Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2012

ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ “ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ” ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ - ΑΘΗΝΑΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

“Ο ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ”

Φίλοι του Πανιωνίου,

Πριν από λίγες  ημέρες με αφορμή την απόφαση της Διοίκησης Πρωτοδικείου (που η θητεία της έχει λήξει) για την συνεργασία με τον κύριο Δάρα, δημοσιεύθηκε ένα εκτεταμένο ρεπορτάζ σε Αθλητική Εφημερίδα. Όπου έγινε περιγραφή όλων των αληθινών γεγονότων, τα οποία έγιναν πριν από αρκετούς μήνες με πρωταγωνιστή νυν σύμβουλο της “ΠΑΕ” (και των “κολλητών του”). Κατά την οποία χωρίς στοιχεία, με ανήθικο σκεπτικό σαμπόταρε, την ίδια ακριβής συνεργασία που είχε προτείνει η τότε Διοίκηση, στην οποία συμμετείχε.

Μετά από αυτή την δημοσίευση, είχαμε τον συγκεκριμένο πρωταγωνιστή της άθλιας συκοφαντίας εναντίον του Δάρα τότε και τωρινό υποστηρικτή του, μέσω σελίδος κοινωνικής δικτύωσης να προσπαθεί να μας παρουσιάσει το μαύρο – άσπρο της τοποθέτησής του γι’αυτό το θέμα. Αλλά ταυτόχρονα να παίρνει θέση για διάφορα θέματα της “ΠΑΕ” και κατά το παρελθόν αλλά και σήμερα. Θα πούμε την δική μας προσέγγιση ένα προς ένα στα σημεία των απόψεών του, προκειμένου οι φίλαθλοί μας να σχηματίσουν την δική τους γνώμη.

1)   “Κύριε”, Σύμβουλε πρέπει να αποφασίσετε : Η΄ τότε είχατε κακή πληροφόρηση και μοιραία κάνατε λάθος και πρέπει να ζητήσετε ταπεινά δημόσια συγνώμη από όλους που εμπλέξατε άδικα και το θέμα να θεωρηθεί λήξαν, ή αυτή η συμπεριφορά σας τότε, ήταν ένα ακόμη επικοινωνιακό “τρικ”  προς τους φιλάθλους μας, προκειμένου να υλοποιηθεί το σχέδιο των νυν συγκεκριμένων συμβούλων της διοίκησης, που είχαν σαν στόχο πάντοτε την φθορά των αποφάσεων των ανθρώπων που στήριζαν τον Τσακίρη. Άλλη εξήγηση δεν υπάρχει δυστυχώς για σας. Αποφασίστε τι από τα δύο θέλετε να πιστέψουμε ότι έγιναν.2)   Στα σχόλιά σας όσον αφορά την προσφορά του Τσακίρη, φαίνεται ότι έχετε επιλεκτική μνήμη, καθότι δεν αναφέρεστε ότι :α)  Όταν ανέλαβε τον Ερασιτέχνη κάλυψε μόνος του το άνοιγμα που ήταν πάνω από 1.200.000 ευρώ.β)  Όσο διάστημα ήταν στον Ερασιτέχνη κάλυπτε μόνος του όλα τα ελλέιμματα.γ)  Την τελευταία χρονιά του Μπέου, τον βοήθησε οικονομικά για να σωθεί η ομάδα μας από τον υποβιβασμό.δ)  Ότι αγόρασε τις μετοχές του Μπέου, με όλα τα συν και τα πλην που είχε η “ΠΑΕ” (Υπάρχει η σχετική αναμνηστική φωτογραφία κατά τον Αγιασμό για το έμψυχο υλικό που παρέλαβε).ε)  Το άνοιγμα κάθε χρόνο της “ΠΑΕ” το κάλυπτε μόνος του.ζ)  Έδινε πάντοτε κάθε χρόνο και ένα ποσό στον Ερασιτέχνη.η) Κάθε φορά που πούλαγε έναν παίκτη ή έκανε συμβόλαιο καινούριο μαζί του, γνωρίζαμε όλοι μας τα “ΝΤΕΣΟΥ” της υπόθεσης με λεπτομέρειες.θ)  Έβγαζε την ομάδα δύο φορές στην Ευρώπη.ι)   Όταν τον εξαναγκάσαμε με την συμπεριφορά μας να φύγει, παρέδωσε δωρεάν τις μετοχές του και άφησε επιπλέον 1.200.000 ευρώ περίπου στο ταμείο για τα τρέχοντα έξοδα.κ)  Χρηματοδότησε το υπάρχον ολοκληρωμένο σχέδιο για το νέο γήπεδό μας, κ.λ.π.

Εάν βάλετε σε ένα ισοζύγιο τα θετικά και τα αρνητικά αποτελέσματα κατά την διάρκεια της θητεία του (γιατί και ο ίδιος έχει πει ότι έχει κάνει τα δικά του λάθη), θα δείτε ότι τα θετικά ήταν περισσότερα. Αυτό το ἐχει παραδεχθεί και ο κύριος Σουφλέρης (ο υπεύθυνος των οικονομικών σας), πριν από μερικούς μήνες σε συνέντευξή του, λέγοντας μάλιστα χαρακτηριστικά “. . . Ότι ο Τσακίρης έχει δώσει πολλά χρήματα στον Πανιώνιο, έφτιαξε το “Απήλιο” και ότι τον έτρεχε με προδιαγραφές Συλλόγου του 2020 και είναι κρίμα που ένας τέτοιος παράγοντας έπαυσε να ασχολείται με την καθημερινότητα του ποδοσφαίρου . . .

Όσον αφορά ότι στα 25 χρόνια του έγινε Πανιώνιος, αυτό είναι προς τιμήν του. Επίσης οφείλουμε να δεχθούμε όλοι ότι όλα τα νυν προπονητικά κέντρα, ανήκουν σ’αυτόν που έβαλε τα χρήματα για να γίνουν. Αν δε κατά την άποψή σας η σύμβαση που έχει υπογραφεί έχει κενά και δεν συμφέρει πλέον στον Σύλλογό μας υπάρχει και η Δικαιοσύνη όπως αναφέρεστε για να δώσει την λύση. Μόνο που δεν μας λέτε ποια είναι η εναλλακτική σας πρόταση.

Όσον αφορά την απαίτησή σας, να διανυκτερεύει στο “ΑΠΗΛΙΟ” κατά την διάρκεια της προετοιμασίας η ομάδα μας, μέσω του εξωδίκου που σας έστειλε αναφέρει και τους λόγους που δεν δύναται να παραχωρηθεί, τους οποίους όμως μας αποκρύπτετε.

Για δε την δέσμευση των εσόδων από τηλεοπτικά και χορηγίες που σας κάνουν προήλθαν, γιατί η Διοίκησή σας δεν ήταν εντάξει στις οικονομικές υποχρεώσεις της προς τρίτους. Για τα χρέη που έχει ο Σύλλογός μας και η δική σας Διοίκηση έχει το μερίδιό της. Παρόλο που αποδεσμεύτηκαν ή πωλήθησαν χωρίς να ξέρουμε ποιο ήταν το κέρδος μας, πάνω από 11 πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές μας. Ενώ ταυτόχρονα πριν από λίγο διάστημα μας λέγατε ότι το οικονομικό μας πρόβλημα, ήταν υπό πλήρη έλεγχο,το οποίο αποδείχθηκε ότι είναι αναληθές και εξαπατήσατε τους φιλάθλους μας και η ευθύνη είναι εξ’ ολοκλήρου δική σας.

Για τις μεγάλες επιτυχίες που είχαμε κατ’ επανάληψη στη διάρκεια της μακρόχρονης ιστορίας μας όπως λέτε, πρέπει να ξέρετε ότι εκτός των επιτυχημένων Διοικήσεων που είχαμε τότε, ξεχνάτε να αναφερθείτε ότι είχαμε και μεγάλη σύμπνοια μεταξύ μας, το οποίο με τις ενέργειες τις δικές σας και της Διοίκησής σας σήμερα δεν το έχετε επιτύχει. Μας κάνει όμως μεγάλη εντύπωση από που αντλείτε εσείς να θέλετε να εμφανίζεστε ότι εκπροσωπείτε τους οργανωμένους φιλάθλους μας και ότι σας ακολουθούν στον κατηφορικό δρόμο της Διοίκησής σας.

Αυτοί που πάντοτε στην ιστορία τους είχαν την δική τους φωνή και δεν είχαν ποτέ εκπροσώπους. Όπως επίσης γνωρίζουν καλύτερα από όλους μας, την πραγματική έννοια της λέξεως “ΠΑΝΙΩΝΑΡΑΣ” που σας έχει αποδοθεί.

“Κύριε” Σύμβουλε μεταξύ μας όλοι μας γνωριζόμαστε καλά. Η δική σας πορεία στην “ΠΑΕ” ήταν πάντοτε πως να “τρυπώσετε” (για δικούς σας λόγους) “γλύφοντας” την εκάστοτε εξουσία στα Δ.Σ. Χωρίς να έχετε προσφέρει απολύτως τίποτα και όταν σας γνωρίζανε καλύτερα και σας έδειχναν την πόρτα της εξόδου, κάνετε πάντα μία ηρωική παραίτηση. Κατηγορώντας εκ των υστέρων της εκάστοτε Διοικήσεις που υπηρετήσατε.

Ρωτάμε ακόμη : Μήπως μπορείτε να μας πείτε πότε χρονικά και για ποιο λόγο μπήκατε να υπηρετήσετε την “ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΚΙΝΗΣΗ”. Την οποία πριν γίνουν οι Αρχιαιρεσίες ήσασταν αντίπαλός της; Ελπίζουμε να έχουμε τις απαντήσεις  σας, προκειμένου να έχουμε την δυνατότητα να δώσουμε σε δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εν γένει προσωπικότητά σας καθώς και για την “προσφορά” σας στην “ΠΑΕ”.