Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ “ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ” ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

1)       Φίλοι του Πανιωνίου,

Οφείλουμε όλοι μας να συγχαρούμε, το προπονητικό team (ΜΑΝΙΚΑΣ - ΜΑΝΤΖΙΟΣ - ΛΙΜΑ), τους ποδοσφαιριστές μας, καθώς και τους φιλάθλους μας. Οι οποίοι αψηφώντας, τις κάκιστες καιρικές συνθήκες, συμπαραστάθηκαν στην αποδεκατισμένη και με οικονομικά προβλήματα ομάδα μας. Προκειμένου να πετύχουμε μία καθοριστική νίκη, στο γήπεδό μας επί της Κέρκυρας (2-0). Πρέπει όλοι μας, να συνεχίσουμε έτσι δυνατά και με αισιοδοξία, ώστε να έρθουν ακόμη καλύτερες ημέρες.

2)       Οι φίλαθλοί μας, οι οποίοι παρευρέθησαν στην κοπή της πίτας των παλαιμάχων του Συλλόγου μας, αισθάνθηκαν ιδιαίτερη χαρά, για την βράβευση του Κ. ΤΣΑΚΙΡΗ, για τις υπηρεσίες τις οποίες προσέφερε στον Πανιώνιό μας, από τους βετεράνους ποδοσφαιριστές μας. Αυτές οι ενέργειες, εκτός από την αναγνώριση των υπηρεσιών προς το τιμώμενο πρόσωπο, βοηθάνε στην συσπείρωση όλων των Πανιώνιων, να είναι πάντα κοντά στον Σύλλογό μας.

          Αυτές οι εκδηλώσεις, θα μας κάνουν ακόμη πιο δυνατούς, ώστε όλοι μαζί να κερδίσουμε την μάχη της παραμονής της ποδοσφαιρικής μας ομάδος στην κατηγορία, αλλά αργότερα να λήξει θετικά και το θέμα της αδειοδότησης της “ΠΑΕ”.