Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Ο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ Α ΓΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΟΣ

Φίλοι του Πανιωνίου,
βλέποντας την συγκομιδή μόνο των 16 βαθμών από την ομάδα μας και κατέχοντας μία από  τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα , δυστυχώς ο απολογισμός αυτός θεωρείται άκ ρως επικύνδυνος για την συνέχεια τυ πρωταθλήματος, καθότι έχουμε συγχρόνως και μεγάλο οικονομικό άνοιγμα. 
        Για μας τους Πανιώνιους μας ενοχλεί ακόμα περισσότερο, καθότι η αγωνιστ ική συμπεριφορά των περισσότερων ομάδων, είναι η χειρότερη από την ίδρυση  του επαγγελματικού μας ποδοσφαίρου και εμείς δεν το έχουμε εκμεταλευτεί, όπως επίσης οτι ομάδες που δεν έχουν την μεγάλη μας ιστορία ,έχουν όχι μόνο εξασφαλίσει την παραμονή τους από τον Α γύρο , αλλά διεκδικούν και έξοδό τους στην ευρώπη.
         Προκειμένου να διδαχτούμε από τα λάθη μας θα καταγράψουμε, ποιοί είναι κατά την αποψή μας οι οικονομικοί και αγωνιστικοί λόγοι για  τους οποίους φθάσαμε μέχρι εδώ.


1.  Η μη ύπαρξης του επενδυτή Κ. ΚΩΝ/ΝΟΥ ΤΣΑΚΙΡΗ. Τον οποίο με την συμπεριφορά μας ,με πρωτεργάτες τους "επικίνδυνους" τύπους διώξαμε, με συνέπεια να έχουμε σοβαρότατο οικονομικό πρόβλημα για την λειτουργία της ΠΑΕ.

 2 . Ενώ την περσινή περίοδο ο Κ. Βεντούρης έφερε με τον καλύτερο τρόπο εις πέρας την δύσκολη αποστολή που του ανετέθει , βοηθούμενος επιτυχώς στον οικονομικό τομέα από τον Κ.Τσολακάκη,αντί στο ξεκίνημα της φετινής περιόδου να κάνει έναν σχεδιασμό με μικρότερο μπάτζετ (πουλώντας ορισμένους ποδοσφαιστές μας , μειώνοντας τα συμβόλαια των προπονητών, ποδοσφαιριστών  και υπογράφοντας νέα συμβόλαια μόνο των εξελίξιμων-νέων σε ηλικία παικτών) δεν το έκανε με συνέπεια το οικονομικό μας άνοιγμα να παραμένει μεγάλο.  Αυτό κατά την αποψή μας δεν έγινε.Γιατί βασίζονταν ότι η Γ.Σ θα ενέκρινε την αγορά της ΠΑΕ από  την εταιρεία CURVA.Η οποία και θα κάλυπτε  το οικονομικό μας πρόβλημα . Αυτό δεν πραγματοποιήθηκε , καθότι πολλά μέλη με πρω τεργάτες τους φίλους της "Πανιώνιας Κίνησης " ήταν κάθετα αντίθετοι, χωρίς μάλιστα να εξαντληθούν οι διαπραγματεύσεις ώστε να πεισθούν όλα τα μέλη αν πράγματι αυτή η εταιρεία είχε η όχι την δυνατότητα να αναλάβει την ΠΑΕ. Έτσι αφέθηκε να αιωρείται για πολλούς ένα θολό τοπίο, για την μη πραγματοποίηση της συμφωνίας , με συνέπεια το οικονομικό πρόβλημα της ΠΑΕ να παραμένει άλυτο

 3. Η μη ύπαρξη σωστής διοίκησης  για πολλούς μήνες , όπως όφειλε να έχει τοποθετήσει η "Πανιώνια Κίνηση" με αποτέλεσμα :  α)  με αδιαφανείς διαδικασίες και χωρίς να αποκομίσουμε τα αντίστοιχα οικονομοικά οφέλη , σύμφωνα με την αξία τους, φυγή πρωτοκλασάτων παικτών μας μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου του Α γύρου, με συνέπεια να μη μπορούν να μας προσφέρουν με την παρουσία τους μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών. β) Το κλίμα αβεβαιότητας σε όλους τους παίκτες , για το μέλλον των συμβολαίων τους,με αποτέλεσμα να μην έχουν το ανάλογο κίνητρο να προσφέρουν ότι καλύτερο μπορούν. γ) Το κλίμα ηττοπάθειας που περνούν τα διάφορα "παπαγαλάκια" της "Πανιώνιας Κίνησης" , ότι εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σωθούμε αλλά και αν δεν μείνουμε στην κατηγορία δεν πειράζει, εμείς πάντα Πανιώνιοι θα είμαστε.Όταν πορεύεσαι στη ζωή με αυτή την  νοοτροπία , δυστυχώς δεν παίρνεις αυτό που δικαιούσαι.

4. Τα διάφορα προπονητικά λάθη που έκανε σε συγκεκριμένους αγώνες ο Λεμονής , με συνέπεια το χάσιμο πολύτιμων βαθμών .

Φίλοι του Πανιωνίου ,
 επειδή ο αγώνας συνεχίζεται, οφείλουμε εμείς οι απλοί φίλαθλοι να συμπαρασταθούμε στην ομάδα μας, ιδίως  στους νέους σε ηλικία ποδοσφαιριστές μας , καθώς και στο προπονητικό τιμ, που μεχρι σήμερα εχει θετικότατη παρουσία και να είσαστε σίγουροι ότι και αυτή την μάχη θα την κερδίσουμε όλοι μαζί. Επίσης η προσωρινή διοίκηση του πρωτοδικείου οφείλει , να σταματήσει να διώχνει άλλους ποδοσφαιριστές. Τα δε μέλη του Συλλόγου μας οφείλουν να πάρουν θέση και να πείσουν τους νυν διοικούντες όπως επίσημα με απόφαση του Δ.Σ  προς την Γενική Συνέλευση να παρακαλέσουν όλοι μαζί τον Κ.ΚΩΝ/ΝΟ ΤΣΑΚΙΡΗ όπως δεχθεί εκ νέου να διαχειριστεί τις μετοχές του στην ΠΑΕ , προκειμένου να μας λύσει για μία ακόμα φορά το οικονομικό μας πρόβλημα.Όπως και κατά το παρελθόν , προς τιμήν του , το έχει κάνει.

                                                      ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ  Η ΙΣΧΥΣ 
                    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ
                                       ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ