Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2011

ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ "ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ" ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ - ΑΘΗΝΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

"Η σημερινή μας ανακοίνωση απαντά στο κείμενο που αναρτήθηκε στο μπλοκ των Πανιωνίων br fun atic 01/12/2011"

Αγαπητέ σύντροφε Πανιώνιε,

Με ευχαρίστηση διαβάσαμε το κείμενό σας, γιατί αποδεικνύει ότι ενημερωνόσαστε για τις ανακοινώσεις μας. Εάν τις έχετε όλες διαβάσει προσεκτικά, πιστεύουμε ότι θα συμφωνήσετε, ότι μεταφέρουμε :
α) Πραγματικά γεγονότα.
β) Βλέπουμε ερωτήματα που απασχολούν όλους μας, τα οποία δεν έχουν ποτέ επίσημα απαντηθεί από την "ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΚΙΝΗΣΗ".
γ) Η κριτική μας σε όλους τους τομείς δεν είναι "στείρα" αλλά τεκμηριωμένη και ταυτόχρονα προτείνουμε πάντοτε, τις κατά την άποψή μας λύσεις, στα προβλήματα που απασχολούν το Σύλλογό μας.

Αλλά θα θέλαμε να σας απαντήσουμε στις απόψεις σας όπως εκφραστήκανε στο μπλοκ σας στις 01/12/2011.

1) Κατ' αρχήν όπως και εσείς τοποθετηθήκατε συμφωνούμε απόλυτα, ότι επί εποχής ΤΣΑΚΙΡΗ ήταν λυμένο το οικονομικό μας πρόβλημα. Όχι μόνο της "ΠΑΕ" αλλά και του Ερασιτέχνη. Όπως επίσης, ότι με ευθύνη Πανιωνίων απομακρύνθηκε από τα κοινά. Μόνο που πρέπει να σας υπενθυμίσουμε, ότι οι πρωτεργάτες της απομάκρυνσής του, ήταν δυστυχώς οι "κατ' ανάγκη" συνεργάτες σας στην "ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΚΙΝΗΣΗ", οι γνωστοί επικίνδυνοι "ΤΥΠΟΙ".

2) Ενώ αναφέρεστε για τα ερωτήματά μας για τον ΕΣΤΟΓΙΑΝΩΦ, δεν έχουμε τις δικές σαςαπόψεις πάνω σ' αυτές. Αντίθετα μας ρωτάτε, ποια είναι η γνώμη μας, σχετικά με όλες τις αποφάσεις της Διοίκησης του κυρίου ΒΕΝΤΟΥΡΗ.

Απαντάμε, ότι κατά την άποψή μας, η Διοίκησή του πρέπει να την χωρίσουμε σε δύο μέρη :
α) Από την έναρξή της μέχρι την λήξη του περσινού πρωταθλήματος. Κατά την οποία, οι αποφάσεις τις οποίες πήρε και στο οικονομικό τομέα αλλά ιδίως στο αγωνιστικό κομμάτι, ήταν κατά γενική ομολογία όλων μας σε θετική κατεύθυνση και
β) Την περίοδο μετά την λήξη του πρωταθλήματος και μέχρι την ανάληψη της Διοίκησης από την "ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΚΙΝΗΣΗ".

Σ' αυτή την περίοδο, συμφωνούμε σε πάρα πολλά από την κριτική σας. Ότι ο σχεδιασμός της "ΠΑΕ" και βασικά στον οικονομικό τομέα ήταν σε λάθος πορεία. Όπως επίσης η ανανέωση του συμβολαίου με τους όρους που υπήρξαν για τον Λεμονή και τους συνεργάτες του. πως και η στήριξη που έδινε στις αποφάσεις του Λεμονή, σχετικά με την διαχείριση του ρόστερ της ομάδος, τις οποίες ο μοναδικός ο οποίος βασικά ήταν αντίθετος ήταν ο κύριος ΤΣΟΛΑΚΑΚΗΣ και φυσικά κανένας από την "ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΚΙΝΗΣΗ", το οποίο αποδεικνύεται. Όταν σε συγκέντρωση η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα "ΠΕΝΤΖΑΡΟΠΟΥΛΟΥ", όπου ήταν παρόντα τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ, του Ερασιτέχνη, οι οργανωμένοι φίλαθλοι και ο Λεμονής. Οι μοναδικοί που στήριζαν με τόση θέρμη, του τότε προπονητή μας, παρ' ότι όλοι γνωρίζαμε ότι είχε κάνει μέχρι τότε πολλά προπονητικά λάθη, ήταν οι γνωστοί επικίνδυνοι "ΤΥΠΟΙ" συνεργάτες σας.

Ρωτάμε όμως για ποιους λόγους η "ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΚΙΝΗΣΗ" χρησιμοποίησε μέχρι πρότινος, τον κύριο Βεντούρη και τον κύριο Τσολακάκη, για τους οποίους τόσο μεγάλη κριτική έχουν κάνει εναντίον τους. Μήπως γιατί δεν είχαν κανέναν να βάλουν στην θέση του Προέδρου και του Διευθύνοντα Συμβούλου. Δηλαδή η "ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΚΙΝΗΣΗ" έχει εντελώς άχρηστους συμβούλους, με αποτέλεσμα η "ΠΑΕ" να είναι ακέφαλη;

3) Όσον αφορά ότι δεν γνώριζε η "ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΚΙΝΗΣΗ" το οικονομικό πρόβλημα της "ΠΑΕ" σας υπενθυμίζουμε, ότι κατά την διάρκεια των Γ.Σ για την υπόθεση "coubra", είχαν δοθεί το μεγαλύτερο μέρος των οικονομικών στοιχείων μέχρι εκείνη την στιγμή. Αυτό όμως δεν εμπόδισε, προκειμένου να υφαρπάξουν μεταγενέστερα τους ψήφους των μελών, η "ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΚΙΝΗΣΗ", δημοσίευσε παντού το σχέδιό της για την λειτουργία της "ΠΑΕ" και τον Ερασιτέχνη. (Υπάρχει στο e-mail μας όποιον επιθυμεί να το διαβάσει). Αυτό φυσικά ποτέ δεν εφαρμόσθηκε, γιατί με μία λέξη ήταν "ΠΑΙΔΙΚΟ" και φυσικά ανεφάρμοστο.

4) Επίσης για τα θέματατου Ερασιτέχνη, που λέτε ότι καλύτερα να μην τα σχολιάσετε. Καλό είναι να απευθυνθείτε στα υπόλοιπα μέλη της κίνησής σας που ήσαν μέλη των Δ.Σ. του Ερασιτέχνη για πολλά χρόνια για να πάρετε τις απαντήσεις που θέλετε.

5) Όσον αφορά την άποψή σας ότι είστε υπερήφανος, ότι τα μέλη του Δ.Σ. της "ΠΑΝΙΩΝΙΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ" ότι είναι άνθρωποι απλοί, χωρίς οικονομική επιφάνεια, χωρίς διασυνδέσεις, χωρίς γνώσεις, διαφωνούμε κάθετα. Αυτά τα προσόντα είναι για παράγοντες που ασχολούνται με ερασιτεχνικές ομάδες Δ' κατηγορίας και όχι για παράγοντες επαγγελματικών ομάδων. Εκτός εάν είσαστε της φιλοσοφίας, όπως αναφέρθηκε και από ορισμένους δημοσιογράφους της εφημερίδας "ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΠΛΑΤΕΙΑ" ότι και να πάμε στην Δ' κατηγορία, δεν πειράζει, εμείς θα είμαστε πάντα ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ.
ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ.

6) Στο σχόλιό σας σχετικά με ποιο τρόπο διακανόνιζε ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ τις οφειλές του σε παίκτες, προμηθευτές, αποζημιώσεις κ.λ.π., αυτά τα ερωτήματα έπρεπε στη Γ.Σ. να τα θέσετε, προκειμένου να απαντηθούν από τον καθ' όλα αρμόδιο κύριο Τσολακάκη, για να μάθουμε όλοι, κάτι το οποίο όμως δεν το πράξατε και απορούμε γιατί;

7) Σχετικά με την τοποθέτησή σας, για την συμμετοχή των μελών στις Αρχιαιρεσίες, πιστεύουμε ότι πρέπει να γίνει εκκαθάριση του μητρώου και να συνταχθεί νέος κανονισμός. Ώστε να υπάρχει η δυνατότητα να συμμετάσχουν όσον το δυνατόν περισσότεροι φίλαθλοί μας και να έρθει η στιγμή, ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ να γίνει Σύλλογος Λαϊκής βάσης.

8) Όσον αφορά, ότι κανένας δεν απαξίωσε τα ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΑΣ και ότι η πόρτα είναι πάντα ανοικτή, για να εξακολουθήσουν να προσφέρουν, η απάντηση πρέπει πάλι να δοθεί από τους συνεργάτες σας τους επικίνδυνους "ΤΥΠΟΥΣ". Οι οποίοι με τις ανακοινώσεις τους παλαιότερα αλλά και μέχρι πρόσφατα (βλέπε πρόσφατη ανακοίνωση της "ΠΑΕ" για τον ΤΣΟΛΑΚΑΚΗ) έκαναν και κάνουν τα πάντα για να τους αποτρέψουν να ασχοληθούν με  τα κοινα και να συνεργαστουνε με την ΠΑΝΙΩΝΙΑ "ΚΙΝΗΣΗ".

9) Όσον αφορά το να καταθέσουν οι ίδιοι αίτηση στο Πρωτοδικείο, μια και ο "ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ", παρά την πρωτοβουλία για την οποία δεσμεύθηκε δεν βρήκε συνεργάτες να κάνει, όπως να γίνει και πρόταση μομφής, εμείς πιστεύουμε : ότι πρέπει να γίνουν άμεσα, μια και η λέξη παραίτηση, για τα μέλη της νυν Διοίκησης δεν υπάρχει. Πιστεύουμε ότι θα είναι και η τελική λύση για το καλό του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.

Τελειώνοντας μια και πήρατε την πρωτοβουλία να τοποθετείστε στις ανακοινώσεις μας, θα είμαστε ευγνώμονες να συνεχίσετε να απαντάτε, προκειμένου όλοι οι ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ, να γνωρίζουν τις απόψεις όλων που εμπλέκονται με τα κοινά.

"ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ"