Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ “ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ” ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ - ΑΘΗΝΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

“ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ “ΚΑΕ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ 3ης ΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ”

Φίλοι του Πανιωνίου,

Θα θέλαμε να δώσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια, στο προπονητικό team, σε όλους τους καλαθοσφαιριστές, στους ανθρώπους που ήταν κοντά στην ομάδα μας (ο κάθε ένας από την δική του θέση την οποία υπηρέτησαν) καθώς και το ένθερμο πιστό μπασκετικό κοινό μας, για την κατάκτηση για μία ακόμα φορά της 3ης θέσης στο πρωτάθλημα της “ΚΑΕ”.

Πάνω απ’ όλα όμως να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, στον Πρόεδρό μας Κύριο ΛΙΑΝΟ. Καθότι με την δική του μεγάλη προσφορά, στο Οικονομικό – Διοικητικό τομέα, μαζί με την μεγάλη του αγάπη για το Μπάσκετ και στον Σύλλογό μας, μας έδωσε ξανά την ευκαιρία να αισθανθούμε ευτυχισμένοι για την ομάδα μας. Είμαστε δε σίγουροι, ότι θα συνεχίσει να κάνει όλες εκείνες τις ενέργειες, όπως και στο παρελθόν το έχει πράξει, ώστε να διακριθούμε εκ νέου στο επόμενο πρωτάθλημα, όπως και στις Ευρωπαϊκές Διοργανώσεις που θα συμμετάσχουμε.

Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι μας, ότι ο Πρόεδρός μας είναι ένα κεφάλαιο για τον Σύλλογό μας. Για το οποίο πρέπει να είμαστε υπερήφανοι, αλλά ταυτόχρονα έχουμε την υποχρέωση όλοι μας να τον βοηθήσουμε.

Πρώτον :       Συμμετέχοντας στην αγορά των εισιτηρίων διαρκείας.

Δεύτερον :     Να δημιουργούμε θερμή ατμόσφαιρα καθ’ όλη την χρονική διάρκεια των αγώνων στο γήπεδο.

Τρίτον :        Να μην δημιουργούμε με την άσχημη συμπεριφορά μας, (για οιονδήποτε λόγο είτε από λάθη της Διαιτησίας εις βάρος της ομάδας μας, είτε από προκλητικές βίαιες ενέργειες των αντιπάλων μας, κ.λ.π.) την αφορμή για τιμωρίες της “ΚΑΕ”.

Τέταρτον :     Οφείλουμε να απομονώνουμε άμεσα εκείνους τους μεμονωμένους οπαδούς μας, που από συνήθεια δημιουργούν προβλήματα, με την άδικη και ατεκμηρίωτη χωρίς εναλλακτική πρόταση κριτική τους επί παντός επιστητού.

Πέμπτον :      Να σταματήσουμε άμεσα τους λίγους ευτυχώς ανθρώπους, που ενώ δεν έχουν τις προδιαγραφές του Διοικείν, επιδιώκουν να εισέλθουν στο Διοικητικό Συμβούλιο. Τρανό προς αποφυγήν παράδειγμα είναι η μοίρα της “ΚΑΕ ΑΕΚ”, όταν ανέλαβαν την Διοίκησή της τέτοιοι φίλαθλοι.

Είμαστε σίγουροι, ότι εάν όλοι μαζί, ενωμένοι είμαστε κοντά στην ομάδα μας, θα έχουμε πάντα τέτοιες επιτυχίες.