Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ “ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ” ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ - ΑΘΗΝΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

1)

“Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ”

Φίλοι του Πανιωνίου,

Η ομάδα μας παρότι είχε μία πολύ καλή απόδοση, ιδίως στο Β΄ ημίχρονο, όπου έχασε πλήθος καλών ευκαιριών, δεν κατόρθωσε να νικήσει τον ΠΑΣ-ΙΩΑΝΝΙΝΑ και ήρθε ισόπαλη με 0-0. Αυτό το αποτέλεσμα δεν πρέπει να μας απογοητεύσει. Υπάρχουν ακόμη 9 αγώνες, στους οποίους, εάν το πιστέψουμε όλοι, μπορούμε να πάρουμε τους βαθμούς που μας χρειάζονται, ώστε η ομάδα μας να παραμείνει στην κατηγορία.

Για να πραγματοποιηθεί αυτό πρέπει :

α)       Να είμαστε όλοι μας αισιόδοξοι.
β)       Εμείς οι απλοί φίλαθλοι να στηρίξουμε με την παρουσία μας σε όλους τους αγώνες, την προσπάθεια του προπονητικού team και ποδοσφαιριστών.
γ)       Οι παίκτες μας οφείλουν, σε όλους τους αγώνες από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο, να υπερβάλλουν εαυτούς.
δ)       Η δε Διοίκηση, έχει την υποχρέωση να τους εμπνεύσει, ότι ο στόχος αυτός είναι εφικτός, αλλά και να τους λύσει τα τυχόν προβλήματα που θα συναντήσουν.

2) Φίλοι του Πανιωνίου,

Με έκπληξη διαπιστώνουμε ότι δυστυχώς η Διοίκηση δεν έχει ορίσει την Γ.Σ. της “ΠΑΕ”, όπως οφείλει από τον Νόμο. Αυτό πρέπει να γίνει άμεσα και πρέπει στην Γ.Σ. να παρουσιαστεί ότι έχει ολοκληρωθεί ο φάκελος της αδειοδότησης.

Για την καλύτερη προετοιμασία του, οφείλει να συνεργαστεί, όπως έχουμε τονίσει και άλλοτε και με τους ανθρώπους που είχαν την ευθύνη των οικονομικών τα τελευταία χρόνια από τις προηγούμενες Διοικήσεις. Προκειμένου να μελετήσουν από κοινού, τις λεπτομέρειες όλων των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών που έχουν αποχωρήσει τα τελευταία 3 χρόνια. Ώστε να έχουμε την πλήρη εικόνα, εάν υπάρχουν εκκρεμότητες, ποιες είναι, σε ποιο στάδιο εκδίκασης είναι στα αρμόδια Αθλητικά Δικαστήρια και όλοι μαζί να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για την επίλυσή τους.

Δυστυχώς από ότι πληροφορούμεθα από τα διάφορα “παπαγαλάκια” αλλά και από τον τύπο αυτό μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει από το υπάρχον οικονομικό επιτελείο. Μοιραία ακούγονται κατά καιρούς ότι υπάρχουν διάφορες οικονομικές οφειλές της “ΠΑΕ” σε διάφορους ποδοσφαιριστές.

Γι’ αυτό το οικονομικό επιτελείο πρέπει να λύσει αυτό το θέμα και να παρουσιάσει μεταξύ των άλλων στην Γ.Σ. :

α)       Τα οικονομικά στοιχεία σε λεπτομέρειες των ποδοσφαιριστών που αποχώρησαν από 01/01/2011 μέχρι σήμερα, καθώς και των νέων που μεταγράφηκαν στην ομάδα μας.
β)       Την υπάρχουσα οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ.
γ)       Τις εισηγήσεις της, για τον τρόπο επίλυσης των οικονομικών εκκρεμοτήτων.

Το δε Νομικό Επιτελείο να καταθέσει εγγράφως, ότι όλες οι ενέργειες που έγιναν από όλες τις Διοικήσεις της “ΠΑΕ” από 01/01/2011 μέχρι σήμερα ήταν σύννομες, τηρήθηκαν όλες οι διαδικασίες και ότι δεν έγιναν λάθη ή παραλείψεις, κ.λ.π. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας ΔΙΟΙΚΗΣΗ - ΜΕΛΗ - ΦΙΛΑΘΛΟΙ ότι σ’ αυτή την Γ.Σ. πρέπει να υπάρξει ΑΠΛΕΤΟ ΦΩΣ ΣΕ ΟΛΑ.

Προκειμένου να σταματήσουν να διαδίδονται από πολλούς διάφορα, που δεν αρμόζουν να ακούγονται για τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟ. Επιφυλασσόμαστε, όταν οριστεί η Γ.Σ. με νεότερη ανακοίνωσή μας να καταθέσουμε σε λεπτομέρειες : τι πρέπει κατά την άποψή μας να συζητηθούν αλλά και  τι αποφάσεις πρέπει να ληφθούν.