Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ “ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ” ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ - ΑΘΗΝΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Λέσχη Φίλων Πανιωνίου (Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ) για το ημερολόγιό τους (του 2012), που μας έκαναν δώρο, μαζί με τις ευχές τους για το νέο έτος, τις οποίες και ανταποδίδουμε.

Για μία ακόμη φορά το ημερολόγιό τους, όπως και το Λεύκωμά τους “ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1890-1940”, μας θυμίζουν μεγάλες στιγμές του Ιστορικού μας Συλλόγου.

Το φετινό ημερολόγιό τους, παρουσιάζει τις μεγάλες επιτυχίες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό των τελευταίων 10 χρόνων της ποδοσφαιρικής μας ομάδας. Μας γεμίζουν, αφενός με υπερηφάνεια για τις μεγάλες ομάδες, τους εκλεκτούς ποδοσφαιριστές - προπονητές που είχαμε, αλλά πάνω από όλα, για τους μεγάλους παράγοντες που δημιούργησαν όλα αυτά. Αφετέρου όμως, νιώθουμε ταυτόχρονα και μεγάλη λύπη, για το πρόσφατο παρελθόν - παρόν αλλά και το μέλλον της σημερινής “ΠΑΕ”. Μερίδιο ευθύνης γι’ αυτό όλοι έχουμε, αλλά πάνω από όλα οι “επικίνδυνοι τύποι” όπως έχουμε αναλύσει και τοποθετηθεί, σε προηγούμενες ανακοινώσεις μας.

Ας ευχηθούμε για το 2012, όλοι μας να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις, ώστε να βάλουμε ξανά τις βάσεις, για να ξαναζήσουμε τέτοιες ωραίες στιγμές. Γιατί η φιλοδοξία του Συλλόγου μας, πρέπει να πηγαίνει ακόμα πιο υψηλά και όχι αυτή που θέλουν να μας περάσουν, ο “ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ”, οι ”ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΤΥΠΟΙ” και τα ”παπαγαλάκια” τους, δηλαδή του Συλλόγου μιας κάποιας κατώτερης κατηγορίας.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΥΑΛΟ