Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

ΝΑ ΑΠΟΒΛΗΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ “ΤΥΠΟΙ” ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ.

ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ “ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ” ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ.

ΝΑ ΑΠΟΒΛΗΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ “ΤΥΠΟΙ” ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ.


Φίλαθλοι του Πανιωνίου,

Για μία ακόμη φορά οι συγκεκριμένοι “ΤΥΠΟΙ” που όλοι ας γνωρίζουμε, πως εισήλθαν στην ετερόκλητη συμμαχία της “ΠΑΝΙΩΝΙΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ” κτύπησαν. Με τον ίδιο τρόπο που είναι γνωστό από την αρχή της παρουσίας τους, μεταξύ των φιλάθλων μας. Δηλαδή η συνεχής αποδομή της προσφοράς όλων των επί σειρά ετών επιτυχημένων  (πάντα ανιδιοτελώς) παραγόντων μας, του “Eρασιτέχνη”, της “ΠΑΕ”, της “ΚΑΕ” της τελευταίας 10ετίας.
Ενδεικτικά αναφέρουμε ορισμένα ονόματα (Αποστολίδη, Πάλλα, Τσολακάκη, Κουτελάκη, Λιανό, Τσακίρη, Γαλλή, Βεντούρη). Στόχος τους είναι να τους κάνουν να αποχωρήσουν από τα κοινά του Συλλόγου μας. (Πολύ σύντομα θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα μας, οι μέχρι τούδε Ανακοινώσεις τους, για να θυμηθούμε όλοι μας, αλλά και να αποδείξουμε αυτά που υποστηρίζουμε.) Ώστε έτσι να αναλάβουν αυτοί την Διοίκηση του Συλλόγου μας.
Ανεξάρτητα όμως αποδεικνύεται από την σημερινή παρουσία τους στο Δ.Σ., δεν μπορούν να προσφέρουν σε κανένα τομέα. Με νεότερη ανακοίνωσή μας, αλλά και στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα τους αποκαλύψουμε. Η τελευταία Ανακοίνωσή τους, κτυπά για μία ακόμη φορά τον Κ. ΤΣΟΛΑΚΑΚΗ. Έναν άνθρωπο ο οποίος έχει αφιερώσει ένα μεγάλο μέρος της ζωής του, υπηρετώντας τον Σύλλογό μας. Αρχικά σαν Αθλητή του Μπάσκετ, σαν φιλάθλου, επί σειρά ετών από την θέση του απλού μέλους Διοικητικών Συμβουλίων μέχρι και του Προέδρου. Τον παράγοντα ο οποίος είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην δημιουργία του “ΝΕΟΥ” ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, που έσωσε τον Σύλλογό μας από την οικονομική καταστροφή.Τον παράγοντα επί σειρά ετών και μέχρι σήμερα, έχει διαχειριστεί τον ευαίσθητο τομέα των οικονομικών με άριστο τρόπο. Χωρίς ώστε κανένας να τον κατηγορήσει για ιδιοτέλεια ή κακή διαχείρισή τους. “ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ”.
Πιστεύουμε ότι άμεσα από τον νυν πρόεδρο του Συλλόγου μας μέχρι τον τελευταίο απλό φίλαθλό μας, οφείλουμε να τους αποβάλουμε από τα κοινά του Συλλόγου μας. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, γιατί είναι ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΥΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ.