Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ "ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ" ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ - ΑΘΗΝΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

"ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ "ΠΑΝΙΩΝΙΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ" (ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ), Η "ΠΑΕ" ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΥΡΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ"

Φίλοι του Πανιωνίου,

Για μία ακόμη φορά ο "ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ" επικεφαλής της "ΠΑΝΙΩΝΙΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ", παρόλο την δέσμευσή του στην Γ.Σ., ότι θα προσφύγει ο ίδιος άμεσα σε Διοίκηση Πρωτοδικείου, καθυστέρησε αδικαιολόγητα και σύρθηκε να κάνει κύρια παρέμβαση στο αντίστοιχο νομιμότατο αίτημα του Κ. Τσολακάκη που εκδικάζετο στις 14/12/2011. Ο Κ. Τσολακάκης προς τιμήν του, στα 21 μέλη που πρότεινε ήταν και όλα τα μέλη του τελευταίου Δ.Σ., όπου συμπεριλαμβάνονταν και τα μέλη της "ΠΑΝΙΩΝΙΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ" για να υπάρξει ένα ενωτικό Δ.Σ.

Κάτι για το οποίο, κατά την διάρκεια της διαδικασίας η "ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΚΙΝΗΣΗ" το απέρριψε και επεδίωξε να συμμετάσχουν μόνο τα άτομα της δικής της επιλογής. Επιπλέον η Πρόεδρος, με έντονη δυσφορία παρατήρησε έντονα την "ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΚΙΝΗΣΗ" λέγοντας "ότι ενώ κύριοι κάνετε χρήση "ΚΥΡΙΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ", στο αίτημα του κύριου Τσολακάκη, δεν έχετε καταθέσει το Δικόγραφό σας, όπως οφείλετε τουλάχιστον 24 ώρες πριν, με αποτέλεσμα να δημιουργείται πρόβλημα με την νομιμοποίηση της ΚΥΡΙΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ σας" και συνέχισε "ότι η μειοψηφία (Ο ΤΣΟΛΑΚΑΚΗΣ) είναι πιο υπεύθυνη σε όλα από την πλειοψηφία (Η "ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΚΙΝΗΣΗ" καθ' ότι εκπροσωπούσε τον Ερασιτέχνη που είναι μεγαλομέτοχος). Η ενέργεια της υποχρεωτικής κατάθεσης του Δικογράφου, το γνωρίζουν ακόμα και οι πρωτοετείς φοιτητές της Νομικής. Εάν η "ΠΑΕ" λειτουργούσε πραγματικά σαν Α.Ε., οι εκπρόσωποι της "ΠΑΝΙΩΝΙΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ" όχι μόνο θα απολύοντο πάραυτα από τους μετόχους, αλλά θα διώκονται και ποινικά για κακή αντιπροσώπευση της εταιρείας.

Δυστυχώς αυτοί μας αντιπροσωπεύουν : ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.

Χείριστη εντύπωση στου λιγοστούς παρευρισκομένους, έκανε το μεγάλο ψέμα που εκστόμισε ο Δικηγόρος του "ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ", όταν είπε ότι η παραίτηση του Τσολακάκη από το Δ.Σ. προήλθε κατόπιν μομφής στο πρόσωπό του, κάτι που είναι τελείως αναληθές.

Αυτό είναι δυστυχώς το ήθος τους : ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.

Η απόφαση του Πρωτοδικείου θα αργήσει να δοθεί (είναι για τις 11/01/2012), αυτό δε το διάστημα είναι πολύ κρίσιμο για την "ΠΑΕ" να είναι ακέφαλη. Καθ' ότι όλες οι ομάδες, λόγω της μεταγραφικής περιόδου, έχουν ήδη ξεκινήσει όλες εκείνες τις ενέργειες, για την ενίσχυση του ρόστερ τους, γι' αυτό λέμε το εξής :

Επειδή έχουμε αυτή την στιγμή κενό εξουσίας και υπάρχει πρόβλημα νομιμοποίησης οποιασδήποτε απόφασής μας, προτείνουμε την σύγκλιση έκτακτης Γ.Σ., για τον ορισμό Δ.Σ. της "ΠΑΕ". Στην Γ.Σ. τα μέλη μας, θα επιστρατεύσουν συγκεκριμένους έμπειρους παράγοντές μας, οι οποίοι θα δεσμευθούν να λειτουργήσουν με συλλογικότητα, βάσει ενός συγκεκριμένου - ρεαλιστικού - εγκεκριμένου από όλους μας πλάνου, κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου.

Αυτή την προσπάθεια όλοι μας οφείλουμε να την επιβάλουμε να γίνει πράξη, προκειμένου έστω και την τελευταία στιγμή η "ΠΑΕ", να δει καλύτερες ημέρες.

ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ Η ΙΣΧΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.