Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013



ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ «ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ» ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ
                               ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΘΕΜΑ: Ο ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΟΣ.
«ΜΕΤΑ  ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ  ΣΤΟΝ  ΘΕΣΜΟ  ΤΟΥ  ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΤΩΝ 21 ΒΑΘΜΩΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΕΚΔΗΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΜΑΣ    ΣΤΗΝ  ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΥΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ».
     Φίλοι του Πανιωνίου,
Κάνοντας τον Αγωνιστικό Απολογισμό της ομάδος μας μέχρι σήμερα διαπιστώνουμε τα εξής: Στο υπάρχον πρωτάθλημα το οποίο είναι το χειρότερο, μετά την περίοδο του ερασιτεχνισμού, από απόψεως ανταγωνιστικότητος, χαμηλής ποιότητας απόδοσης από όλες τις ομάδες, εκτός Ολυμπιακού, καθ΄ ότι οι περισσότεροι σύλλογοι ιδίως οι μεγάλοι ΠΑΟ-ΑΕΚ-ΑΡΗΣ έχουν Διοικητικά και Οικονομικά προβλήματα, ο  Πανιώνιός μας έχει μια θετική συγκομιδή βαθμών στον Α΄ γύρο και αξίζουν συγχαρητήρια στους συντελεστές του. Δυστυχώς όμως έχει να παρουσιάσει και μια παταγώδη αποτυχία στον θεσμό του Κυπέλλου. Στον οποίο ο Σύλλογός μας έχει να παρουσιάσει κατά το παρελθόν ένα πολύ καλό πρόσωπο. Έχουμε κατ΄ επανάληψη αγωνισθεί στον ημιτελικό γύρο,4 φορές στον τελικό και 2 φορές κατακτήσαμε το Κύπελλο. Εφέτος για πρώτη φορά στην ιστορία μας, στο ξεκίνημα του θεσμού, αποκλειστήκαμε από ομάδα Γ΄ Εθνικής σε διπλούς αγώνες. Όλοι μας Φίλαθλοι-Διοίκηση-Προπονητικό τιμ-Ποδοσφαιριστές, έχουμε το μερίδιο ευθύνης μας, γι΄ αυτό  το αποτέλεσμα. Χρέος μας είναι ο κάθε ένας από την πλευρά του, να κάνουμε την αυτοκριτική μας για να μην επαναληφθεί ποτέ. Επειδή όμως η ζωή συνεχίζεται και υπάρχει και ο β΄ γύρος του πρωταθλήματος , εμείς πιστεύουμε ότι έχουμε τις δυνατότητες να διεκδικήσουμε μία θέση στην Ευρώπη. Ένα στόχο που πάντοτε πρέπει να έχει ο Σύλλογός μας. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί  υπό ορισμένες προϋποθέσεις:
α) Να πάρουμε την φορολογική ενημερότητα, η οποία θα μας επιτρέψει έστω και τώρα να κάνουμε ορισμένες μεταγραφές ποδοσφαιριστών σε συγκεκριμένες θέσεις, ιδίως στον άξονα.(σέντερ- μπακ, αμυντικό χαφ-επιθετικό χαφ- σέντερ φoρ).
β) η Διοίκηση να εκπληρώσει επί τέλους τις οικονομικές της υποχρεώσεις προς το προπονητικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να αφοσιωθούν απερίσκεπτα στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.
γ) κανένας βασικός μας παίκτης να μη φύγει για καμία αιτία από το «ρόστερ» της ομάδος μας.
δ)  Οι φίλαθλοί μας να ενισχύουν με την παρουσία τους στους αγώνες την ομάδα μας. Πάνω απ ΄όλα  όμως ,όλοι μας ενωμένοι (Φίλαθλοι- Διοίκηση- Προπονητικό  τιμ- Ποδοσφαιριστές να  πιστεύσουμε  μέχρι τέλος στον στόχο μας.
Υ.Γ.1. Τις τελευταίες ημέρες δυστυχώς διαβάζουμε στον «Τύπο» διάφορες αρνητικές  εξελίξεις, που αφορούν ορισμένους ποδοσφαιριστές μας, που είναι εις βάρος του Συλλόγου μας. Εμείς αν και έχουμε  πληροφόρηση  εντός του Συλλόγου μας, από τα δικά μας «στέκια» αλλά και από πηγές άλλων συλλόγων, προκειμένου να μην διαταράξουμε το κλίμα στην ομάδα μας, θα τοποθετηθούμε συνολικά γι΄ αυτά  τα θέματα, καθώς και τα σενάρια  που εξυφαίνονται από ορισμένα μέλη του Δ.Σ., μετά τη λήξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.
Ας προσέξει καλά η Διοίκηση να πάρει τις σωστές αποφάσεις, γιατί θα υποχρεωθούμε όπως το έχουμε αποδείξει κατά το παρελθόν, να αναδείξουμε στον φίλαθλο κόσμο μας ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, η οποία θα είναι εις βάρος συγκεκριμένων Συμβούλων.
Υ.Σ.2. Οφείλουμε να συγχαρούμε τη Λέσχη Φίλων Πανιωνίου που για μία ακόμη χρονιά παρουσίασε ένα πολύ ωραίο-συλλεκτικό ημερολόγιο, το οποίο εφέτος είναι αφιερωμένο στο Μπάσκετ και τον μεγάλο Πρόεδρό μας κ.Η.Λιανό.