Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012


Φίλοι  του Πανιωνίου,

1)    Η ομάδα μας μετά από μία μέτρια εμφάνιση ηττήθηκε με 1-0 από την ΑΕΚ. Σε έναν αγώνα που  η εξέλιξη του έδειχνε ,ότι όποια από τις δύο ομάδες έβαζε πρώτη γκολ θα κέρδιζε και τον αγώνα . Στον επόμενο αγώνα που είναι το προσεχές Σάββατο στο γήπεδο μας με τον ΠΑΣ-ΓΙΑΝΝΕΝΑ οφείλουν
       Α) οι ποδοσφαιριστές μας να υπερβάλουν εαυτούς σε απόδοση και να κάνουν πράξη απολύτως τις οδηγίες που θα τους δοθούν από το προπονητικό επιτελείο μας
      Β) η Διοίκηση να ζητήσει από την επιτροπή ορισμού των διαιτητών να ορισθεί έμπειρη διαιτησία 
      Γ)  όλοι εμείς οι απλοί φίλαθλοι να δώσουμε το βροντερό παρών μας στο γήπεδο και να ενισχύσουμε κατά  την διάρκεια του αγώνα χωρίς ίχνος μεμψιμοιρίας κ.λ.π την αγαπημένη μας ομάδα, προκειμένου να παραμείνει η ομάδα μας στην κατηγορία. Πρέπει πάνω από όλα να κερδίσουμε όλους τους εντός έδρας αγώνες.

             Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΗΘΕΙ
             ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΗΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ


2)    Όλοι γίναμε μάρτυρες για τον επί αρκετές ημέρες διασυρμό από τα Μ.Μ.Ε που υπέστη η <<ΠΑΕ>> ,με αποκλειστική ευθύνη συγκεκριμένων προσώπων, που έχουν ονοματεπώνυμο ,με τις  ενέργειες τους εξέθεσαν την εικόνα της <<ΠΑΕ>> με την αδικαιολόγητη μη καταβολή δόσης από τον διακανονισμό του συμβολαίου του RECOBA. Τα άτομα αυτά  από έλλειψη στοιχειώδους εμπειρίας και γνώσης των κανονισμών που διέπουν το ποδόσφαιρο δυσφήμισαν <<επιεικώς>> το Σύλλογο μας. Με επιστέγασμα την κάκιστη παρουσίαση του εκπροσώπου της ΠΑΕ στο σταθμό σέντρα fm , όπου χάθηκε, σε επικοινωνιακό επίπεδο, το δίκαιο των απόψεων μας.
Επειδή μπροστά μας έχουμε το θέμα της αδειοδότησης  , ο φάκελος μας πρέπει από σήμερα να επεξεργαστεί σε όλες τις βαθμίδες. Επίσης θα πρέπει να ζητηθεί η βοήθεια των υπευθύνων στα οικονομικά συμβούλων των προηγούμενων ετών ( Ζερβακάκου, Τσολακάκη κ.λπ),προκειμένου όλοι μαζί να συμβάλλουν με τις γνώσεις τους ,τις εμπειρίες τους και να έχουμε μία πλήρη  εικόνα σε λεπτομέρειες των εκκρεμοτήτων των διάφορων συμβολαίων παικτών και προπονητικού επιτελείου( Λεμονής κ.λπ). Για να μην έχουμε την τελευταία στιγμή, κάποιο απρόβλεπτο γεγονός που δεν θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε.

Η πρόταση μας αυτή , είναι και μία απάντηση – λύση στο κείμενο του Κ . Μπητσικώκου : <<ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ Η ΕΠΙΘΕΣΗ >> , που δημοσιεύτηκε στις 4/2/2012 στην Κυανέρυθρη Πλατεία καθώς και στα παπαγαλάκια τα οποία το διακινούν. Μεταξύ άλλων κάνει αναφορά ότι ο RECOBA έχει υπογράψει υπεύθυνη δήλωση πως δεν έχει καμία οικονομική διαφορά με τον Πανιώνιο, αλλά ότι αυτές οι κινήσεις είναι  κατά τον συντάκτη δρομολογούμενες από κάποιους και αναφέρει : “ …που δεν τους αρέσει το ότι έχασαν τον τίτλο του μοναδικού σωτήρα ...” .

Πιστεύουμε ότι ο συντάκτης και η κυανέρυθρη πλατεία θα στηρίξουν με κείμενα τους την πρόταση μας που είναι σε σωστή κατεύθυνση . Εάν δεν το πράξουν αυτό , τότε θα είναι εκτεθειμένοι στους σκεπτόμενους φιλάθλους μας , οι οποίοι πλέον θα δικαιούται να έχουν οποιαδήποτε άποψη για την σκοπιμότητα του συγκεκριμένου άρθρου.