Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ “ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ” ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο (“ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ”) ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ “ΠΑΝΙΩΝΙΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ” ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ “ΠΑΕ” ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ



Φίλοι του Πανιωνίου,

Στην έκτακτη Γ.Σ. (της 14/11/2011) στην οποία σύρθηκε να πραγματοποιήσει η “ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΚΙΝΗΣΗ”, ξεσκεπάστηκε επίσημα η πλήρης ανυπαρξία της σε όλους τους τομείς. Όπως ο ίδιος ο “ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ” επικεφαλής της παραδέχθηκε, ότι δυστυχώς (για τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ αλλά και για τα μέλη που υφάπερξαν τις ψήφους τους) δεν είχαν κανένα σχέδιο για την λειτουργία της “ΠΑΕ”.

Η απόφαση της Γ.Σ. που πάρθηκε για εισήγησή του, είναι να προσφύγουν σε Διοίκηση Πρωτοδικείου (με ότι αυτό συνεπάγεται) και όποιος από τα μέλη μας επιθυμεί να συμμετάσχει στο Δ.Σ., μπορούν να δηλώσουν την συμμετοχή τους. Επίσης η νέα Διοίκηση, υποχρεούται να δώσει βαρύτητα πρώτα στην τρέχουσα οικονομική διαχείριση και ταυτόχρονα την όσον το δυνατόν αναβάθμιση της ομάδος μας, προκειμένου να διατηρηθεί στην κατηγορία.

Φίλαθλοι,

Όσοι παρακολούθησαν την Γ.Σ. άκουσαν τον “ανύπαρκτο” να λέει ότι η “ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΚΙΝΗΣΗ” δεν είχε κανένα πρόγραμμα για την “ΠΑΕ” και ότι δεν μπορεί να αναλάβει το βαρύ φορτίο της, και ζητά να δοθεί η λύση μέσω της Γ.Σ. με την προσφυγή στο πρωτοδικείο : ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.

Ο δε εκπρόσωπος των “ΤΥΠΩΝ” που είναι η πηγή των κακών, εδώ και αρκετά χρόνια όπως έχουμε αναλύσει σε προηγούμενες ανακοινώσεις μας, ζήτησε να βάλουμε τον πήχυ της ποδοσφαιρικής μας ομάδος ακόμη χαμηλότερα (8 βαθμοί σε 9 αγώνες) απ’ ότι είναι σήμερα. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.

ΡΩΤΑΜΕ : Όταν επί εποχής του μεγάλου επενδυτή μας Κ. Τσακίρη, γιατί έβαζαν πάντοτε τον πήχυ πολύ υψηλότερα από τις δυνατότητες του ιδιοκτήτη, τοποθετώντας κάποτε και ένα μεγάλο πανώ που έλεγε : “ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ”. Εννοώντας να ανανεώσει εκ νέου το συμβόλαιο του Ρεκόμπα, που ήταν της τάξεως των 800.000 ευρώ, κάτι το οποίο τελικά το έπραξε ο Κ. ΤΣΑΚΙΡΗΣ, του οποίου όμως με ανακοινώσεις τους, κατ’ επανάληψη τον ονόμαζαν “Ο ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΣ” : ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ. Οι εκπρόσωποι της “ΠΑΝΙΩΝΙΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ” άφησαν υπονοούμενα για κακές επιλογές του ΒΕΝΤΟΥΡΗ. Χωρίς να του αναγνωρίσουν το βαρύ φορτίο  που παρέλαβε πέρσι και έφερε εις πέρας : ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.

Επίσης δεν αναγνώρισαν καθόλου την μεγάλη - ανιδιοτελή - διαχρονική προσφορά του Κ. ΤΣΟΛΑΚΑΚΗ στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ, την οποία μέχρι και σήμερα στην “ΠΑΕ” προσφέρει, επειδή αυτοί που είναι στην “ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΚΙΝΗΣΗ”, όπως αποδείχθηκε είναι άχρηστοι και επικίνδυνοι : ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.

Φίλαθλοι,

Η επόμενη ημέρα της “ΠΑΕ” θα είναι πολύ δύσκολη. Τα δε μέλη που θα ορίσει το πρωτοδικείο για να αναλάβουν την διοίκησή τους, θα έχουν να αντιμετωπίσουν :
α) ένα μεγάλο οικονομικό άνοιγμα και
β) μία ομάδα που βαθμολογικά παραπαίει.

Ας ελπίσουμε ότι έστω και την τελευταία στιγμή, θα επιστρατευθούν οι έμπειροι παράγοντές μας, τις αποφάσεις των οποίων πρέπει όλοι μας να στηρίξουμε, αλλά ταυτόχρονα να κάνουμε και την αυτοκριτική μας, για τα λάθη του παρελθόντος μας. Καθ’ ότι μόνο έτσι σιγά-σιγά μπορούμε να ξαναφτιάξουμε μία “ΠΑΕ” προς τον σωστό δρόμο, όπως ήταν και πριν από μερικά χρόνια.