Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ “ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ” ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ - ΑΘΗΝΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο “ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ” ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ “ΠΑΝΙΩΝΙΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ” μαζί με τους επικίνδυνους “ΤΥΠΟΥΣ” συνεργάτες του, οφείλουν για το καλό του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ να παραιτηθούν ΤΩΡΑ από την Διοίκηση του Ερασιτέχνη.


Φίλοι του Πανιωνίου,

Παρ’ όλο που πέρασαν αρκετές ημέρες από την Γ.Σ., όπου ο ίδιος ο “ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ” μαζί με τους “ΤΥΠΟΥΣ” συνεργάτες του, δήλωσαν επίσημα ότι δεν είχαν κανένα σχέδιο λειτουργίας της ΠΑΕ, αλλά ούτε μπορούν να σηκώσουν το βάρος της διαχείρισής της και πρότειναν την λύση του Πρωτοδικείου, δυστυχώς ούτε και αυτό δεν έχουν πραγματοποιήσει. Ο λόγος είναι ότι δεν συνεργάζεται κανένας μαζί τους και δεν έχουν να προτείνουν κανένα όνομα, που θα αναλάβει την θέση του Προέδρου και του Διευθύνοντα Συμβούλου.

Πιστεύουμε ότι η γενική απαίτηση πλέον του κόσμου του Πανιωνίου είναι :
α) Η εδώ και τώρα παραίτησης της “ΠΑΝΙΩΝΙΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ”.
β) Η Σύγκλισης Γ.Σ. του Ερασιτέχνη για την διεξαγωγή Αρχαιρεσιών.
γ) Να σχηματισθεί ένα ενιαίο με συγκεκριμένα ονόματα ψηφοδέλτιο, στο οποίο θα  
    επιστρατευθούν να συμμετάσχουν όλοι οι έμπειροι παράγοντές μας και
δ) Να στηρίζουμε όλοι μας τις αποφάσεις τους.
Πάνω απ’ όλα όμως πρέπει όλοι μας να κάνουμε την αυτοκριτική μας, για τα σφάλματα του πρόσφατος παρελθόντος, που όλοι μας έχουμε κάνει.

Ιδίως για την απαράδεκτη συμπεριφορά ορισμένων κύκλων, αλλά και για την κριτική κάτω από την κόκκινη γραμμή μίας μερίδας παρασυρμένων φιλάθλων μας, εις βάρος όλων των ενεργειών του πρώην επενδυτή μας Κ. ΤΣΑΚΙΡΗ. Ο οποίος έχει και αυτός κάνει τα δικά του σφάλματα, με την τοποθέτηση ανθρώπων του, που δεν διαχειρίσθηκαν όπως έπρεπε τα χρήματά του.

Φίλαθλοι του Πανιωνίου,

Ήρθε η μεγάλη στιγμή να πούμε την μεγάλη συγνώμη, απέναντι στον μοναδικό όπως αποδείχθηκε παράγοντα, που έχει βοηθήσει τόσο πολύ οικονομικά βασικά τον Σύλλογό μας κατά το παρελθόν, αλλά και είναι και ο μόνος που μπορεί να βοηθήσει και τώρα. Αυτός δεν είναι άλλος από τον (ρεαλιστή - ανιδιοτελή - οραματιστή) Κ. ΤΣΑΚΙΡΗ.

Πιστεύουμε ότι μέσα σ’ αυτήν την Γ.Σ., επίσημα όλοι μαζί να τον παρακαλέσουμε, να αρχίσει ξανά - σιγά - σιγά να ασχοληθεί με τον Σύλλογό μας. Επίσης να του επιστραφούν οι μετοχές του που παρεχώρησε δωρεάν στον Ερασιτέχνη, καθ’ ότι έχει παρέλθει ο σκοπός και ο χρόνος για τις οποίες εδόθησαν. Που ήταν να διαπραγματευθούν σε έναν μελλοντικό επενδυτή και τα χρήματα να δοθούν στον Σύλλογό μας. Μέχρι και σήμερα δεν υπάρχει κανένας επενδυτής που θέλει να αγοράσει την “ΠΑΕ”.

Είμαστε σίγουροι ότι με την βοήθεια και των άλλων έμπειρων παραγόντων μας, μπορούμε να δώσουμε την δύσκολη μάχη, για την οικονομική εξυγίανση της “ΠΑΕ” και την παραμονή της ομάδος στην κατηγορία. Έστω και τώρα με μεγαλύτερη ισχύ.

Αυτό όμως πρέπει να γίνει άμεσα, γιατί κάθε ημέρα που περνά, αυτή η ανύπαρκτη και επικίνδυνη “ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΚΙΝΗΣΗ”, οδηγεί την “ΠΑΕ” στο γκρεμό. Ήδη στις 18/11/2011 ανακοινώθηκε η λύση του συμβολαίου με τον ΕΣΤΟΓΙΑΝΩΦ. Μόλις συγκεντρώσουμε ορισμένες πληροφορίες με νεότερη ανακοίνωσή μας θα τοποθετηθούμε.

Τους ενημερώνουμε, ότι εάν τώρα δεν παραιτηθούν, θα αναγκασθούμε άμεσα να μαζέψουμε, τις απαραίτητες υπογραφές των μελών του Ερασιτέχνη για πρόταση μομφής, όπως ορίζει το καταστατικό μας. Με συνέπεια ο εξευτελισμός τους θα είναι ακόμη μεγαλύτερος.