Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2011

ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ “ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΣΤΟΓΙΑΝΩΦΣτις 18/11/2011 με μία σύντομη και ξερή ανακοίνωση της “ΠΑΕ”, έκπληκτοι ενημερωθήκαμε όλοι, καθ’ ότι δεν είχε προηγηθεί καμία απόφαση της “ΠΑΝΙΩΝΙΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ”, ότι έχει την πρόθεση να διαπραγματευθεί την πώληση του ΕΣΤΟΓΙΑΝΩΦ, του καλύτερου ποδοσφαιριστή μας, ή ακόμη και την άμεση αποχώρησή του από την ομάδα μας, ότι λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο συνεργασίας μαζί του. Επειδή όχι μόνο στα “στέκια” τα δικά μας αλλά και στις ποδοσφαιρικές πιάτσες, καθ’ ότι θεωρείται από τους καλύτερους παίκτες που αγωνίζονται στην χώρα μας, έχουν αρχίσει να συζητούν και να λέγονται διάφορα “πονηρά” σχόλια.

Γύρω από τις συνθήκες της απόφασης, που είναι εις βάρος της ιστορίας του Συλλόγου μας, θα θέλαμε να απαντηθούν εδώ και τώρα, εάν τηρήθηκαν ορισμένες διαδικασίες :
α) Ποια ήταν η γνώμη της τεχνικής ηγεσίας.
β) Εάν έγινε Δ.Σ. όταν πάρθηκε η απόφαση και ποιες ήταν οι γνώμες των   
    συμβούλων.
γ) Ποιοι διαπραγματεύθηκαν την συμφωνία.
δ) Ποιοι έβαλαν την υπογραφή τους. Καθ’ ότι όλοι μας έχουμε μπερδευτεί, λόγω των
    διαφόρων αλλαγών και παραιτήσεων, ποιοι εκπροσωπούν επίσημα τον Σύλλογό 
    μας, που έχουν το δικαίωμα της υπογραφής.
ε) Ποιο ήταν το συμβόλαιο του παίκτη, πόσα χρήματα έχει πάρει εφέτος και πόσα
     του χρωστάμε.
ζ) Με τι ποσό κοστολογήθηκε η αξία του, προκειμένου να γνωρίζουμε, εάν η λύση του
    συμβολαίου, ήταν προς όφελος της “ΠΑΕ”.
η) Εάν ο manager του παίκτη έδωσε χρήματα και πόσα ήταν, προκειμένου να πάρει
    το χαρτί της λύσης της συνεργασίας της ΠΑΕ με τον πελάτη του.

Ενημερώνουμε την “ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΚΙΝΗΣΗ” ότι εάν δεν απαντηθούν άμεσα, επειδή έχουν έννομο συμφέρον αλλά και υποχρέωση να προστατεύουν τα περιουσιακά στοιχεία της ΠΑΕ τα μέλη του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. και οι μέτοχοι της ΠΑΕ, φοβούμεθα ότι θα υποχρεωθούν να ξεκινήσουν Δικαστικό Αγώνα, εις βάρος όλων που απαρτίζουν το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη και της ΠΑΕ, προκειμένου να λάμψει η αλήθεια και να καταλογισθούν εάν υπάρχουν ευθύνες και σε ποιους.