Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ “ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ” ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ - ΑΘΗΝΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


1) Φίλοι του Πανιωνίου,

Θα θέλαμε να δώσουμε θερμά συγχαρητήρια στο προπονητικό team (Μανίκας - Μάντζιος - Λίμα) για τη σωστή τακτική που ακολούθησε η ομάδα μας, όλους τους ποδοσφαιριστές μας οι οποίοι υπερέβαλαν εαυτούς, καθώς και όλους τους φιλάθλους μας, για την θερμή αλλά και κόσμια συμπεριφορά τους. Καθ’ ότι όλοι μαζί σαν μία γροθιά κατορθώσαμε να προσθέσουμε ακόμη 3 βαθμούς με την νίκη μας επί της Λιβαδειάς με 2-0. Οφείλουμε να συνεχίσουμε και στους 3 υπόλοιπους αγώνες. Ώστε να συγκεντρώσουμε ακόμη και άλλους βαθμούς και μαθηματικά να σώσουμε την κατηγορία.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ. Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

2)       Μετά από αδικαιολόγητη καθυστέρηση έγινε στις 02/04/2012 η Γ.Σ. των μετόχων της “ΠΑΕ”.

          Ρωτάμε την Διοίκηση και περιμένουμε απαντήσεις.

α)       Αφού σωστά τα θέματα της Ημερησίας Διάταξης, αφορούσαν οικονομικά στοιχεία κ.λ.π. της χρονικής περιόδου από 01/07/2010 – 30/06/2011. Ήτοι την περίοδο της προηγούμενης Διοίκησης (Πρόεδρος Βεντούρης - Υπεύθυνος των Οικονομικών Τσολακάκης), γιατί η Γ.Σ. έγινε τελικά στις 2 Απριλίου 2012; Μήπως υπήρχε κάποια σκοπιμότητα;

β)       Εφόσον αφορούσε οικονομική διαχείριση στην οποία υπεύθυνος ήταν ο Τσολακάκης, γιατί τον εκδίωξε από την αίθουσα (κατόπιν εντολής άραγε των γνωστών συμβούλων;) ο Πρόεδρος. Παρότι όλοι οι μέτοχοι, προς τιμήν τους, ήταν αντίθετοι γι’ αυτήν την αδικαιολόγητη απόφαση. Όταν μάλιστα χρησιμοποίησε σαν επιχείρημα, ότι εφόσον ο ίδιος είναι μικρομέτοχος, έπρεπε να παραδώσει εγκαίρως τις μετοχές του στην Γραμματεία, γιατί να έχει το δικαίωμα να παρευρίσκεται. Το αστείο της υπόθεσης είναι το εξής. Ότι ο ίδιος ο Πρόεδρος μετά από 20 λεπτά περίπου, αφού είχε ξεκινήσει η Συνέλευση τον αναζητούσε εναγωνίως μήπως ήταν ακόμη γύρω από το γήπεδο, για να επανέλθει στην αίθουσα. Προκειμένου να βοηθήσει με την εμπειρία του στις Ερωτήσεις - Διευκρινίσεις κ.λ.π. των μετόχων προς τους ορκωτούς λογιστές. Φυσικά ο Τσολακάκης είχε φύγει για την οικία του φανερά εκνευρισμένος και απογοητευμένος για την συμπεριφορά του Προέδρου απέναντί του.

          Ρωτάμε : Ήταν προς το συμφέρον της “ΠΑΕ” αυτή η απόφαση του Προέδρου και ποια σκοπιμότητα εξυπηρετούσε;

          Για το συμφέρον της “ΠΑΕ” επειδή μεσολαβούν ακόμη αρκετές ημέρες για το θέμα της Αδειοδότησης δεν θα κάνουμε τώρα την τοποθέτησή μας σχετικά με τα οικονομικά στοιχεία. Θα το κάνουμε με νεότερη ανακοίνωσή μας, όταν το τοπίο θα έχει ξεκαθαρίσει οριστικά.