Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2012

ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ “ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ” ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ – ΑΘΗΝΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΡΩΤΑΜΕ : “Η ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ Η΄ ΟΧΙ;”

Φίλοι του Πανιωνίου,

Από τις πρώτες ανακοινώσεις μας είχαμε αναδείξει το “ΠΡΟΦΙΛ”, τους στόχους και τις κινήσεις της “ΠΑΝΙΩΝΙΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ” που εδώ και ένα χρόνο διοικεί την “ΠΑΕ” και τον “ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ”.

Ήτοι :
α)       Ποιες ομάδες αλλά και ποια άτομα την αποτελούν.
β)       Τα κίνητρα κάθε ομάδας αλλά και τα προσωπικά συγκεκριμένων Συμβούλων.
γ)       Τις μεθοδεύσεις μίας συγκεκριμένης ομάδας, για μεγάλο χρονικό διάστημα, εναντίον όλων των παραγόντων της ομάδας μας (“ΠΑΕ” και ”ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ”).


Καθώς και στους απλούς φιλάθλους, που ήταν πολύ κοντά πάντοτε στο Σωματείο μας, αλλά ήταν εμπόδιο στα μελλοντικά τους σχέδια. Προκειμένου αηδιασμένοι να σταματήσουν να ασχολούνται με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ μας. Επίσης τον τρόπο προσέλκυσης ή “προσηλυτισμού” στα “Στέκια” μας διαφόρων οπαδών μας που λόγω : είτε της μικρής ηλικίας τους, είτε της αγνής ψυχής τους, είτε της μεγάλης αγάπης για την ομάδα μας, είτε για να δουν έναν ακόμη μεγαλύτερο ΠΑΝΙΩΝΙΟ, όπως τους υποσχέθηκαν, τους παρέσυραν να είναι μαζί τους για αρκετούς μήνες.

ΡΩΤΑΜΕ : Μετά από ένα χρόνο Διοίκησης του “ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ” και της “ΠΑΕ” δεν οφείλουν να απολογηθούν σ’ αυτούς και να τους πουν :
α)       Ποια ήταν με στοιχεία, η οικονομική κατάσταση της “ΠΑΕ” και του “ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ” που παρέλαβαν και ποια είναι σήμερα;
β)       Ποιος ήταν ο Αγωνιστικός Απολογισμός της “ΠΑΕ” και των τμημάτων του “ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ”;
γ)       Τι ακριβώς κέρδισε η “ΠΑΕ” από τον κάθε ένα ξεχωριστά από τους τέως πρωτοκλασάτους παίκτες που ήταν στο περσινό μας “ρόστερ” και έχουν αποχωρήσει για διάφορους λόγους μέχρι και σήμερα;
δ)       Γιατί δεν πείθουν πλέον κανέναν επώνυμο ή και απλό οπαδό μας να είναι μαζί τους κοντά στο Σωματείο μας; Αλλά πάνω απ’ όλα ποιο είναι σε λεπτομέρειες το σχέδιό τους, για την επόμενη ημέρα για τον “ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ” και την “ΠΑΕ”;

Εμείς σαν απλοί φίλαθλοι μέσω των ανακοινώσεών μας, για όλα τα ανωτέρω θέματα έχουμε τοποθετηθεί αναλυτικά (προτρέπουμε τους οπαδούς μας, για του λόγου το αληθές να διαβάσουν όλες τις εβδομαδιαίες ανακοινώσεις μας, που έχουμε αναρτήσει στο “blog” μας από τον Οκτώβριο του 2011 μέχρι σήμερα).

Άραγε πιστεύει κανείς οπαδός μας, ότι αυτοί που διοικούν σήμερα, από την μέχρι τώρα πορεία τους, έχουν τις δυνατότητες : Να πάρουν τις σωστές αποφάσεις ώστε να ξανά φέρουν το Σωματείο μας όπως το παρέλαβαν, σε όλους τους τομείς, από τους προηγούμενους και να βάλουν τις βάσεις για έναν ακόμη μεγαλύτερο ΠΑΝΙΩΝΙΟ;

Η δική μας απάντηση είναι ΟΧΙ.

Χρειαζόμαστε ένα νέο ενωτικό ξεκίνημα. Το οποίο θα είναι ανοικτό σε όλους τους ΠΑΝΙΩΝΙΟΥΣ. Που έχουν δείξει κατά το παρελθόν, ότι μπορούν να συνεισφέρουν. Είτε στο Οικονομική ή Διοικητικό τομέα είτε με την εν γένει προσωπικότητά τους. Για να γίνει αυτό πρέπει την πρωτοβουλία να την πάρουν πάνω απ’ όλα, αυτοί οι παρασυρμένοι πρώην φίλοι της “ΠΑΝΙΩΝΙΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ”.

Ας το τολμήσουν για το καλό του Σωματείου μας.

Προκειμένου να μην έχουμε την μοίρα του Απόλλων Αθηνών, του Εθνικού, του Ηρακλή. Πρέπει αυτοί να πάρουν τις πρωτοβουλίες, να πείσουν από σήμερα να υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους όλοι οι Σύμβουλοι της “ΠΑΕ” και του “ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ”. Ώστε όλοι μαζί να κάνουμε μία νέα αρχή.

Η ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ.

Δεν πρέπει να χαθεί άλλος χρόνος. Καθ’ ότι εάν συνεχίσουμε με αυτές τις Διοικήσεις θα μας αφήσουν “ΑΠΟΚΑΪΔΙΑ” (σε ποδοσφαιριστές και σε οικονομικά ανοίγματα) και μοιραία θα είναι πολύ δύσκολα να ανατρέψουμε την κατάσταση. Κανένας μετά από μερικούς μήνες δεν θα θέλει να αναλάβει. Αυτό το γνωρίζουν καλύτερα οι νυν διοικούντες και το επιδιώκουν με κάθε τρόπο, προκειμένου να κρατήσουν τις θέσεις τους και να εμφανίζονται ότι αυτοί είναι μοναδικοί σωτήρες : ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.

Υ.Γ. :  Το κακόγουστο σήριαλ με το “ΑΠΗΛΙΟ” που ξεκίνησε ο “Κύριος” Σύμβουλος, πρέπει να σταματήσει. Ιδίως μετά τις ορθότατες πρόσφατες απαντήσεις του Τσακίρη. Αυτό μπορεί να γίνει με μία ανακοίνωση της “ΠΑΕ”. Όπου θα καυτηριάσουν, τις ανακρίβειες που είπε ο “Κύριος” Σύμβουλος. Επίσης να πουν καθαρά, ποια είναι η γνώμη τους για την προσφορά ή όχι του Τσακίρη στο Σωματείο μας.