Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ “ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ” ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ - ΑΘΗΝΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

“ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕΣΩ Γ.Σ. ΝΑ ΟΡΙΣΤΕΙ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ “ΠΑΕ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2012-2013”

Φίλοι του Πανιωνίου,

Όλες οι ομάδες που δεν έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις στα “PLAY OFFS” έχουν αρχίσει σιγά-σιγά και σωστά τον προγραμματισμό τους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Εμείς λόγω σοβαρών οικονομικών προβλημάτων, τους οποίους έχουμε κατ’ επανάληψη αναλύσει τα αίτια, (με βασικούς υπεύθυνους συγκεκριμένους ανθρώπους της νυν Διοίκησης, αλλά και διαφόρων λαθών που όλοι μας έχουμε κάνει κατά το παρελθόν), δυστυχώς δεν έχουμε ξεκινήσει.

Η μοναδική απόφαση που πάρθηκε, είναι η απομάκρυνση του Μάντζιου. Ο οποίος σύμφωνα με τα δεδομένα τα οποία παρέλαβε, μαζί με το υπόλοιπο προπονητικό team (Μανίκας - Λίμα), είχε κατά την αντικειμενική άποψη των φιλάθλων μας, θετική παρουσία στην ομάδα μας.

Στην δε Γ.Σ. που τέθηκε το θέμα, οι απαντήσεις που δόθηκαν, έδωσε την αφορμή στους παρευρισκομένους να μην μπορέσουν να καταλάβουν το πλήρες - καθαρό σκεπτικό της. Αυτό οι φίλαθλοί μας το χρεώνουν σε συγκεκριμένα άτομα του Συμβουλίου.

Εμείς πιστεύουμε ότι πρέπει άμεσα να ξεκαθαριστεί, καταρχήν το τοπίο όσον αφορά την σύνθεση του Συμβουλίου της “ΠΑΕ” για την ποδοσφαιρική περίοδο 2012-2013.

Αυτή η Διοίκηση Πρωτοδικείου προήλθε κατόπιν εντολής της προηγούμενης Γ.Σ., με βασική εντολή την οικονομική εξυγίανση της “ΠΑΕ”, με ημερομηνία λήξης της το τέλος του πρωταθλήματος. Η οικονομική εξυγίανση εν μέρει μόνο έχει πετύχει. Καθότι έχουμε ακόμη άνοιγμα περίπου πάνω από 4 εκατ. ευρώ. Παρόλο που απομακρύνθηκαν 10 πρώην πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές μας (χωρίς να δοθούν στην Γ.Σ. τι ακριβώς κέρδος αποκόμισε η “ΠΑΕ” από αυτούς).

Εμείς πιστεύουμε ότι πρέπει να οριστεί όχι μόνο τυπικά η νέα σύνθεσή της (στην οποία όπως σωστά είπε ο Πρόεδρος στην Γ.Σ., δεν πρέπει να συμπεριλαμβάνονται τα ίδια πρόσωπα στα Δ.Σ. της “ΠΑΕ” και του Ερασιτέχνη), αλλά επίσης να τις δοθούν καθαρά οι βασικοί άξονες στον αγωνιστικό και οικονομικό τομέα που πρέπει να κινηθεί, μέσα στο νέο οικονομικό τοπίο που έχει διαμορφωθεί στην “ΠΑΕ”.

Αυτό στην τελευταία Γ.Σ. έγινε επιφανειακά όχι σε βάθος και η νυν Διοίκηση Πρωτοδικείου, αναλαμβάνει να διεκπεραιώσει ένα βαρύ φορτίο, για το οποίο δεν έχει εξουσιοδοτηθεί να κάνει. Μοιραία οι αποφάσεις της δεν θα έχουν την έξωθεν καλή μαρτυρία στους φιλάθλους μας, με ότι αυτό συνεπάγεται γι’ αυτούς που τις λαμβάνουν.



ΑΣ ΤΟ ΛΑΒΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠ’ ΟΨΙΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ