Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012



ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ «ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ» ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ – ΑΘΗΝΑΣ
                               ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
« Ο ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ , ΕΙΝΑΙ «ΚΟΜΒΙΚΟΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ»
      Φίλοι του Πανιωνίου ,
Η ομάδα μας μετά από μέτρια εμφάνιση ηττήθει από την ομάδα του Ατρομήτου με 1-0, στη δύσκολη έδρα του Περιστερίου. Ταυτόχρονα , είχε την ατυχία να τραυματιστεί σοβαρά με ρήξη χιαστών και θα μείνει εκτός αγώνων για πολλούς μήνες ο Λαμπρόπουλος , ο οποίος ήταν από τους συντελεστές της μέχρι σήμερα πολύ καλής συγκομιδής βαθμών που έχουμε. Ο επόμενος εντός έδρας αγώνας με την ομάδα του Πλατανιά θεωρούμε ότι είναι « Κομβικός» , εάν θέλουμε να διατηρηθούμε στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος. Για αυτό οφείλουμε όλοι μας φίλαθλοι-Διοίκηση-προπονητικό team –ποδοσφαιριστές να το αντιμετωπίσουμε με ιδιαίτερη προσοχή. Συγχρόνως , όμως και με αισιοδοξία, καθότι πιστεύουμε ότι εάν επαναλάβουμε τις προηγούμενες πολύ καλές εμφανίσεις , είμαστε σε θέση να πανηγυρίσουμε μία ακόμη επιτυχία της ομάδας μας.
Υ.Γ. Έχουμε πληροφορηθεί ότι εντός των ημερών η «ΠΑΕ» είναι υποχρεωμένη να απαντήσει στην εφορία σε διάφορα ερωτήματα της σχετικά με τις οφειλές μας προς την Πολιτεία. Πιστεύουμε ότι θα ήταν σκόπιμο να έχουμε μία πληροφόρηση από τη Διοίκηση , προκειμένου όλοι μας να γνωρίζουμε σε λεπτομέρειες ποιές είναι οι οικονομικές υποχρεώσεις της «ΠΑΕ» έναντι της εφορίας . Προκειμένου μέσω έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων της «ΠΑΕ» να παρθούν οι κατάλληλες αποφάσεις.



« ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΑΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ «ΚΑΕ» ΚΎΡΙΟ ΛΙΑΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ».
       Φίλοι του Πανιωνίου ,
Η ομάδα μπάσκετ του συλλόγου μας συνεχίζει την αήττητη πορεία της στι πρωτάθλημα. Οφείλουμε όλοι μας να συγχαρούμε τον κύριο Λιανό ( που είναι Κεφάλαιο για το σύλλογο μας) , καθώς και το προπονητικό team και τους αθλητές μας για τις επιτυχίες που μας προσφέρουν. Στο επόμενο εντός έδρας αγώνα που είναι με τον ΑΓΟΡ , όλοι μας πρέπει να την ενισχύσουμε με την παρουσία μας στο γήπεδο , ώστε να συνεχίσουμε την επιτυχιμένη πορεία που έχουμε μέχρι σήμερα. Επίσης , θα θέλαμε να τονίσουμε ότι δεν πρέπει να απογοητευτούμε από τα δύο άτυχα αποτελέσματα που είχε η ομάδα μας στους αγώνες στην Ευρώπη. Εμείς πιστεύουμε ότι με την επάνοδο του τραυματία Καββαδά στην ομάδα μας , μπορούμε να πάρουμε τους βαθμούς που μας χρειάζονται στους υπόλοιπους αγώνες , ώστε να προκριθούμε στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.