Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ “ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ” ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ - ΑΘΗΝΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

“ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΥΝΑΜΕΙΣ”


Φίλοι του Πανιωνίου,

1)       Παρόλο την καλή απόδοση στο Α΄ ημίχρονο των ποδοσφαιριστών μας, στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, τον μη καταλογισμό υπέρ της ομάδος μας του κανονικότατου γκολ του Κούσι, δυστυχώς από λάθη της άμυνάς μας για μία ακόμη φορά ηττηθήκαμε σε αγώνα εκτός έδρας. Αυτή η ήττα σε συνδυασμό με τα παράξενα αποτελέσματα που έγιναν σ’ αυτή την αγωνιστική πλέον όλοι μας οφείλουμε να συνειδητοποιήσουμε το εξής. Ότι όσο μαθηματικά δεν έχουμε σωθεί, πρέπει μα είμαστε σε επιφυλακή. Η παραμονή της ομάδος μας στην κατηγορία θα γίνει με τις δικές μας και μόνο δυνάμεις. Στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια πρέπει όλοι μαζί, ο κάθε ένας από την δική του θέση ευθύνης, (Φίλαθλοι - Διοίκηση - Προπονητικό Team - Ποδοσφαιριστές) να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Εάν το πιστέψουμε όλοι μαζί, η νίκη θα είναι ολοκληρωτικά δική μας. Το “DNA” του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ είναι πολύ βαρύ - Μεγάλο και αυτό θα το συνειδητοποιήσουν όλοι οι αντίπαλοί μας στους υπόλοιπους αγώνες.

          ΕΜΠΡΟΣ “ΙΣΤΟΡΙΚΕ” ΓΙΑ 2 ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΝΙΚΕΣ

2)       Όλοι γνωρίζουμε ότι πριν από μερικές ημέρες, ο Αθλητικός Τύπος δημοσίευσε ρεπορτάζ, που ανέφερε για διάφορες κινήσεις του Ψωμιάδη με σκοπό την είσοδό του στην “ΠΑΕ” . . . . . . Εν συνεχεία από ότι πληροφορούμεθα επακολούθησε παραίτηση έμμισθου υπαλλήλου του Συλλόγου μας, το όνομα του οποίου ενεπλάκη σ’ αυτό και ο οποίος είχε κατά το πρόσφατο παρελθόν επαγγελματικές σχέσεις με τον εν λόγω Κύριο. Επίσης υπήρξε Ανακοίνωση της “ΠΑΕ”, όπου διαμαρτυρήθηκε για το εν λόγω ρεπορτάζ. Χρησιμοποιώντας μόνο σαν επιχείρημα τις αρνητικές θέσεις κατά το παρελθόν των φιλάθλων μας προς τον Ψωμιάδη και της εταιρείας “Courva”. Δυστυχώς επειδή η τοποθέτηση της Διοίκησης δεν αναφέρει λέξη για την “ΤΑΜΠΑΚΕΡΑ”. Δηλαδή δεν υπήρξε καθαρή ανταπάντηση στα ακριβή ή όχι συγκεκριμένα λεγόμενα του δημοσιογράφου, στα “ΣΤΕΚΙΑ ΜΑΣ” λέγονται διάφορα. Αυτό ενισχύεται, καθότι όλοι γνωρίζουμε, για την τοποθέτηση του Προέδρου στην Συνέλευση που έγινε στην “ΕΣΤΙΑ”, που παρότι είχε τελειώσει αρνητικά η υπόθεση “Courva” για εμάς, εντούτοις αυτός έκανε εκ νέου συνάντηση μαζί της. Γι’ αυτό πιστεύουμε ότι στην προσεχή Γ.Σ. που πρέπει να γίνει σύντομα, (για διάφορους λόγους) οφείλει η Διοίκηση να δώσει πιο πειστικότερες εξηγήσεις, προκειμένου να μην υπάρχουν “σκιές” σ’ αυτή την υπόθεση που είναι εις βάρος της “ΠΑΕ”.