Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ "ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ" ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ - ΑΘΗΝΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

“ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΤΗΣ Γ.Σ. ΤΗΣ ΠΑΕ;”

Φίλοι του Πανιωνίου,

Παρόλο που έχουμε φτάσει στο τέλος του Φεβρουαρίου, όπως έχουμε τονίσει και στην τελευταία μας ανακοίνωση, δεν έχει προσδιορισθεί, η σύγκλιση της Γ.Σ. της ΠΑΕ. Χωρίς μάλιστα να έχουμε ενημερωθεί, εάν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος της καθυστέρησής της.

Επειδή αρχίζουν να διαδίδονται διάφορα, για την νυν Διοίκηση και επειδή ο δικός μας ρόλος είναι να ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας, υπενθυμίζουμε ότι από 27/12/2011 η “ΠΑΕ” μας, έχει Διοίκηση Πρωτοδικείου. Από τον Νόμο, η εκάστη τέτοιου είδους Διοίκηση, έχει συγκεκριμένο πλαίσιο - ενεργειών - αποφάσεων - δεσμεύσεων, κ.λ.π. μόνο για τον χρονικό ορίζοντα που τις έχει δοθεί από το Πρωτοδικείο. Δηλαδή :

α)     Δεν μπορεί να υπογράψει συμβόλαια ποδοσφαιριστών, που η λήξης τους είναι πέραν της φετινής ποδοσφαιρικής περιόδου, δεν μπορεί να διαπραγματεύεται τώρα, (που δεν υπάρχει μεταγραφική περίοδο) την πώληση ποδοσφαιριστών, που θα φύγουν από την ομάδα μας, μετά την λήξη της ποδοσφαιρικής περιόδου. Καθ’ ότι η περίοδος της θητείας της, λήγει πριν από την περίοδο των μεταγραφών.

β)     Είναι υπόλογοι στον Νόμο και στην Γ.Σ. της “ΠΑΕ”, μόνο για τις πράξεις της, που έκανε στην προσδιοριζόμενη χρονική περίοδο που της έχει δοθεί.

γ)     Έχει υποχρέωση από τον Νόμο εάν διαπιστώσει ενέργειες - αποφάσεις κ.λ.π. της προηγούμενης Διοίκησης, οι οποίες δεν είναι νόμιμες, οφείλει να ξεκινήσει τις διαδικασίες αποκάλυψης των παρανομιών της.

δ)     Οφείλει να ενημερώνει για τα πάντα, σε τακτά χρονικά διαστήματα την Γ.Σ. της “ΠΑΕ” και ταυτόχρονα υποχρεούται, να εκτελεί οιονδήποτε τυχόν αποφάσεις της πλειοψηφίας των μετόχων.

Αυτά τα γράφουμε προκειμένου όλοι μας, να γνωρίζουμε τους “κανόνες παιχνιδιού”, όταν έχουμε Διοίκηση Πρωτοδικείου και να μην λέει ο καθένας μας ότι θέλει. Αλλά ταυτόχρονα να γνωρίζουν τις προσωπικές ευθύνες που έχει το κάθε μέλος του Δ.Σ. Όπως επίσης τις δυνατότητες ελέγχου, που δικαιούνται να έχουν απέναντι στην Διοίκηση, όλοι οι μικρομέτοχοι της “ΠΑΕ” αλλά και τα μέλη του Ερασιτέχνη, καθ’ ότι και αυτοί εκπροσωπούνται στην Γ.Σ., επειδή ο Ερασιτέχνης είναι ο μεγαλομέτοχος της “ΠΑΕ”.


ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΠΙΣΤΑ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ