Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Ανακοίνωση :

Φίλοι του Πανιωνίου,
      'Ολοι πλέον γνωρίζουμε , καθότι έχει ανακοινωθεί στον τύπο αλλά και σε όλα τα <<site>> των φορέων του Συλλόγου μας η πρωτοβουλία των μελών του Ερασιτέχνη για την Συλλογή υπογραφών, προκειμένου να δεσμευθεί το Δ.Σ να πραγματοποιήσει άμεσα Γ.Σ όπως είναι υποχρεωμένο και δευσμευμένο. Θέμα αυτής θα είναι " Συζήτηση - στελέχωση της ΠΑΕ >>
     Αναμένοντας την συγκεκριμένη ημερομηνία της σύγκλισης , θα θέλαμε να δημοσιοποιήσουμε προς "ζύμωση" μεταξύ μας ορισμένα ερωτήματα που πρέπει να τεθούν και να απαντηθούν από την "Πανιώνια Κίνηση" .

1) Γιατί, ενώ όταν ζητήσατε την ψήφο των μελών, τους είπατε ότι έχετε έτοιμο το σχέδιο δράσης λειτουργίασ-στελέχωσης της ΠΑΕ. Αργήσατε για μεγάλο χρονικό διάστημα να συγκαλέσετε την έκτακτη Γενική Συνέλευση και μοιραία έιχαμε ένα Δ.Σ της ΠΑΕ που λειτουργούσε σαν υπηρεσιακό. Ιδίως σε μία κρίσιμη περίοδο για την ομάδα μας !

Ρωτάμε : Μήπως είσαστε παντελώς ανέτοιμοι και απλώς με υποσχέσεις λέγατε ότι όλα τα έχετε έτοιμα προκειμένου να υφαρπάξετε τις ψήφους των μελών του ερασιτέχνη;
Καλούμε:  Να αναλύσετε πλήρως με αριθμούς την οικονομική θέση της ΠΑΕ. Όπως έχετε δηλώσει πρόσφατα, το άνοιγμα μέχρι τους πρώτους μήνες του 2012 είναι μεν μεγάλο αλλά διαχειρίσιμο, κάνοντας ορισμένες κινήσεις. Δεν έχετε αναφέρει ποιές θα είναι αυτές.

Ρωτάμε  Μήπως σκοπεύετε την προσεχή περίοδο των μεταγραφών του Ιανουαρίου 2012 να παραχωρήσετε ορισμένους παίκτες για να καλύψετε το άνοιγμα; Ενώ όλοι μας γνωρίζουμε ότι η ομάδα μας δεν πρέπει να αποδυναμωθεί, αλλά αντιθέτως χρειάζεται άμεση ενίσχυση με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές
3) Έχει γραφτεί στον τύπο και έχει συζητηθεί στα "στέκια μας" ,ότι συγκεκριμένοι Διοικητικοί Σύμβουλοι χωρίς απόφαση του Δ.Σ του Ερασιτέχνη είχαν επαφές με την εταιρία
CURVA  για την πώληση της ΠΑΕ.

Ρωτάμε  : Μα αυτοί οι ίδιοι δεν τορπίλισαν το καλοκαίρι την συζήτηση για την πρόταση της αναφερόμενης εταιρίας καταθέτοντας μάλιστα και πρόταση μομφής για το απερχόμενο Δ.Σ..Το αιτιολογικό τους μάλιστα ήταν ότι ότι οι εκπρόσωποι της είναι πλήρως αναξιόπιστοι και η προσφορά τους δεν είναι προς τον συμφέρον της ΠΑΕ.

Ρωτάμε: Τι άλλαξε σήμερα?
4) Γιατί ο Σύλλογος μας μέχρι σήμερα δεν έχει χορηγούς όπως προεκλογικά είχατε υποσχεθεί;

Ρωτάμε : Μήπως γιατί παντού είσαστε αναξιόπιστοι!
5) Θα θέλαμε να μας γνωστοποιήσετε τους λόγους της παραίτησης από το Δ.Σ της ΠΑΕ των συνεργάτων σας που εσείς πρόσφατα τοποθετήσατε. Καθώς και την παύση της συνεργασίας σας με ορισμένους "επώνυμους φιλάθλους μας "προκειμένου να σταματήσουν να διαδίδονται διάφορα που δεν αρμόζουν στο Σύλλογο μας .
6) Τοποθετήσατε πρόσφατα δύο έμμισθους υπαλλήλους σε βασικές θέσεις ευθύνης του Δ.Σ της ΠΑΕ. Στο πρόσωπο τους όμως ο τύπος τους καταλογίζει ότι στο πρόσφατο παρελθόν έχουν κατηγορηθεί για διάφορες σοβαρές παραβατικές συμπεριφορές.

Ρωτάμε : Αληθεύουν ΝΑΙ η ΟΧΙ και με ποιά κριτήρια εσείς τους προσλάβατε?

 Κύριοι,μέλη του  ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ ,
Εμείς, σαν απλοί φίλαθλοι της ομάδας μας , θα θέλαμε να σας μεταφέρουμε την γνώμη μας για το τι πρέπει άμεσα να γίνει για το συμφέρον της ΠΑΕ.

1) Με απόφαση της Γ.Σ να δεσμευθεί το Δ.Σ ,ότι για οιαδήποτε μελλοντική πρόταση για την αγορά της ΠΑΕ ,θα πρέπει να είναι ενήμερα όλα τα μέλη του Δ.Σ.

2) Να δημιουργηθεί με απόφαση της Γ.Σ μία ολιγομελή ομάδα από έμπειρους παράγοντες μας , οι οποίοι θα έχουν σαν αποστολή τους
α) Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να υποβάλουν σε νέα Γ.Σ ένα βιώσιμο-ρεαλιστικό σχέδιο δράσης , για τους επόμενους μήνες στο οικονομικό σκέλος της ΠΑΕ.
β) Να εξουσιοδοτηθούν να συζητήσουν με συγκεκριμένους επιτυχημένους παράγοντες μας , προκειμένου να μας βοηθήσουν με την εμπειρία τους ,τις γνωριμίες τους ,με την προσωπικότητα τους ,με την οικονομική τους επιφάνεια . Πάνω από ολα όμως να τους παρακαλέσουμε ή δυνατόν με την φυσική τους παρουσία να στελεχώσουν το νέο Δ.Σ της ΠΑΕ .Επίσης να υποσχεθούμε όλοι μας ότι θα στηρίξουμε αυτό το σχήμα γιατί μόνο έτσι θα έχουμε ελπίδες για ένα καλύτερο μέλλον για την ομάδα μας .                                                

                                                ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ Η ΙΣΧΥΣ
ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΦΙΛΩΝ <<ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ >> ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ