Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012



ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ «ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ» ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ
                                           ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
«ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ  Α ΓΥΡΟΥ , ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΜΑΣ ΣΤΑ PLAY-OFFS
    
        Φίλοι του Πανιωνίου,
Η ομάδα μας έχοντας μέτρια απόδοση στο Α ημίχρονο και πολύ καλύτερη στο Β ημίχρονο ηττήθη με 2-1 από τον ΑΣΤΕΡΑ-ΤΡΙΠΟΛΗΣ. Η οποία είναι αήττητη στην έδρα της. Οφείλουμε όλοι μας , φίλαθλοι και διοίκηση , ο καθένας από την πλευρά του , να βοηθήσουμε την ομάδα μας στον επόμενο αγώνα της που είναι στην έδρα μας με τον ΠΑΟ , όπως και στους υπόλοιπους αγώνες του Α γύρου. Προκειμένου να συγκεντρώσουμε τους απαραίτητους βαθμούς , για να επανακαθορίσουμε  τους στόχους μας στον Β γύρο. Ο οποίος θα πρέπει να είναι η διεκδίκηση μιας θέσεως στα PLAY-OFFS του πρωταθλήματος. Ο στόχος αυτός για φέτος είναι πλέον εφικτός. Καθ’ότι για πρώτη φορά από την καθιέρωση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στην χώρα μας , οι περισσότερες ομάδες είναι εκεί  πολύ αδύναμες έχοντας πολλά Διοικητικά-Οικονομικά-αγωνιστικά προβλήματα. Αν το πιστέψουμε όλοι μας (φίλαθλοι-διοίκηση-προπονητικό team-ποδοσφαιριστές) ο εφικτός αυτός στόχος θα γίνει πραγματικότητα.
            

«ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ»
           Φίλοι του Πανιωνίου,
Σας ενημερώνουμε ότι τα μέλη μας γιόρτασαν στον ιδιόκτηκτο χώρο μας τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την απόφαση μας να παρεμβαίνουμε και να λέμε την άποψη μας , μέσω των τακτικότατων ανακοινώσεων στο blog μας , για οτιδήποτε απασχολεί το σύλλογο μας. Μέσω των παρεμβάσεων μας προσπαθήσαμε να αναδείξουμε , το πώς φθάσαμε σήμερα να υπάρχει αυτό το μεγάλο οικονομικό πρόβλημα στην ΠΑΕ και στον ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ . Το οποίο επί εποχής Τσακίρη ήταν λυμένο και κανένας μας δεν το είχε αναγνωρίσει . Επίσης, ποιοι και πώς από τους νυν Διοικούντες απομάκρυναν με τις ενέργειες τους από το Σύλλογο μας τον Τσακίρη  , όπως και τους υπόλοιπους με θετική πολύχρονη προσφορά παράγοντες μας. Επισημαίναμε και τα λάθη των προηγουμένων Διοικήσεων , όπως και τα λάθη των σημερινών Δ.Σ της ΠΑΕ –ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ , αλλά και όλων μας , οργανομένων και απλών φιλάθλων μας. Ταυτόχρονα , όμως με την πάντοτε τεκμηριωμένη – αξιόπιστη πληροφόρησή μας σε διάφορα θέματα , δώσαμε την δυνατότητα της πλήρους ενημέρωσης στους απλούς φιλάθλους μας , ώστε να μάθουν πολλά για όλους μας και να έχουμε πλέον την άποψη τους γνωρίζοντας όλη την αλήθεια . Για οποιδήποτε πρόβλημα που δημιουργήθηκε  στο σύλλογο μας , είχαμε πάντοτε την καθαρή μας θέση και πρόταση με γνώμονα μόνο το συμφέρον του σωματείου μας , χωρίς προσωπικά κίνητρα. Ανεξάρτητα από την επιβεβλημμένη , αλλά τεκμηριωμένη κριτική μας , όπως έχουμε το δικαίωμα σαν απλοί φίλαθλοι επικροτήσαμε όλα τα θετικά των Διοικήσεων του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ- της ΠΑΕ και της ΚΑΕ.  Διαχωρήσαμε την καλοπροαίρετη κριτική μας απέναντι στις Διοικήσεις , από τη στήριξη που πρέπει να δίνουμε όλοι μας στις ομάδες και στους αθλητές όλων των τμημάτων μας . Εκφράσαμε κατ’επανάληψη την άποψη μας , ότι πρέπει να αποχωρίσουν από τις Διοικήσεις συγκεκριμένοι σύμβουλοι.  Όχι μόνο γιατί δεν μπορούν να προσφέρουν τίποτα σε κανέναν τομέα , αλλά με την τακτική, την νοοτροπία και τις ενέργειες τους , δεν εξυπηρετούν την ενότητα όλων των Πανιωνίων . Το οποίο για εμάς είναι απαραίτητο συστατικό για να κάνουμε ακόμη μεγαλύτερο το σύλλογο μας.  Με την ευκαιρία θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους που παρακολουθούν και στηρίζουν το blog μας και θα θέλαμε να τους διαβεβαιώσουμε ότι δεν θα τους απογοητεύσουμε .