Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ “ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ” ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ - ΑΘΗΝΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΘΕΜΑ 1ο

ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΕ””

Φίλοι του Πανιωνίου,

Με αδικαιολόγητη καθυστέρηση και συρόμενοι από την πίεση συλλογής υπογραφών των μελών του Συλλόγου μας πραγματοποιείται επιτέλους, στις 30/04/2012 η Γενική Συνέλευση. Αυτή έπρεπε να έχει γίνει πολύ νωρίτερα. Όταν ήταν μαθηματικά βέβαιο ότι η Διοίκηση παρά τις προσπάθειές της, δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει το θέμα της Αδειοδότησης της “ΠΑΕ” και έπρεπε να το αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί, όπως είχαμε προτείνει.

Δυστυχώς με εντολή της Διοίκησης, ο υπεύθυνος των Οικονομικών Κύριος ΣΟΥΦΛΕΡΗΣ, μας παραπλανούσε όλους μας. Με συνεχείς δηλώσεις και συνεντεύξεις από τις αρχές Μαρτίου, δήλωνε ξεκάθαρα παντού, ότι τα οικονομικά μας με τις κατάλληλες ενέργειες της Διοίκησης και του ιδίου, είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Μάλιστα στο φύλλο της “Κυανέρυθρης Πλατείας” στις 10/03/2012 είπε μεταξύ των άλλων. Ότι έχουμε κάνει όλα όσα πρέπει να γίνουν προκειμένου . . . . . . ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ “ΠΑΕ” . . . . . .

Η Λέσχη μας άμεσα, με ανακοίνωσή της αμφισβήτησε ευθέως, τα οικονομικά επιτεύγματα στον βαθμό που ήθελε να μας τα παρουσιάσει η Διοίκηση. Λέγοντας μάλιστα χαρακτηριστικά, ότι είμαστε πρόθυμοι να παρακολουθήσουμε και ένα σεμινάριο από τον Κύριο ΣΟΥΦΛΕΡΗ με θέμα : «Να μάθουμε τον τρόπο των επιτυχημένων οικονομικών επιδόσεών του». Τώρα μετά το ΦΙΑΣΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΙΠΕΣΤΑΤΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΤΗΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΜΑΣ, τον ενημερώνουμε ότι είμαστε ξανά πρόθυμοι να παρακολουθήσουμε ένα δεύτερο σεμινάριο με θέμα : «Πώς να κοροϊδεύετε τον εργοδότη σας, προκειμένου να εισπράττετε όσο μπορείτε για περισσότερους μήνες τον παχυλό σας μισθό».

Επειδή το θέμα της Αδειοδότησης είναι πολύ σοβαρό, για το μέλλον της ομάδος μας και έχουμε μόνο λίγες ημέρες στην διάθεσή μας, οφείλουμε όλοι μας να καταθέσουμε τις πιο ρεαλιστικές λύσεις. Θα ξεκινήσουμε ότι πρέπει να δοθούν στην διάθεση της Γ.Σ., οι παραιτήσεις όλων των Συμβούλων της Τωρινής Διοίκησης Πρωτοδικείου της “ΠΑΕ”, καθότι έχει λήξει ο ρόλος της. Η πιο συμφέρουσα λύση, όπως κατ’ επανάληψη έχουμε καταθέσει είναι, η νυν Διοίκηση να προτείνει επίσημα στην Γ.Σ., όπως δοθούν εκ νέου στον Κ. Τσακίρη να διαχειρισθεί τις μετοχές, που παρεχώρησε δωρεάν στον Ερασιτέχνη. Για ότι δε αποφασίσει, να δεσμευθούμε όλοι μας να το στηρίξουμε.

Άλλες λύσεις είναι :

α)       Η επιδίωξη υπογραφής έντοκου δανείου, έναντι μελλοντικών εσόδων της “ΠΑΕ”.

β)       Να μελετηθεί η δυνατότητα ένταξης της “ΠΑΕ”, στο άρθρο 99 των υπό πτώχευση επιχειρήσεων.

Η άποψή μας είναι να ορίσει η Γ.Σ. μία επιτροπή, η οποία θα αποτελείται, από τους πιο αποδεδειγμένα έμπειρους και ικανούς παράγοντές μας. Η οποία θα εξουσιοδοτηθεί να αποφασίσει άμεσα, για την αξιοποίηση των καλύτερων λύσεων που θα προταθούν στην Γ.Σ.

ΕΑΝ ΔΕΝ ΔΟΘΕΙ ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ Η ΕΥΘΥΝΗ ΘΑ ΒΑΡΥΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ


ΘΕΜΑ 2o

“ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ “ΠΑΕ””

Πρέπει να ενημερωθεί η Γ.Σ. :

α)       Για τα οικονομικά στοιχεία μέχρι 30/06/2011, που συζητήθηκαν στην Γ.Σ. των μετόχων της “ΠΑΕ”.

β)       Για τα οικονομικά στοιχεία από 01/07/2011 μέχρι σήμερα.

γ)       Επειδή έχουν συζητηθεί πάρα πολύ στους φιλάθλους μας, εάν ήταν προς το συμφέρον της “ΠΑΕ”, οι αποχωρήσεις των πρώην πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών μας.

Θα πρέπει να δοθούν αναλυτικά για τον κάθε ένα ποδοσφαιριστή που αποχώρησε :

1)       Το ύψος και η διάρκεια του Συμβολαίου του.

2)       Τι ποσά του οφείλαμε όταν έφυγε.

3)       Τι ποσά μπήκαν και πότε στο ταμείο.

4)       Εάν ήταν νόμιμες οι παραχωρήσεις του Εστογιανώφ και του Ριέρα.

5)       Τι ακριβώς συμβαίνει με τον ΣΙΟΒΑ.

6)       Τι συζητήθηκε με τον Κύριο ΠΑΤΣΗ.

7)       Σε ποιους πρώην ποδοσφαιριστές μας και τι ποσό δόθηκε με απόφαση των Δικαστικών Οργάνων.

8)       Με ποιους πρώην ποδοσφαιριστές ή πρώην εργαζόμενους, είμαστε σε δικαστική διένεξη.

9)       Τι συμβαίνει με την σύμβαση με το “ΑΠΗΛΙΟ”.


ΘΕΜΑ 3o

“Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ “ΠΑΕ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟ”

Εμείς προτείνουμε ότι ο προγραμματισμός της νέας περιόδου, πρέπει να συζητηθεί όταν λήξει και τυπικά η Αδειοδότησή μας ή όχι από τα αρμόδια όργανα, σε νέα Γ.Σ. Η οποία και θα αποφασίσει το νέο Δ.Σ. της “ΠΑΕ”. Στο οποίο πιστεύουμε ότι οι γνωστοί σε όλους μας, όπως έχουμε αποκαλύψει στις διάφορες ανακοινώσεις μας, πρωταγωνιστές (μαζί με τους γνωστούς ανίκανους φίλους τους) των σημερινών δεινών του Συλλόγου μας, δεν πρέπει να τολμήσουν να βάλουν ξανά υποψηφιότητα.