Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΕΣΧΗΣ ΦΙΛΩΝ -ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ- ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ

   Φίλαθλοι του Πανιωνίου,
    Θα θέλαμε να χαιρετίσουμε την πρωτοβουλία των τακτικών μελών του Ερασιτέχνη ,οι οποίοι αφουγκραζόμενοι την αγωνία των οπαδών μας , αποφάσισαν την συλλογή υπογραφών προκειμένου να ζητήσουν από το νέο Δ.Σ την άμεση σύγκλιση έκτακτης γενικής συνέλευσης με θέμα :  Συζήτηση για το μέλλον της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ καθώς και την άμεση στελεχωσή της.>> 
    Μία απόφαση, για την οποία πρόσφατα με δημόσια ανακοίνωση μας , τεκμηριωμένα έχουμε εξηγήσει για ποιούς λόγους είναι απαραίτητη να πραγματοποιηθεί. Παραθέτουμε αυτούσιο το κείμενο που συνοδεύει τις υπογραφές .

        Κύριε πρόεδρε, οι κάτωθι υπογεγραμμένοι μέλη του Π..Γ.Σ.Σ ζητούμε την σύγκλιση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου μας θέμα : <<Συζήτηση για την ΠΑΕ Πανιώνιος και τις αποφάσεις για την στελέχωση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της >>.
Η πρωτοβουλία μας αυτή ελήφθη για λόγους , τους οποίους και θα εξειδικεύσουμε κατά την διάρκεια της διαδικασίας. Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να επισημάνουμε τα εξής :

   α) Παρήλθε μεγάλο χρονικό διάστημα μετά το πέρας των αρχαιρεσιών για το νέο Δ.Σ του Ερασιτέχνη και δεν έχει ακόμη οριστεί ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη με θέμα το Διοικητικό καθεστώς και το μέλλον της ΠΑΕ. Αυτή άλλωστε είναι υποχρέωση της νέας διοίκησης του Ερασιτέχνη αλλά και ρητή σας δέσμευση προ των τελευταίων εκλογών .

β) Ήδη τις τελευταίες μέρες έχουν δώσει την παραίτηση τους από τον νυν Δ.Σ της ΠΑΕ ο πρόεδρος κ. Βεντούρης αλλά και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Τσολακάκης και στην ουσία η ΠΑΕ είναι <<ακέφαλη>> σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο για την ποδοσφαιρική μας ομάδα.

γ) Δεν έχουμε ακόμα καμία ενημέρωση για τυχόν υποψήφιους χορηγούς /επενδυτές ,οι οποίοι όπως όλοι γνωρίζουμε είναι απαραίτητοι για την εύρυθμη οικονομικά λειτουργία της ΠΑΕ.

δ) Δεν γνωρίζουμε την τωρινή οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ και τις υποχρεώσεις της .

     Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε για την άμεση συζήτηση του αιτήματος μας στο Δ.Σ καθότι είναι στα πλαίσια του καταστατικού του Συλλόγου μας. Σε περίπτωση που δεν γίνει αποδεκτό το αίτημα μας ,λυπούμαστε αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να ξεκινήσουμε όλες εκείνες τις διαδικασίες σαν μέλη του Συλλόγου μας για το συμφέρον της ΠΑΕ.