Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ “ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ” ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ - ΑΘΗΝΑΣ

“ΧΡΕΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ”

Φίλοι του Πανιωνίου,

Όπως είδαμε όλοι μας, η συνεχώς αποδεκατισμένη από τους πρώην πρωτοκλασάτους παίκτες μας (εδώ και αρκετούς μήνες) ομάδα μας, παρά την φιλότιμη προσπάθεια του προπονητικού team και των ποδοσφαιριστών μας, είχε δύο άτυχα αποτελέσματα. Με τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ στο Κύπελλο. Αυτό το γεγονός δεν πρέπει να μας απογοητεύει. Αλλά αντιθέτως, πρέπει να μας χαλυβδώσει όλους μας ακόμη περισσότερο. Ώστε στους υπόλοιπους αγώνες να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος. Πρέπει όλοι μας να γνωρίζουμε, ότι η ομάδα μας στην μακρόχρονη πορεία της στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έχει αποδείξει κατ’ επανάληψη, ότι ξέρει να μάχεται ανεξαρτήτως των διαφόρων προβλημάτων που κατά καιρούς είχε να αντιμετωπίσει. Γιατί πάντοτε όλοι οι φίλαθλοί μας ήταν κοντά της. Αυτή την παρακαταθήκη οι τωρινοί φίλαθλοί μας, πρέπει να την συνεχίσουν και θα την συνεχίσουν, γιατί μόνο έτσι δείχνουμε ότι αγαπάμε πραγματικά τον Σύλλογό μας.

Η ώρα του αντικειμενικού καταμερισμού των ευθυνών και λαθών μας πρέπει να γίνει, αλλά μόνο στην σωστή χρονική στιγμή. Τώρα είναι η ώρα της μάχης και να είσαστε σίγουροι, ότι εάν όλοι μαζί ενωμένοι την δώσουμε θα την κερδίσουμε και αυτή.

Φίλοι του Πανιωνίου,

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε όλοι μας ότι ο Κ. ΤΣΑΚΙΡΗΣ ανταποκρίθηκε θετικά και έκανε ορισμένες οικονομικές διευκολύνσεις στην “ΠΑΕ”.

Είναι στο χέρι όλων μας, όπως έχουμε κατ’ επανάληψη τονίσει σε προηγούμενες ανακοινώσεις μας, να έρθει ακόμη πιο κοντά μας, όπως ήταν πριν. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας, ότι όλοι οι “ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ” οφείλουν να είναι πάντοτε κοντά στον Ιστορικό μας Σύλλογο. Γιατί μόνο έτσι θα τον κάνουμε ακόμη μεγαλύτερο.

ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ Η ΙΣΧΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ “ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ” ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ