Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

    ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ
                   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

1.    « ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ Α’ ΓΥΡΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ. ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.»
       Φίλοι του Πανιωνίου,
         Η ποδοσφαιρική μας ομάδα εκμεταλλευόμενη την δίκαιη αποβολή  του τερματοφύλακα του Πανθρακικού στο 5’ , κατόρθωσε να πετύχει μια σημαντική εκτός έδρας νίκη 2-1. Αυτή η νίκη έχει ιδιαίτερη σημασία , διότι επιτεύχθη τώρα που αρχίζει το δύσκολο πρόγραμμα της ομάδας μας μέχρι την λήξη του Α’ γύρου του πρωταθλήματος. Οι 3 επιπλέον βαθμοί που κατακτήθηκαν , θα μας δώσει την δυνατότητα να βλέπουμε τους υπόλοιπους δύσκολους αγώνες με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση . Ο επόμενος αγώνας της ομάδας μας είναι με τον ΠΑΟΚ στην έδρα μας. Οφείλουν όλοι οι φίλαθλοι μας να παρευρεθούν στο γήπεδο μας , προκειμένου με το χειροκρότημα μας να ευχαριστήσουμε όλους τους συντελεστές της νέας νίκης μας.  Επίσης , να δημιουργήσουμε μια θερμή ατμόσφαιρα ( πάντα μέσα στα αθλητικά πλαίσια ) καθ’όλη την διάρκεια του αγώνα , ώστε να βοηθήσουμε τους ποδοσφαιριστές μας να πετύχουν ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα. Όλοι μας , όμως πρέπει ταυτόχρονα να είμαστε προσεχτικοί και να μην ανταποδώσουμε σε τυχόν προκλήσεις των οπαδών της αντιπάλου ομάδας , για να μην δώσουμε την αφορμή να τιμωρηθεί η ΠΑΕ. Να συνειδητοποιήσουμε ότι η κάθε χρηματική ποινή που επιβάλλεται στην « ΠΑΕ» στερεί την δυνατότητα στη διοίκηση να εκπληρώσει τις οικονομικές της υποχρεώσεις απέναντι στους ποδοσφαιριστές μας , που μας έχουν κάνει υπερήφανους.
      Σαν απλοί φίλαθλοι , θα θέλαμε επίσης να αναδείξουμε μία πραγματικότητα. Ήτοι την αναντιστοιχία του αριθμού των εισιτηρίων των αγώνων στην έδρα μας (που είναι κατά πολύ μικρότετη) με την πραγματική εικόνα των παρόντων φιλάθλων. Γνωρίζουμε ότι το πρόβλημα των ‘’επαγγελματιών τζαμπατζήδων΄’ είναι ένα χρόνιο πρόβλημα για το σύλλογο μας  . Αυτό , όμως πρέπει όλοι μαζί να το αντιμετωπίσουμε  και οφείλουμε εμείς οι ίδιοι να τους απομονώσουμε . Είναι απαράδεκτο για χρόνια ολόκληρα οι ίδιοι «τζαμπατζήδες» να εκμεταλλεύονται τον Σύλλογο μας. Ιδίως τώρα που η ΠΑΕ έχει οικονομικό πρόβλημα και όταν επιπλέον το απλό εισητήριο ( που πολύ σωστά η Διοίκηση έχει βάλει) είναι σε πολύ καλή τιμή, να μην θέλουν ποτέ να πληρώσουν . ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ- ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!!!
2.    «ΟΦΕΙΛΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΗΣ “ΠΑΕ” ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ»

Φίλοι του Πανιωνίου,

Ξαφνικά πριν από μερικές ημέρες ενημερωθήκαμε από τον «ΤΥΠΟ», ότι έγινε επίσκεψη του ΣΔΟΕ στο λογιστήριο της «ΠΑΕ» , σχετικά με τις οφειλές που έχει ο Σύλλογός μας απέναντι στην Εφορία. Ταυτόχρονα είχαμε και μία συνέντευξη του υπευθύνου των οικονομικών, όπου προσπαθούσε με αοριστίες να αποδώσει ευθύνες σε προηγούμενες Διοικήσεις. Χωρίς όμως να απαντάει σε μερικά εύλογα ερωτήματα που θα ήθελαν να μάθουν οι φίλαθλοί μας. Πχ α) Από που προέρχονται αυτές οι οφειλές ? β) Για ποιες ημερομηνίες αφορούν ? γ) Ποια είναι τα ποσά ? δ) Η Διοίκηση του πρωτοδικείου κατά τη διάρκεια της θητείας της έχει πληρώσει την εφορία ? ε) Ποιο είναι το ακριβές ποσό της οφειλής ? ζ) Γιατί η Διοίκηση δεν έχει ενημερώσει γι’αυτό το θέμα αναλυτικά τα μέλη και τους μετόχους μας στις μέχρι σήμερα Γενικές Συνελεύσεις τους κλπ ? Επειδή στα διάφορα «στέκια» μας έχουν αρχίσει να συζητιούνται διάφορα σενάρια, τα οποία μόνο κακό κάνουν στο Σύλλογό μας, καλό είναι να γίνει σαν πρώτη κίνηση εκ μέρους της «ΠΑΕ», να βγει μία επίσημη ανακοίνωση, το τι ακριβώς έγινε στην συνάντηση, αλλά και τι ζητάει να απαντήσουμε το ΣΔΟΕ. Στη συνέχεια , να ορισθεί μία Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων, όπου θα συζητηθούν με λεπτομέρειες το τι ακριβώς συμβαίνει και ταυτόχρονα όλοι μαζί οι μέτοχοι να πάρουν και τις κατάλληλες αποφάσεις για τον Σύλλογό μας. Αυτά πρέπει κατά την γνώμη μας να γίνουν άμεσα, προκειμένου να μην χαλάσει το κλίμα ενθουσιασμού που έχουμε όλοι μας από τις επιτυχίες των ποδοσφαιριστών μας. Διαφορετικά εάν η Διοίκηση εξακολουθήσει όπως έχει κάνει μέχρι σήμερα να μην ενημερώνει κανέναν και να μας έχουν στο σκοτάδι, τότε να γνωρίζουν ότι αυτή η τακτική θα αποβεί σε βάρος του Συλλόγου μας. Μοιραία θα είναι υπόλογοι στα μέλη και τους φιλάθλους μας γι’αυτές τις ενέργειές τους.

Υ.Γ  Πιστεύουμε ότι μετά  την σημερινή συνάντηση της Διοίκησης και του Κ. Τσακίρη, που είχε σαν θέμα τις οφειλές της «ΠΑΕ» προς την Εφορία, οφείλουν οι Διοικούντες να τοποθετηθούν Δημόσια εάν επί θητείας Τσακίρη υπάρχει οφειλή προς αυτήν ή όχι. Εάν δεν το πράξουν τότε κατά τη γνώμη μας για μια ακόμη φορά θα είναι αναξιόπιστοι προς τους φιλάθλους μας.