Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ :  Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ


    1)    Φίλοι  του Πανιωνίου , η ομάδα μας μετά από ένα μέτριο Α   ημίχρονο , όπου προηγήθη η ομάδα της Ξάνθης με ένα γκολ, με την βοήθεια κυρίως των πιστών φιλάθλων μας , κατόρθωσε να ανακάμψει στο Β ημίχρονο και τελικά ισοφάρισε με γκολ του ΟΜΟ.  Αυτή η ισοπαλία σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα της αγωνιστικής έφερε και  μαθηματικά  την παραμονή του Πανιωνίου στην σουπερλίγκα και την νέα περίοδο.
        Τον τελευταίο αγώνα της ομάδας μας στην Τρίπολη , έχουν αποφασίσει εδώ και αρκετές μέρες να τον παρακολουθήσουν οι πιστοί φίλαθλοι της ομάδας μας . Έτσι το προπονητικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές μας πρέπει να τους προσφέρουν ένα θετικό αποτέλεσμα δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό ,έτσι ώστε αυτοί οι πιστοί που συνέχεια βοηθούν την ομάδα μας στα εκτός έδρας παιχνίδια της με την δυναμική παρουσία τους ,
να νοιώσουν ότι στο τέλος η ομάδα μας παίζει και για αυτούς ας μην έχει ο αγώνας πια την μεγάλη κρισιμότητα για το αποτέλεσμα του.

2)   Είμαστε υποχρεωμένοι να μεταφέρουμε την αγανάκτηση των μελών του Συλλόγου μας , γιατί ακόμα δεν έχει προσδιορισθεί από την Διοίκηση η ημερομηνία της απαραίτητης  Γενικής Συνέλευσης . Σε αυτή πρέπει να γίνει μία συζήτηση για όλα τα θέματα του Συλλόγου μας , όπως :
  A) Ποια σφάλματα κάναμε στον παρελθόν αλλά και πρόσφατα στην ΠΑΕ και για μία ακόμα περίοδο η ομάδα μας κινδύνευσε ακόμα και την παραμονή της στην κατηγορία .
  Β) Γιατί τα οικονομικά της ΠΑΕ είναι σε τόσο τραγική κατάσταση και έχουμε σοβαρά προβλήματα με την αδειοδότηση της ομάδας μας για τη νέα σεζόν. Κατά συνέπεια , όπως λένε τα <<ρεπορτάζ>> , να υπάρχουν και προβλήματα με την Δικαιοσύνη τα μέλη της διοίκησης  που έχουν την ευθύνη. Όταν μάλιστα πρωτοκλασάτοι μας ποδοσφαιριστές παραχωρήθηκαν σε άλλους Συλλόγους και ταυτόχρονα λύθηκαν μεγάλα συμβόλαια.
  Γ) Ποια άτομα από την σημερινή Διοίκηση ΠΑΕ και Ερασιτέχνη, πρέπει να παραμείνουν γιατί μπορούν να προσφέρουν θετικές υπηρεσίες και ποια οφείλουν να παραιτηθούν άμεσα γιατί απέτυχαν
  Δ)  Ποιοι από την Μεγάλη οικογένεια του Πανιωνίου πρέπει να τους πείσουμε να επιστρατευθούν και να βοηθήσουν άμεσα  <<εδώ και τώρα>>.
   Ε)  Ποιο ιδιοκτησιακό καθεστώς στη <<ΠΑΕ>> θα πρέπει να έχουμε στη ΠΑΕ , προκειμένου να βγούμε τις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον τον οποίο δικαιούται να έχει ο < Ιστορικός >μας Σύλλογος .
 Ζ) Γιατί τα Ερασιτεχνικά μας τμήματα φέτος είχαν μόνο αποτυχημένες χρονιές τα περισσότερο και υποβάθμιση σε χαμηλότερη κατηγορία και παρόλα αυτά υπάρχει και ένα μεγάλο οικονομικό άνοιγμα στον Ερασιτέχνη. Ποιοι ευθύνονται και τι λάθη έγιναν ;
      Επειδή τα προβλήματα του Ερασιτέχνη και της ΠΑΕ είναι πάρα πολλά και θέλουν χρόνο για να τα αναλύσουμε και να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις , προτείνουμε στην Διοίκηση να γίνουν  συνεχόμενες Γεν. Συνελεύσεις   . Η καθεμία να έχει συγκεκριμένη ημερησία διάταξη , στην βάση των ανωτέρω επισημάνσεων μας.  Εμείς πιστεύουμε ,ότι  αν όλοι μαζί ενωμένοι , εργαστούμε υπεύθυνα και με σχέδιο , μπορούμε να βάλουμε τις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον .Όπως για πάρα πολλά χρόνια είχαμε στην μακρόχρονη Ιστορία μας για τα τμήματα του Ερασιτέχνη αλλά και της ΠΑΕ.