Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ "ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ" ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ - ΑΘΗΝΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο "ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ" ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ "ΠΑΝΙΩΝΙΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ" ΚΑΙ Η "ΚΑΤ' ΑΝΑΓΚΗ" ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ (ΟΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ "ΤΥΠΟΙ") ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΚΑΤΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΚΑΙ Η "ΠΑΕ" ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΚΕΦΑΛΗ.

Φίλοι του Πανιωνίου,

Όπως γνωρίζετε η "ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΚΙΝΗΣΗ" μαζί με τις ετερόκλητες ομάδες που την απαρτίζουν, ανέλαβαν από το καλοκαίρι τα ηνία του Ερασιτέχνη και φυσικά και της "ΠΑΕ". Καθ' ότι ο Ερασιτέχνης κατέχει την πλειοψηφία των μετοχών της, μετά την δωρεάν παραχώρηση του μεγαλύτερου μέρους της από τον Κ. ΤΣΑΚΙΡΗ.

Προκειμένου να υφαρπάξουν τις ψήφους των μελών έκαναν τις εξής ενέργειες :

1) Προσπάθησαν τα τελευταία χρόνια με επικεφαλής τους "επικίνδυνους ΤΥΠΟΥΣ", να απαξιώσουν την προσφορά των ανθρώπων που είχαν τα τελευταία χρόνια τα ηνία του Ερασιτέχνη και της ΠΑΕ. Αυτό έγινε με συνεχείς ανακοινώσεις, ενέργειες και κάνοντας κριτική κάτω από την κόκκινη γραμμή. Προκειμένου να τους απομακρύνουν και να παύσουν να ασχολούνται με τα κοινά του Συλλόγου μας.

2) Κατέθεσαν μομφή στην προηγούμενη Διοίκηση του Βεντούρη, η οποία και παραιτήθη.

3) Σαμπόταραν στις Γ.Σ., χωρίς να εξετάσουν σε βάθος την προσφορά της εταιρείας "coubra", η οποία είχε την πρόθεση να αναλάβει την "ΠΑΕ".

4) Ισχυρίστηκαν σε όλους ότι έχουν ένα βιώσιμο σχέδιο δράσης για τον Ερασιτέχνη, αλλά ιδίως για την "ΠΑΕ", ανεξάρτητα εάν τα οικονομικά στοιχεία της, τα οποία εγνώριζαν στην μεγαλύτερη έκτασή της, ήταν σε άσχημη κατάσταση.

5) Διέδιδαν ότι έχουν τους ανθρώπους να λειτουργήσουν την "ΠΑΕ".

Αφού πέτυχαν τους στόχους τους, είδαμε να γίνονται μέχρι σήμερα τα εξής παράδοξα :

α) Να χρησιμοποιούν σε υπηρεσιακό ρόλο στις θέσεις του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της ΠΑΕ (τους κυρίους Βεντούρη και Τσολακάκη). Τους ίδιους ανθρώπους για τους οποίους έλεγαν και εξακολουθούν να λένε μέχρι σήμερα, τα χειρότερα λόγια για την προσφορά τους και αυτό δυστυχώς γίνεται, γιατί δεν έχουν να προτείνουν κανέναν άλλον από την κίνησή τους.

β) Να σύρονται από την συλλογή υπογραφών των μελών, μετά από ένα αδικαιολόγητο διάστημα, να γίνει επιτέλους Γ.Σ.. Αυτό για το οποίο ήταν υποχρεωμένοι από τον νόμο να το κάνουν άμεσα, καθ' ότι έπρεπε να προτείνουν το νέο Δ.Σ. της "ΠΑΕ".

γ) Είδαμε δε έκπληκτοι στην Γ.Σ. τον "ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ" επικεφαλής της "ΠΑΝΙΩΝΙΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ" να ομολογεί, ότι δεν έχουν κανένα σχέδιο για την λειτουργία της "ΠΑΕ" ούτε έχουν τους ανθρώπους να στελεχώσουν το Δ.Σ.. Προτείνουν δε σαν μοναδική λύση, την προσφυγή για ορισμό Δ.Σ. από το Πρωτοδικείο. Επίσης δεσμεύτηκε, ότι ο ίδιος άμεσα εντός των ημερών θα κάνει τις απαραίτητες ενέργειες.

Φίλοι του Πανιωνίου,

Η τελευταία Γ.Σ. έγινε στις 14/11/2011 και σήμερα έχουμε 07/12/2011 και δυστυχώς μέχρι τώρα η προσφυγή δεν έχει γίνει. Αποτέλεσμα η "ΠΑΕ" μέχρι σήμερα εξακολουθεί να είναι ακέφαλη.

Ρωτάμε τον "Ανύπαρκτο" για ποιο λόγο μετά από τόσες ημέρες δεν το έχει κάνει όπως όφειλε. Μήπως παρά τις συνεχείς επαφές του με διάφορους φιλάθλους μας, κανένας δεν θέλει να συνεργαστεί μαζί του, όπως και με τους επικίνδυνους "ΤΥΠΟΥΣ" γιατί δεν τους εμπιστεύονται.

Ρωτάμε για ποιο λόγο μέχρι σήμερα κοροϊδεύει συνεχώς τον κόσμο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και τους λέει ότι πρέπει να κάνουν ακόμη υπομονή και ότι όλα θα λυθούν. Ενώ οι μέχρι τώρα ενέργειές του δείχνουν το ακριβώς αντίθετο. Μήπως ο μοναδικός στόχος όλων σας είναι να είσαστε γαντζωμένοι στις καρέκλες της εξουσίας, με ότι αυτό συνεπάγεται, χωρίς να μπορείτε να προσφέρετε τίποτα, αδιαφορώντας για το μέλλον της "ΠΑΕ".

Ρωτάμε αφού γνωρίζεται ότι εάν δεν λυθεί το οικονομικό πρόβλημα της "ΠΑΕ", ανεξάρτητα εάν η ομάδα μας αγωνιστικά μείνει στην κατηγορία, για το οποίο όλοι μας έχουμε καθήκον να συμβάλλουμε, επειδή δεν παίρνετε καμία πρωτοβουλία, θα μας στείλουν κατευθείαν στη Δ΄ κατηγορία. Μήπως αυτός είναι ο απώτερος στόχος σας και δεν το λέμε ευθέως.

Ρωτάμε δεν γνωρίζεται ότι ο μήνας που έρχεται, πρέπει να παρθούν πολλές δύσκολες αποφάσεις, να γίνουν λεπτοί χειρισμοί, ιδίως στον οικονομικό τομέα και κάθε ημέρα που περνά, επειδή δεν κάνετε τίποτα είναι εις βάρος της ΠΑΕ.

Για να γίνουν όλα αυτά χρειαζόμαστε να έχουμε στο Δ.Σ. παράγοντες με εμπειρία, γνώσεις, προσωπικότητα, με οικονομική επιφάνεια, με διασυνδέσεις, με γνωριμίες, να έχουν ανιδιοτέλεια, κ.λ.π. Αυτοί οι παράγοντες, όλοι μας ξέρουμε ότι υπάρχουν στον κόσμο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, γιατί δεν τους παραχωρείτε τις θέσεις σας να αναλάβουν μόνοι τους, χωρίς όλους εσάς, την τύχη της "ΠΑΕ". Μήπως γιατί εάν αναλάβουν μόνοι τους θα φανεί για πάντα η γύμνια σας και ο επικίνδυνος μέχρι σήμερα ρόλος σας για τον Σύλλογό μας και η πόρτα του θα είναι για σας για πάντα κλειστή.

Φίλοι του Πανιωνίου,

Πιστεύουμε ότι εάν εντός των προσεχών ημερών η "ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΚΙΝΗΣΗ" δεν σταθεί έστω και τώρα στο ύψος των περιστάσεων όπως οφείλει, πρέπει να τους απομονώσουμε όλοι. Επίσης να επιστρατευθούν από εμάς τους οπαδούς οι επιτυχημένοι παράγοντές μας, όπως καταθέσουν συγκεκριμένα ονόματα για το Δ.Σ. της ΠΑΕ, προς το Πρωτοδικείο προκειμένου να αναλάβουν άμεσα τα ηνία της "ΠΑΕ".

ΜΗΠΩΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ "ΠΑΕ" ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ