Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ “ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ” ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ - ΑΘΗΝΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

“Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ ΕΝΑΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΗ”

Φίλοι του Πανιωνίου,

Θα θέλαμε να δώσουμε θερμά συγχαρητήρια, στην ποδοσφαιρική μας ομάδα για την μεγάλη - δίκαιη πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Κυπέλλου εις βάρος του Παναθηναϊκού, καθώς και για την καθοριστική νίκη επί του Παναιτωλικού για το πρωτάθλημα. Είμαστε σίγουροι ότι εάν οι ποδοσφαιριστές μας, εξακολουθήσουν να αγωνίζονται με το ίδιο ζήλο και στους υπόλοιπους αγώνες, η σωτηρία της ομάδος από τον υποβιβασμό θα γίνει πραγματικότης.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε ιδιαίτερα, το προπονητικό team της ομάδος μας (ΜΑΝΙΚΑΣ - ΜΑΝΤΖΙΟΣ - ΛΙΜΑ). Οι οποίοι :

α)       παρότι δεν ανέλαβαν τα ηνία της ομάδος μας από την αρχή της σεζόν (προκειμένου να έχουν και την ευθύνη του σχεδιασμού της),
β)       έχουν να αντιμετωπίσουν την συνεχιζόμενη φυγή των πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών μας,
γ)       την επί μήνες Διοικητική και Οικονομική ανυπαρξία,
εντούτοις κατορθώνουν να έχουν μία θετικότατη προσφορά σε όλους τους τομείς (φυσική κατάσταση, τρόπος παιχνιδιού, κλίμα) στην ομάδα μας. Επίσης θα θέλαμε να τονίσουμε την μεγάλη βοήθεια των οπαδών μας. Οι οποίοι αψηφώντας τις κάκιστες καιρικές συνθήκες, τα Αγωνιστικά - Οικονομικά - Διοικητικά προβλήματα της ομάδας μας, δίνουν το βροντερό παρών τους και έχουν πάρει στα χέρια τους την παραμονή της ομάδος μας στην Α΄ Εθνική.

Με λύπη μας όμως βλέπουμε, τους ανθρώπους της προσωρινής Διοίκησης Πρωτοδικείου, να εξακολουθούν να διώχνουν πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές μας, με ελάχιστα οικονομικά ανταλλάγματα (σύμφωνα με την ποδοσφαιρική τους αξία). Με συνέπεια να αποδυναμωνόμαστε όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και να μη λύνουμε και το οικονομικό μας πρόβλημα. Θα τονίσουμε για μία ακόμη φορά, ότι εφόσον δεν έχουμε βρει τον απαραίτητο επενδυτή, πρέπει να κάνουμε τα πάντα όλοι μας να ξανάρθει ο Κ. ΤΣΑΚΙΡΗΣ.

Πιστεύουμε ότι η παρουσία του στις εξέδρες των επισήμων στο ματς με τον Παναθηναϊκό, μετά από 2 χρόνια αποχής, από την παρακολούθηση αγώνα στο γήπεδό μας (όπου γιόρτασε μαζί μας την πρόκρισή μας) είναι το πρώτο και καθοριστικό βήμα, για την εκ νέου ενσωμάτωσή του στους κόλπους του Συλλόγου μας, με ότι αυτό συνεπάγεται.



ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ