Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

   Ενημερώνουμε   τους φίλους και φιλάθλους της ομάδας μας  ότι  συνειδητά δεν τοποθετηθήκαμε ,πριν τις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ του Ερασιτέχνη με άμεσο αντίκτυπο και στο νέο Δ.Σ της ΠΑΕ , αλλά μέχρι και σήμερα . Είχαμε κάνει υπομονή ακούγοντας τις τοποθετήσεις των υποψήφιων συνδυασμών , ότι έχουν καταρτίσει ένα βιώσιμο σχέδιο για το σύλλογο μας το οποίο είχαν μεγάλο χρονικό διάστημα να επεξεργαστούν και ολοκληρώσουν .Με μεγάλη μας όμως λύπη  βλέπουμε ότι ενώ έχει παρέλθει σημαντικό διάστημα από την ανάδειξη νέου  Δ.Σ  του Ερασιτέχνη Πανιωνίου, όλες μας οι πληροφορίες μας σχετικά με τις μέχρι τώρα ενέργειες τους αποδεικνύουν το ακριβώς αντίθετο.

   Οι σημερινοί σύμβουλοι του Ερασιτέχνη , οι οποίοι στελέχωσαν το  ψηφοδέλτιο <<Πανιώνια Κίνηση>> , δίνουν την εντύπωση ότι  δεν έχουν κανένα στρατηγικό στόχο , για το πώς θα λειτουργήσουν το Σύλλογο μας . Επίσης δεν φαίνεται να υπάρχει και η μεταξύ τους στοιχειώδης ενιαία γραμμή , ούτε για τα απλά και τρέχοντα θέματα .Μοιραία ,τόσο χρονικό διάστημα μετά τις εκλογές, δίνουν την εντύπωση ότι οι διάφορες ετερόκλητες ομάδες που τώρα απαρτίζουν το Διοικητικό Συμβούλιο , έχει η καθεμιά το δικό της σκοπό , τον oποίο επιδιώκει και να επιβάλει στους υπόλοιπους , αδιαφορώντας ότι έτσι δημιουργούν προβλήματα στον Σύλλογο μας .

  ΡΩΤΑΜΕ:  Γιατί μέχρι σήμερα δεν έχουν στελεχωθεί τα διάφορα ερασιτεχνικά τμήματα με υπεύθυνους ,  οι οποίοι θα υλοποιήσουν τα υποτιθέμενα επεξεργασμένα , προ των εκλογών  σχέδια δράσης , τα οποία τώρα φαίνεται να είναι ανύπαρκτα.
      Στον οικονομικό τομέα   δεν υπάρχει στον ορίζοντα κανένας χορηγός ,όπως είχατε υποσχεθεί . Επίσης δεν έχετε κάνει καμία επαφή με μελλοντικούς υποψήφιους επενδυτές. , ενώ γνωρίζετε πολύ καλά ότι ο Σύλλογος μας δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς σοβαρή οικονομική βοήθεια.
      Δεν  έχετε πάρει απόφαση πότε θα γίνει η Συνέλευση του Ερασιτέχνη και στην συνέχεια της ΠΑΕ , όπως είσαστε υποχρεωμένοι από τον νόμο  να διεξάγετε. Επίσης ποια θα είναι τα νέα μέλη στο νέο Δ.Σ της ΠΑΕ , οι θέσεις ευθύνη τους και ποιοι οι στόχοι της διοίκησης . Η αλήθεια είναι ότι, δυστυχώς για το Σύλλογο , είστε παντελώς ανέτοιμοι .Τα διάφορα τμήματα του Ερασιτέχνη αλλά και η ΠΑΕ λειτουργούν ακριβώς όπως και παλαιότερα. Μέχρι τελευταία όμως όλα αυτά τα είχατε , κακώς όπως αποδεικνύεται , δριμύτατα επικρίνει. Χρησιμοποιείτε ακόμα στις βασικότατες θέσεις ευθύνης στην λειτουργία της ΠΑΕ τους ίδιους ανθρώπους για τους οποίους όμως είχατε ασκήσει , ακόμα και κάτω από την κόκκινη γραμμή , αδικαιολόγητη και πολύ φθηνή κριτική. Αυτό γίνεται γιατί δεν έχετε βρει κανένα πρόσωπο με προσωπικότητα και προσόντα να τα αναπληρώσει .
      Εδώ θα θέλαμε να τονίσουμε την συνεχιζόμενη προσφορά στον Σύλλογο μας των Κ. Βεντούρη και Τσολακάκη  , οι  οποίοι  δεν σταμάτησαν να διεκπεραιώνουν όλες τις τρέχουσες εργασίες της ΠΑΕ, ως πότε όμως ?
       Κάνοντας  μία σύντομη αναδρομή των τοποθετήσεων αλλά και ενεργειών σας απέναντι στους ανθρώπους που είχαν αναλάβει τις θέσεις ευθύνης των Δ.Σ της ΠΑΕ αλλά και του Ερασιτέχνη τα τελευταία δέκα χρόνια θα δούμε τα εξής πολύ δυσάρεστα φαινόμενα.  Είχατε ως μοναδικό, όπως αποδείχθηκε, σκοπό της κριτικής σας την συνεχή φθορά τους , ώστε τελικά να πάψουν να ενδιαφέρονται για τα κοινά του Συλλόγου μας ,  χωρίς ποτέ αυτή η κριτική να συνοδεύεται από μία τεκμηριωμένη εναλλακτική πρόταση. Ενδεικτικά  αναφέρουμε τον ανήθικο πόλεμο που κάνατε στους παράγοντες Αποστολίδη –Πάλλα-Γαλλή-Τσολακάκη και Βεντούρη αλλά πάνω από όλους στον Κωνσταντίνο  Τσακίρη.
      Τον μοναδικό παράγοντα –επενδυτή που στα 120 χρόνια Ιστορίας μας έχει βάλει τα περισσότερα χρήματα από όλους τους υπόλοιπους. Τον πρόεδρο τον οποίο όχι μόνο δεν τον προστατεύσατε από τα διάφορα <<ΛΑΜΟΓΙΑ>> που τον πλησίασαν αλλά φθάσατε στο έσχατο σημείο να στοχοποιήσετε- άκρως απαράδεκτο- ακόμη και την ίδια του την οικογένεια...
      Από τις τελευταίες  ενέργειες σας (διορισμός προσώπων στην ΠΑΕ χωρίς ενημέρωση Δ.Σ για την διάρκεια της σύμβασης – μισθοδοσία τους / ΕΤΣΙΘΕΛΙΚΑ )  διαφαίνεται ότι όλα είχαν σχεδιαστεί προκειμένου να  αναλάβετε τα ηνία του Συλλόγου μας για τους δικού σας προσωπικούς λόγους ο καθένας σας.
    
       Κλείνοντας, θα θέλαμε να προτείνουμε άμεσα πριν να είναι πια πολύ αργά ,οι αποδεδειγμένα ικανότεροι παράγοντες μας των τελευταίων ετών του Ερασιτέχνη και της ΠΑΕ να εργασθούν από κοινού για τον σχηματισμό ψηφοδελτίου με ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα το οποίο θα επικυρωθεί στην  Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ .Επίσης να δρομολογηθούν σύντομα  οι υπάρχοντες  διαδικασίες του καταστατικού του Ερασιτέχνη προκειμένου να προκηρυχτούν νέες εκλογές . Σε αυτές θα συμμετάσχουν σε ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο όλοι οι αποδεδειγμένα ικανοί/έμπειροι μας παράγοντες .

        ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ
          ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ  ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ