Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012



                                                      ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ  «ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ» ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ
                                                                                  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
«Σε όλους μας εναπόκειται να βοηθήσουμε την ποδοσφαιρική μας ομάδα να εξακολουθήσει να συγκεντρώνει τους απαραίτητους βαθμούς προκειμένου να βρίσκεται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.»
Φίλοι του Πανιωνίου,
Κάνοντας μια ανασκόπηση μέχρι σήμερα της απόδοσης της ομάδας μας , θα διαπιστώσουμε ότι σε πολλούς αγώνες , όπως π.χ. και στους τελευταίους με τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΙΣ και τον ΠΑΟ από το πρώτο ημίχρονο  δεχόμαστε τα γκολ των ηττών μας , έχοντας μάλιστα μέτρια απόδοση . Η οποία κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου η απόδοση αυτή βελτιώνεται σημαντικά. Δυστυχώς , όμως δεν μας έχει δώσει τη δυνατότητα της πλήρους ανατροπής του αποτελέσματος του πρώτου ημιχρόνου , προκειμένου να έχουμε την ανάλογη βαθμολογική συγκομιδή βαθμών. Έχουμε την άποψη ότι σε ένα μεγάλο βαθμό αυτό  οφείλεται στο νεαρό της ηλικίας των ποδοσφαιριστών μας. Οι οποίοι δεν έχουν την εμπειρία να συνειδητοποιήσουν , ότι ένας αγώνας ξεκινάει από το πρώτο λεπτό. Είναι δε πιο εύκολο να διατηρήσεις ένα προβάδισμα του σκορ στο πρώτο ημίχρονο παρά να προσπαθείς να το ανατρέπεις στη συνέχεια . Για να γίνει αυτό πράξη , οφείλουν καταρχήν να τους το μεταδώσουν το προπονητικό team και οι παλαιοί ποδοσφαιριστές μας. Πάνω από όλα , όμως πρέπει και οι ίδιοι νέοι παίχτες να πιστέψουν σε αυτή τη φιλοσοφία , όπως και στις μεγάλες δυνατότητες τους . Ταυτόχρονα , οφείλουν η διοίκηση και οι φίλαθλοι μας να τους εμφυσήσουν ότι το πνεύμα του νικητή το δείχνεις από την έναρξη του αγώνα. Εάν όλοι μας βοηθήσουμε σε αυτή την κατεύθυνση , τότε πιστεύουμε ότι η ομάδα μας έχει τη δυνατότητα να εξακολουθεί να βρίσκεται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας του πρωταθλήματος.


« Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΑ ΣΙΩΠΑ Ή ΟΤΑΝ ΜΙΛΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΜΑΣ .»
Φίλοι του Πανιωνίου ,
Όπως γνωρίζετε όλα τα ανωτέρω κατ’επανάληψη στις ανακοινώσεις μας τα έχουμε αναδείξει πλήρως , αλλά δυστυχώς η διοίκηση μαζί με τα « παπαγαλάκια» της εξακολουθούν να τηρούν την ίδια τακτική της συσκότισης. Τις τελευταίες ημέρες διαβάσαμε στον « ΤΥΠΟ» ότι στο μακρύ κατάλογο με πρώην ποδοσφαιριστές μας , που διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους , προσετέθησαν και οι ΣΚΕΜΠΡΙ και ΑΝΤΟΥΝΙΕΣ. Η δε διοίκηση δεν μας έχει ενημερώσει. Φαίνεται να ξεχνούν ότι έχουν οριστεί για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα να είναι διαχειριστές της ΠΑΕ και δεν είναι ιδιοκτήτες της ( καθότι δεν έχουν βάλει ούτε πρόκειται να βάλουν ούτε ένα ευρώ.) Αυτό σημαίνει ότι οφείλουν να μας ενημερώνουν συνεχώς με αληθινά στοιχεία σχετικά με του πού βρίσκεται η οικονομική θέση του συλλόγου μας. Οι φίλαθλοι μας συζητούν και ανησυχούν για το εξής. Μήπως κάποιες από τις πολλές προσφυγές των ποδοσφαιριστών τελεσιδικήσουν και εάν έγκαιρα δεν μπορέσουμε να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας, τότε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία κάνοντας χρήση  των προβλεπομένων κυρώσεων , αρχίσουν να μας αφαιρούν  βαθμούς από το πρωτάθλημα (με ότι αυτό συνεπάγεται για την ομάδα μας.) Για μία ακόμη φορά υποδεικνύουμε , ότι πρέπει μέσω μιας έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων , να γίνει μια εκτεταμένη οικονομική ενημέρωση που ακριβώς βρίσκεται η ΠΑΕ. Ώστε , όλοι μας να αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν και να μη βρεθούμε προ τετελεσμένων γεγονότων , που θα είναι μη αναστρέψιμες . Εάν αυτό δε γίνει σύντομα, οι τυχόν ευθύνες θα βαρύνουν εξολοκλήρου την νυν Διοίκηση , και να γνωρίζουν ότι θα λογοδοτήσουν εκεί που πρέπει.
Υ.Γ. Από πληροφορίες τις οποίες συλλέξαμε , το ποσόν που έχει δημοσιευτεί στον «ΤΥΠΟ», σχετικά με τις οφειλές της ΠΑΕ προς την Πολιτεία είναι κατά πολύ μεγαλύτερο, γιατί δεν έχει υπολογιστεί ακόμη το ποσόν της οφειλής του έτους 2012.