Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ “ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ” ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ - ΑΘΗΝΑΣ

“Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΣΤΗΝ “ΠΑΕ” ΚΑΙ ΣΤΟΝ “ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ” ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΜΕΣΩ ΜΙΑΣ Γ.Σ.”

Φίλοι του Πανιωνίου,

Όλοι μας αναρωτιόμαστε για ποιους λόγους, ενώ ο Σύλλογός μας έχει εδώ και αρκετούς μήνες πάρει την κατιούσα, κανένας από την Διοίκηση δεν ευαισθητοποιείται να προκαλέσει μία Γενική Συνέλευση. Προκειμένου όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να συμμαζέψουμε, ότι μπορούμε από τα προβλήματά μας, ώστε εδώ και τώρα να μην καταντήσουμε να έχουμε την ίδια μοίρα των Ιστορικών Συλλόγων, όπως ο Εθνικός, ο Απόλλων Αθηνών, ο Ηρακλής.

Δεν βλέπει κανείς τους τα εξής :

α)       Ότι αγωνιστικά η ομάδα μας σε ένα πρωτάθλημα με πολλές προβληματικές ομάδες σώθηκε την τελευταία στιγμή.

β)       Ότι έφυγαν για διάφορους λόγους πάνω από 10 πρωτοκλασάτοι πρώην ποδοσφαιριστές μας, χωρίς να μάθουμε ποτέ τι κερδίσαμε οικονομικά από αυτές τις αποχωρήσεις. Ενώ σίγουρα αποδυναμωθήκαμε από έμψυχο δυναμικό.

γ)       Ότι η “ΠΑΕ” παρόλο τις αλλεπάλληλες κατηγορηματικές δεσμεύσεις των μελών του Δ.Σ. ότι “τα οικονομικά μας είναι υπό πλήρη έλεγχο” τελικά δεν πήραμε την αδειοδότηση, με ότι αυτό αγωνιστικά και οικονομικά συνεπάγεται.

δ)       Ότι δεν έχει ανακοινωθεί ποιο είναι τελικά το οικονομικό άνοιγμα της “ΠΑΕ” αλλά και του “Ερασιτέχνη”.

ε)       Ότι οφείλονται δεδουλευμένα χρήματα σε υπαλλήλους, ποδοσφαιριστές, προπονητές, αθλητές όλων των τμημάτων της “ΠΑΕ” και του “Ερασιτέχνη” αλλά και σε προμηθευτές μας. Με συνέπεια να δημιουργούνται οικονομικά προβλήματα στους ίδιους, αλλά να δυσφημείται γι’ αυτή την ασυνέπεια της Διοίκησης ο Σύλλογός μας.

ζ)       Ότι με την εν γένει συμπεριφορά - ενέργειες - αποφάσεις της Διοίκησης, οι φίλαθλοί μας έχουν απογοητευθεί πλήρως. Αυτό φάνηκε στα μειωμένα εισιτήρια που είχαμε φέτος, στην μηδαμινή αγορά των εισιτηρίων διαρκείας, την μη συμμετοχή στην αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της “ΠΑΕ”.

η)       Ότι ο Αγωνιστικός και Οικονομικός Απολογισμός των περισσοτέρων τμημάτων του “Ερασιτέχνη” είναι αρνητικός.

θ)       Ότι οι περισσότεροι πρώην παράγοντές μας, με μεγάλη προσφορά στον Σύλλογό μας, επέχουν παντού ακόμα και από τις Γ.Σ.. Γιατί είναι αηδιασμένοι από την συμπεριφορά απέναντί τους κατά το παρελθόν αλλά και πρόσφατα των μελών της νυν Διοίκησης. Με συνέπεια ο Σύλλογός μας να χάνει τους ανθρώπους που έχουν την δυνατότητα να τον βοηθήσουν.

ι)        Ότι παίρνονται αποφάσεις όπως είναι η εκδίωξη του Μάντζιου και η πρόσληψη του Ελευθερόπουλου, που δεν έχουν πείσει με το σκεπτικό τους τούς φιλάθλους μας ότι είναι σε σωστή κατεύθυνση.

κ)       Ότι είναι έξαλλοι οι φίλαθλοί μας, γιατί εξωθήσαμε τον γκολτζή μας ΚΟΥΤΣΙ να κάνει προσφυγή, όταν μάλιστα το ποσό που διεκδικούσε ήταν πολύ μικρό για την αξία του και έμεινε ελεύθερος : ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.

λ)       Ότι οι φίλαθλοί μας δεν γνωρίζουν για ποιο λόγο ο “ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ” μας έχει κάνει ένσταση και αγωνιούν δικαιολογημένα.

Θα μπορούσαμε να γράψουμε πολλά ακόμη για τις ενέργειες της Διοίκησης που είναι εις βάρος του Συλλόγου μας. Αυτό όμως που θέλουμε να τονίσουμε με την σημερινή μας ανακοίνωση, είναι η παντελής αδιαφορία των Συμβούλων για την αυριανή ημέρα του Συλλόγου μας. Για την οποία πιστεύουμε ότι πολύ σύντομα οι φίλαθλοι και τα μέλη μας θα τους αναγκάσουν όχι μόνο να απολογηθούν γι’ αυτό αλλά να εγκαταλείψουν τις θέσεις που υπάρχουν γιατί είναι δυστυχώς, ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ για τον Σύλλογό μας.

Η ευθύνη όλων μας είναι μεγάλη και πρέπει άμεσα μέσω μίας Γ.Σ. να αλλάξουμε την μοίρα του Συλλόγου μας.