Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ “ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ” ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΤΟ ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ ΚΑΡΑΒΙ (Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ.) ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΣΤΙΣ ΞΕΡΕΣ (ΣΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ) ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

Φίλαθλοι του Πανιωνίου,

Οι ετερόκλητες ομάδες που απαρτίζουν την “ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΚΙΝΗΣΗ”, με πρωταγωνιστές τους γνωστούς “ΤΥΠΟΥΣ” οδηγούν δυστυχώς την “ΠΑΕ”, με τις ενέργειές τους κατευθείαν στην καταστροφή.

Συρόμενοι από την απόφαση των μελών του ερασιτέχνη της συλλογής υπογραφών για Έκτακτη Γενική Συνέλευση, την όρισαν επιτέλους για τις 14/11/2011. Μία συνέλευση η οποία ήταν υποχρεωμένη να γίνει άμεσα, προκειμένου να συζητηθεί το οικονομικό τοπίο της ΠΑΕ αλλά και η στελέχωσή της.

Αντί να γίνει αυτό άφησαν την ΠΑΕ ακυβέρνητη με ένα Δ.Σ. υπηρεσιακό για πολύ μεγάλο διάστημα τις εξής επιπτώσεις.

Το ταμείο της “ΠΑΕ” δεν τροφοδοτήθηκε με τα χρήματα τα οποία είχε υποσχεθεί προεκλογικά η “ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΚΙΝΗΣΗ” ότι θα μπουν.

Αυτό είχε σαν συνέπεια, να μην εκπληρωθούν οι τρέχουσες υποχρεώσεις της “ΠΑΕ”. Ήτοι σε ληξιπρόθεσμες οφειλές ποδοσφαιριστών της ομάδος μας. Οι οποίοι προκειμένου να εξασφαλίσουν τα χρήματά τους, σφραγίζουν τις επιταγές τους. Δυστυχώς απ’ ότι γνωρίζουμε εάν άμεσα δε εξοφληθούν οι επιταγές αυτές αλλά και άλλες των υπολοίπων ποδοσφαιριστών που ακολουθούν, δυστυχώς μεγάλος αριθμός βασικών ποδοσφαιριστών μας θα έχουν το δικαίωμα της προσφυγής. Αυτό θα έχει σαν συνέπεια να διαλυθεί η ομάδα μας. Μεταξύ των υποχρεώσεων της “ΠΑΕ” είναι και η καταβολή σημαντικών ποσών και σε πρώην ποδοσφαιριστές μας, που έχουν δικαιωθεί από τα Δικαστήρια. Με συνέπεια τον κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών, εάν δεν πληρωθούν. Υπάρχουν σημαντικές οφειλές προς το προπονητικό team, στους υπαλλήλους και σε διάφορους προμηθευτές. Οι οικονομικές υποχρεώσεις, για την πάροδο του χρόνου θα αυξάνονται. Η συγκομιδή βαθμών της ομάδος μας είναι τραγική σε 9 αγώνες 8 βαθμοί. Υπάρχει έλλειψη πειθαρχίας (ΡΙΕΡΑ). Ο προπονητής μας κάνει στους περισσότερους αγώνες λάθη τακτικής και δεν του ζητά κανείς τις ευθύνες του. Δεν γνωρίζουμε επίσημα, γιατί ο καλύτερός μας ποδοσφαιριστής ο “ΕΣΤΟΓΙΑΝΩΦ” απέχει των αγώνων.

Η προσφορά των νεοκλεγέντων Διοικητικών Συμβούλων, είναι ανύπαρκτη σε όλους τους τομείς. Η συμπεριφορά των γνωστών “ΤΥΠΩΝ”, απέναντι στους φιλάθλους μας που ζητούν εξηγήσεις, είναι επιεικώς απαράδεκτη, και πρέπει άμεσα να αποβληθούν από τα κοινά μας. Δεν έχουν φέρει κανένα χορηγό όπως προεκλογικά είχαν υποσχεθεί. Δεν έχουμε μέχρι σήμερα καμία επίσημη ενημέρωση από τις διαπραγματεύσεις που ακούμε ότι γίνονται με έναν όμιλο από το Κουβέιτ.

Μέλη του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ,

Αυτή η Έκτακτη Γενική Συνέλευση είναι σημαντικότατη για τν πορεία μας. Οφείλουμε όλοι μας να ενεργοποιηθούμε, για έναν καλύτερο κατ’ αρχήν παρόν και αφού συζητήσουμε μεταξύ μας, πολύ σύντομα σε άλλη Έκτακτη Γ.Σ. να βάλουμε τις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον.

Προτείνουμε στην Γ.Σ. :

1) να γίνει πλήρη ενημέρωση του οικονομικού τοπίου της ΠΑΕ
2) να εξουσιοδοτηθεί ο κύριος Τσολακάκης, ο οποίος γνωρίζει άριστα τα οικονομικά μας να έρθει σε επαφή με όλους τους επιτυχημένους παράγοντές μας, οι οποίοι έχουν αδρανοποιηθεί με ευθύνη των γνωστών “ΤΥΠΩΝ” να συμμετάσχουν στην νέα σύνθεση του Δ.Σ. της ΠΑΕ.

Με άμεσο στόχο την εξεύρεση πόρων, την εξασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της ΠΑΕ, να εμπεδώσει την πειθαρχία στην ομάδα και να διαπραγματευθεί με όσους επενδυτές θέλουν να αναλάβουν την ομαδα μας. Όλοι δε μαζί να υποσχεθούμε ότι θα στηρίξουμε την προσπάθεια αυτή για την σωτηρία της “ΠΑΕ”.



ΜΕ ΣΩΣΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ



ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΦΙΛΩΝ “ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ” ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ