μπορούσαν να βοηθήσουν πολύ την ομάδα μας. Στη θέση τους προτιμήθηκαν μέλη του Δ.Σ., οι οποίοι όπως όλοι γνωρίζουμε, το μοναδικό πράγμα που μπορούσαν να προσφέρουν είναι να βοηθάνε στην μεταφορά του Αθλητικού Υλικού. Ελπίζουμε όλοι μας για το καλό της ομάδας μας να μην επαναληφθεί αυτό το γεγονός.